VJEŠANJE KICA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: VJEŠANJE KICA
“Kao da me ona silna srdžba očistila od zla, oslobodila nade, pred ovom noći krcatom znamenjem i zvijezdama, otvorih se prvi put nježnoj ravnodušnosti svijeta. Osjećajući da je tako sličan meni, da mi je napokon bratski blizak, uvidjeh da sam bio sretan, i da sam još sretan. A da se sve ostvari, da se ne osjećam toliko sam, ostalo mi je samo da poželim da na dan moga smaknuća bude mnogo gledalaca i da me dočekaju povicima mržnje.”
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
kic and niels like this post
fridrih_niche wrote:“Kao da me ona silna srdžba očistila od zla, oslobodila nade, pred ovom noći krcatom znamenjem i zvijezdama, otvorih se prvi put nježnoj ravnodušnosti svijeta. Osjećajući da je tako sličan meni, da mi je napokon bratski blizak, uvidjeh da sam bio sretan, i da sam još sretan. A da se sve ostvari, da se ne osjećam toliko sam, ostalo mi je samo da poželim da na dan moga smaknuća bude mnogo gledalaca i da me dočekaju povicima mržnje.”
rekneš ženskoj da voliš Camusa, i odmah te ližu po vratu
ma gadi mi se taj francuz
fridrih_niche likes this post
Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Mein Kampf
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Guest- Guest
Momci, dajte da budemo zajedno...
Skupimo glave i dajmo 120 %...
<3
Skupimo glave i dajmo 120 %...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Dosla su teska vremena.
Svagdi nasilje ratovi i droga.
Nike dobro
Svagdi nasilje ratovi i droga.
Nike dobro
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
100kn- Posts : 510
2022-01-29
100kn wrote:cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
2015-09-13
Ko Sveto pismo.FRANK wrote:100kn wrote:cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Guest- Guest
Sa ovim rijecima si postao NAScassanowa wrote:Ko Sveto pismo.FRANK wrote:100kn wrote:cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Slava vjecna velikom Vodji.
Sieg Heil
2015-09-13
Ne mogu pobić od sebe.FRANK wrote:Sa ovim rijecima si postao NAScassanowa wrote:Ko Sveto pismo.FRANK wrote:100kn wrote:cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Sieg Heil
Uvik sam se borio protiv zla, nakarade i nepravde.
Guest- Guest
Odmah sam primjetio da si sljedbenik i odani vojnik neprezaljenog VODJEcassanowa wrote:Ne mogu pobić od sebe.FRANK wrote:Sa ovim rijecima si postao NAScassanowa wrote:Ko Sveto pismo.FRANK wrote:100kn wrote:cassanowa wrote:FRANK wrote:Na strijeljanju ce se svima citati odlomci iz najsavrsenije knjige ikada...
Mein Kampf
Sieg Heil
Uvik sam se borio protiv zla, nakarade i nepravde.
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2