ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ-ovci sve ljuci na Plenkija zbog njegove politike prema Hrvatima u BiH

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

HDZ-ovci sve ljuci na Plenkija zbog njegove politike prema Hrvatima u BiH - Page 2 Empty Re: HDZ-ovci sve ljuci na Plenkija zbog njegove politike prema Hrvatima u BiH

Post by epikur37 9/6/2022, 22:41

MDMiridije wrote:
epikur37 wrote:Pa ako ništa ne smisle za te izbore i Komšić bude izabran opet Plenky i njegov HDZ će izgubiti i moju podršku.

Na ovom forumu HDZ u epizodama gubi podršku svih koji su ih ikada podržavali pa ju kasnije opet dobiju. Doduše nije to samo vezano uz HDZ sa gro stranaka je tako. Trenutno razočarenje i onda sljedeći izbori...sveti Plenki. Kad je Karamarko popušio sjećam se da je bio period kad su svi pljuvali po Plenkiju pa onda period kad im je bio bog uz "gdje ja napisao ikada jednu lošu pronađi mi"...itd...

HDZ živi od žmigavaca.

Ja podržavam HDZ kao najjaču i najsposobniju hrvatsku političku stranku,

u konačnici utemeljiteljsku stranku hrvatske državnosti i artikulatora paradigme na kojoj je država uspostavljena.

To je moj osnovni stav, jasno da nisam nikakav vojnik stranke a niti sam član...pa izražavam svoje nezadovoljstvo nekim politikama koju stranka vodi.

Ako je propitivanje nekih politika, protivljenje i kritika za tebe žmiganje kao nešto negativno...što li je tek onda pozitivno po tebi...slijepa sljedba ili što već. U ostalom komotno razgovaramo i komentiramo politiku. Valjda tri isto ili tjeraš neke gliste.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

HDZ-ovci sve ljuci na Plenkija zbog njegove politike prema Hrvatima u BiH - Page 2 Empty Re: HDZ-ovci sve ljuci na Plenkija zbog njegove politike prema Hrvatima u BiH

Post by Guest 9/6/2022, 22:50

Evo ovako najbolje to objasnim. Ja ne vjerujem u to da se ljudi mogu promijeniti kad uđu u neke godine, pogotovo ne vjerujem u to da je ta promjena iskrena. Zato mi je nevjerojatno ovaj cirkus oko Milanovića, tip je bukvalno prije par godina totalno drukčije stvari govorio i još bitnije bio u najmanju ruku sukreator politike koja je dovela do situacije u BiH da bi se danas postavio kao kamen temeljac obrane hrvatstva u BiH. To je otprilike kao da Adolf prvih 3 godine rata tamani židove pa onda krene citirati toru i govoriti kako oni koji su to radili su zlikovci a potpuno zanemaruje svoju ulogu u čitavoj štoriji.

Jebote čitava povijest od samostalnosti nam je puna takvih ljudi. Prvi žmigavci...komunjare u domoljube, pa ovi stranački žetoni i ine smicalice....bježi jebote. Gadljivo da nemože gadljivije. Politički i životni pragmatizam fuj.

Tu mi je još najveći cirkus bio Tomac. 80 godina hard-core komunist. Kad je pokucala smrtnost na vrata dođe do "ma možda i ima nešto u tome životu iza smrti"...i prc. Instant Katolik....5 knjiga,3 puta dnevno u crkvi i all is forgiven od svih i svakoga. Meni su te stvari nevjerojatne ja to ne podržavam i mislim da nitko drugi ne bi trebao isto :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 9/6/2022, 22:54

MDMiridije wrote:Evo ovako najbolje to objasnim. Ja ne vjerujem u to da se ljudi mogu promijeniti kad uđu u neke godine, pogotovo ne vjerujem u to da je ta promjena iskrena. Zato mi je nevjerojatno ovaj cirkus oko Milanovića, tip je bukvalno prije par godina totalno drukčije stvari govorio i još bitnije bio u najmanju ruku sukreator politike koja je dovela do situacije u BiH da bi se danas postavio kao kamen temeljac obrane hrvatstva u BiH. To je otprilike kao da Adolf prvih 3 godine rata tamani židove pa onda krene citirati toru i govoriti kako oni koji su to radili su zlikovci a potpuno zanemaruje svoju ulogu u čitavoj štoriji.

Jebote čitava povijest od samostalnosti nam je puna takvih ljudi. Prvi žmigavci...komunjare u domoljube, pa ovi stranački žetoni i ine smicalice....bježi jebote. Gadljivo da nemože gadljivije. Politički i životni pragmatizam fuj.

Tu mi je još najveći cirkus bio Tomac. 80 godina hard-core komunist. Kad je pokucala smrtnost na vrata dođe do "ma možda i ima nešto u tome životu iza smrti"...i prc. Instant Katolik....5 knjiga,3 puta dnevno u crkvi i all is forgiven od svih i svakoga. Meni su te stvari nevjerojatne ja to ne podržavam i mislim da nitko drugi ne bi trebao isto :D

Takve stvari treba gledati ponaosob.

Ja pak mislim da osoba koja prestane propitivati stvari i drži se rigidno jednog stava, koliko god da ga stvarnost opovrgava, je u najmanju ruku glupa da ne idem dalje..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 10/6/2022, 13:51

MDMiridije wrote:Evo ovako najbolje to objasnim. Ja ne vjerujem u to da se ljudi mogu promijeniti kad uđu u neke godine, pogotovo ne vjerujem u to da je ta promjena iskrena. Zato mi je nevjerojatno ovaj cirkus oko Milanovića, tip je bukvalno prije par godina totalno drukčije stvari govorio i još bitnije bio u najmanju ruku sukreator politike koja je dovela do situacije u BiH da bi se danas postavio kao kamen temeljac obrane hrvatstva u BiH. To je otprilike kao da Adolf prvih 3 godine rata tamani židove pa onda krene citirati toru i govoriti kako oni koji su to radili su zlikovci a potpuno zanemaruje svoju ulogu u čitavoj štoriji.

ne mijenjaju se ljudi ako promjene misljenje ili ideju, samo su promjenili misljenje ali ljudi su ostali isti, ili mislis da je nemoguce promjenit misljenje bez promjene njihovog karaktera
primjetio sam da ovdje mnogi bas sude ljude po njihovim karakternim osobinama a ne ono sto kazu u vezi odredene tematike i onda se otpisuje i ono sto vrijedi ili sto je istina u izrecenom, 
kako kazu ne baca se i beba sa prljavom vodom
mada se slazem sa time da gadljivih ljudi ima i to ostalo

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics