LGBT teror
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: LGBT teror
Haha u u biti je jer su iz Afrike došle pederske boginje, očito je neki crnac natezao majmune :D
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
AlfaOmega wrote:Vučko bi volija da mu je toliki da to mere. Ali nije niti mere. Zato s vremena na vrijeme pušta da ga jebu drugi.mentalitet wrote:T. wrote:Sve je na prodaju i svatko ima svoju cijenu...vuksadinare wrote:ja ne bi nikad dozvolio da me netko jebe u guzicucassanowa wrote:To zlo treba iskorijeniti do temelja.
Nije tako ,on se jebe dzabe u dupe.
Svaka ti chast,ti jedini ovdje chitash sa razumijevanjem,jebi ga chesto puta kazemo ..Idem se popishati.Zato ja kazem u zadnjh 10 godina.Idem se pozuboriti.Ima mnogo takvih dvosmislenih izraza a moj najbolji frend iz ZG je bio struchnjak za njih,nije mu mogla promaci ni jedna rijech u tome smislu,pa je na idem se popishati znao reci ,popishaj se i u moje ime:::))
Kmice natežu sve što se miče...catabbath wrote:Haha u u biti je jer su iz Afrike došle pederske boginje, očito je neki crnac natezao majmune :D
To je razlog zašto, u odnosu na druge rase, imaju najveća spolovila...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
hm, sumnjiv si mi...vuksadinare wrote:ja ne bi nikad dozvolio da me netko jebe u guzicucassanowa wrote:To zlo treba iskorijeniti do temelja.
red wolf-
2016-02-10
kaj sumnjiv?..moze bolesnik voljet da mu se cacka po kenjari..red wolf wrote:hm, sumnjiv si mi...vuksadinare wrote:ja ne bi nikad dozvolio da me netko jebe u guzicucassanowa wrote:To zlo treba iskorijeniti do temelja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan protiv LGBT protesta: "To LGBT ne postoji, to su teroristi"
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Rodni teror
» TEROR "BRANITELJA"
» Teror MUP se u Slavoniji intenzivira
» Jos jedna saka u oko LGBT-ovcima!Vrhovni sud Spanjolske zabranio isticanje LGBT zastava na javnim ustanovama
» Rodni teror
» TEROR "BRANITELJA"
» Teror MUP se u Slavoniji intenzivira
Page 2 of 2