Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Definitivno si ga alfice zvala, sram te bilo da tako dvorsku ludu foruma iskorištavaš
Šandor Winnetou- Posts : 19784
2017-12-31
Šandor Winnetou wrote:Definitivno si ga alfice zvala, sram te bilo da tako dvorsku ludu foruma iskorištavaš
Srbendo četnička smrdljiva, govno srpsko, vrati se u kutiju.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si markirao kada se učilo o vremenu u rusiji.Šandor Winnetou wrote:O srbendo, oćel skoro kraj trodnevne specijalne vojne operacije od tri dana? Imali što novo oko zavaravanja protivnika najjače vojne sile na svijetu a i šireAlfaOmega wrote:Nigdi ja nisam spomenuo Bohorodične. Ja sam reka da su Rusi zauzeli Dolynu, malo zapadnije. Ovo si izmislija jerbo je postalo smišno gledat kak tre iskače ka pajac iz kutije na spomen alfe.Eroo wrote:Alfi kaže da su Bohorodične "oslobođene"...
ruski dan je rastezljiv. može trajati 6 sati, a može se rastegnuti i na 500 dana.
ovisi o potrebama nacističke politike.
po svemu sudeći u rusiji nije ni podne od kada je krenula trodnevna akcija.
2014-12-30
Pa ima tu logike, ipak se radi o najjačoj vojnoj sili na svijetu i u galaksiji a ako oni ne mogu utjecati na vrijeme nisam siguran da to može i sam Bog.veber wrote:ti si markirao kada se učilo o vremenu u rusiji.Šandor Winnetou wrote:O srbendo, oćel skoro kraj trodnevne specijalne vojne operacije od tri dana? Imali što novo oko zavaravanja protivnika najjače vojne sile na svijetu a i šireAlfaOmega wrote:Nigdi ja nisam spomenuo Bohorodične. Ja sam reka da su Rusi zauzeli Dolynu, malo zapadnije. Ovo si izmislija jerbo je postalo smišno gledat kak tre iskače ka pajac iz kutije na spomen alfe.Eroo wrote:Alfi kaže da su Bohorodične "oslobođene"...
ruski dan je rastezljiv. može trajati 6 sati, a može se rastegnuti i na 500 dana.
ovisi o potrebama nacističke politike.
po svemu sudeći u rusiji nije ni podne od kada je krenula trodnevna akcija.
P.S. sad ću pitati rusku kurvicu alficu o tome, ona sve zna i o rusiji i o točkovima u vremenplovu i o balističkim haubicama i o tome kako zajebati ukrajince žrtvujući najjelitnije postrojbe... uglavnom kurvica sve zna pa će znati objasniti kako trodnevna akcija traje 110+ dana kad je u pitanju najjača vojna sila u svijetu(ameri su tek treća sila pa njenim riječima ) :))))))
Budu Rusi do Božića ostali bez ljudstva i tehnike.
Pa ako su im ostali samo ovi tenkovi sa posebnim točkovima, koji ono bijaše t62 ili tako nešto bude to tako . Nego reci ti nama srbo zašto više nema na bojištu modernih tenkova? Ajde nemoj ovaj put zvati dvorsku ludu u pomoć, znati ćeš se ti sam izboriti za odgovor( lupetaj kao i do sada o točkovima, o zajebanoj taktici koju nitko ne razumije, izmišljaj minobacače, stručne nazive..... bitno je da te netko doživi kao pametnu i elokventnu osobu ).AlfaOmega wrote:Budu Rusi do Božića ostali bez ljudstva i tehnike.
rusi će prije božića stati.AlfaOmega wrote:Budu Rusi do Božića ostali bez ljudstva i tehnike.
ako bude sreće da jesen bude mokra, a zima hladna.
samo vi debili bulaznite o tri dana.
i o akciji ograničenih razmjera.
trajat će 4-5 godina i dotle će rusija krepat.
a, vi dalje navijajte za tri dana.
kreten je napravio istu grešku koju je napravio hitler, musolini i prije njih napoleon.
i sada će platii jebenu cijenu.
ne patuljak sam po sebi već ruski narod.
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Došla stoka na tuđe...zarobljeni. Žali bože kruha i vode što će na ovu balegu ljudsku potrošiti, no hajde, može se ovu ispriku za ljudska bića zamijeniti za vlastite zarobljenike pa nije svako zlo za zlo.
Guest- Guest
Nisi ti ni Kijiv spomenuo dok nije raspala ruska oklopna kolona duga 64 km.AlfaOmega wrote:Nigdi ja nisam spomenuo Bohorodične. Ja sam reka da su Rusi zauzeli Dolynu, malo zapadnije. Ovo si izmislija jerbo je postalo smišno gledat kak tre iskače ka pajac iz kutije na spomen alfe.Eroo wrote:Alfi kaže da su Bohorodične "oslobođene"...
Pričao si kako je sve to bilo planu, pa se denacifikacija od 3 dana produžila evo već na 116 dana.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Malo ja kasno za gnojidbu no recimo sjemenke žira u džepove i dobru jednu aleju na putu prema rusiji zasaditi sa tom stokom, staviti tablu na početku i na kraju aleje s pričom o čemu se tu radi kao trajni podsjetnik za barbare s istoka a i za rusofilske budaletine sa ove strane.MDMiridije wrote:
Došla stoka na tuđe...zarobljeni. Žali bože kruha i vode što će na ovu balegu ljudsku potrošiti, no hajde, može se ovu ispriku za ljudska bića zamijeniti za vlastite zarobljenike pa nije svako zlo za zlo.
ide mi korona nacist safet na kurac, pozdrav svima
Pirate likes this post
Događanja oko Izjuma su i dalje veoma zamršena.
Objavljen je bio ovaj video, ali nije bilo objašnjenja o čemu se točno radi.
Sad dolaze vijesti o uništavanju komandnog punkta 20.-e ruske Armije sa 40 ljudi.
Postavit ću i nekoliko komentara na ovu temu, ali to još uvijek nisu nikakvi dokazi.
Objavljen je bio ovaj video, ali nije bilo objašnjenja o čemu se točno radi.
Sad dolaze vijesti o uništavanju komandnog punkta 20.-e ruske Armije sa 40 ljudi.
Postavit ću i nekoliko komentara na ovu temu, ali to još uvijek nisu nikakvi dokazi.
2016-07-22
pa trebalo bi s njima kao što je marko kras napravio sa spartakovom ekipom.Šandor Winnetou wrote:Malo ja kasno za gnojidbu no recimo sjemenke žira u džepove i dobru jednu aleju na putu prema rusiji zasaditi sa tom stokom, staviti tablu na početku i na kraju aleje s pričom o čemu se tu radi kao trajni podsjetnik za barbare s istoka a i za rusofilske budaletine sa ove strane.MDMiridije wrote:
do moskve svakih 15m križ. krivoslavni.
2014-12-30
nemreš onda biti admin.AssadNaPodmornici wrote:ide mi korona nacist safet na kurac, pozdrav svima
neka to kic rješava.
iskreno ne vidim njegove upise osim u navođenju.
2014-12-30
To je mučeništvo, drvo iz svakog ruskog barbara je primjerenije, kad nisu bili korisni za života i pravili su sranja neka budu korisni barem u smrti.veber wrote:pa trebalo bi s njima kao što je marko kras napravio sa spartakovom ekipom.Šandor Winnetou wrote:Malo ja kasno za gnojidbu no recimo sjemenke žira u džepove i dobru jednu aleju na putu prema rusiji zasaditi sa tom stokom, staviti tablu na početku i na kraju aleje s pričom o čemu se tu radi kao trajni podsjetnik za barbare s istoka a i za rusofilske budaletine sa ove strane.MDMiridije wrote:
do moskve svakih 15m križ. krivoslavni.
PS: Postoje i neke mape oko stanja bojišnice oko Izjuma, ali ih nema smisla stavljati jer su na nivou "Alfi".
2016-07-22
A ti fino zajebeš alfu i staviš mapu na nivou "safeta". Ha ja
Uglavnom ništa se ne dešava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu