Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
baš ovih dana razmišljam kako bi bilo dobro posaditi malo duhana, bar za svoje potrebe
velika ušteda uz malo zabave
tražila po internetu pa vidim da sjeme i nije toliko skupo preko e baya
ne znam uzimaju li carinu i kolika je
a ne znam ni koja je vrsta najbolja
kod nas ne možeš naći ni sjemena ni sadnica u ponudi
kad ima puno takvih biljaka na okupu, možda zaluta i nešto treće
ne znam koja je razlika između industrijske konoplje i one koja se koristi u tzv medicinske svrhe
velika ušteda uz malo zabave
tražila po internetu pa vidim da sjeme i nije toliko skupo preko e baya
ne znam uzimaju li carinu i kolika je
a ne znam ni koja je vrsta najbolja
kod nas ne možeš naći ni sjemena ni sadnica u ponudi
kad ima puno takvih biljaka na okupu, možda zaluta i nešto treće
ne znam koja je razlika između industrijske konoplje i one koja se koristi u tzv medicinske svrhe
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Kod Kulije na instrukcije
Guest- Guest
Pronađena četiri laboratorija za uzgoj indijske konoplje
Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i krađe
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u kući na području Krnjaka, gdje neprijavljeno prebiva, neovlašteno napravio i posjedovao četiri laboratorija za „indoor“ uzgoj indijske konoplje u kojima se nalazila sva oprema i gdje je neovlašteno zasadio i uzgojio 841 stabljiku nalik na stabljike indijske konoplje od kojih se dobiva droga cannabis marihuana. Biljke su bile veličine od 29 do 103 cm, a droga je bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili stavljanju u promet.
Također, 28-godišnjaka se sumnjiči i da se neovlašteno priključio na priključak električne mreže te tu struju koristio za napajanje spomenutih laboratorija.
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i krađu osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te će biti doveden u nadležno državno odvjetništvo.
Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i krađe
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u kući na području Krnjaka, gdje neprijavljeno prebiva, neovlašteno napravio i posjedovao četiri laboratorija za „indoor“ uzgoj indijske konoplje u kojima se nalazila sva oprema i gdje je neovlašteno zasadio i uzgojio 841 stabljiku nalik na stabljike indijske konoplje od kojih se dobiva droga cannabis marihuana. Biljke su bile veličine od 29 do 103 cm, a droga je bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili stavljanju u promet.
Također, 28-godišnjaka se sumnjiči i da se neovlašteno priključio na priključak električne mreže te tu struju koristio za napajanje spomenutih laboratorija.
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i krađu osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te će biti doveden u nadležno državno odvjetništvo.
2014-04-16
MDMiridije wrote:Kod Kulije na instrukcije
mortalka opasna
immortal likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Zašto biljke u Černobilju nije ubio rak?
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Zašto biljke u Černobilju nije ubio rak?
Page 2 of 2