Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 42
Page 32 of 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
Tatticari sute :)
Mozda su i oni dio posrednicke mreze
Mozda su i oni dio posrednicke mreze
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Pa to riješiš vrlo jednostavno ... Pošalješ još jedanput financijsku inspekciju u Dinamo i oni će točno utvrditi kaj je obuhvaćeno tim "posredničkim uslugama", ako uopće znaš kaj su to "posredničke usluge"? Iako su već bili i nisu našli ništa kaj je tebi sumnjivo ... Jebote, od bijelog praha počeli su ti se bijeli miševi prikazivati ... Prestani to trošiti, za tvoje dobro ...
Zeko-
2015-08-26
Topspin sa rpm-om vecim od nadala
Tatta> rafa
Tatta> rafa
2022-10-28
Al' ti si interesantan lik ... Veliš meni da sam tattičar, a ja sam Mamića spomenuo možda 5 puta u zadnjih godinu dana, a ti liježeš i budiš se sa Mamićem i spominješ ga svaki dan 5 puta ... I onda ti veliš da sam ja tattičar, a kaj si onda tek ti? Tattttttičar? A kaj se mene tiče, ponavljam po 50-i puta, Mamiću svaka čast i zahvala za ono kaj je napravio za Dinamo svih ovih prošlih godina, ali Dinamo je preveliki klub da bi ga se vodilo na daljinski iz druge države ...
Zeko-
2015-08-26
''Dinamo se, sukladno statističkim parametrima, nalazi pri samom europskom vrhu po doprinosu jačanja Uefinog koeficijenta nacionalnih liga. Podatke je objavila specijalizirana stranica posvećena nogometnoj statistici, Swiss Football Data, a na toj ljestvici Dinamo se nalazi na četvrtom mjestu u Europi.
Računica obuhvaća popis klubova koji su najviše pridonijeli povećanju koeficijenta svoje države u Uefinom renkingu u zadnjih pet godina.
Na vrhu je Manchester City koji je u jačanju statusa engleske lige sudjelovao s 19,857 bodova. Slijede Ajax Amsterdam s 19,600, Bayern München s 18,946 i potom Dinamo s 18,875. U nastavku ljestvice su, dakle, klubovi koji su imali manji udio u povećanju koeficijenta svoje zemlje u Uefinom renkingu nego što je imao Dinamo u podizanju hrvatske lige.
Top pet zaokružuje Paris Saint Germain s 18,667 bodova, a među 10 najboljih još su Glasgow Rangers s 18,125, Chelsea s 18,000, Liverpool sa 17,571 i Real Madrid sa 17,143.''
Što se postotaka tiče, Dinamov doprinos koeficijentu u proteklih pet godina iznosi 74.31%, Rijeka je zabilježila 11.61%, slijedi Hajduk sa 6.99%, blizu je Osijek sa 6.3% te naposlijetku Lokomotiva sa 0.79%.
bože dragi, kako smo veliki, samo mi držimo hrvatski nogomet na životu
Računica obuhvaća popis klubova koji su najviše pridonijeli povećanju koeficijenta svoje države u Uefinom renkingu u zadnjih pet godina.
Na vrhu je Manchester City koji je u jačanju statusa engleske lige sudjelovao s 19,857 bodova. Slijede Ajax Amsterdam s 19,600, Bayern München s 18,946 i potom Dinamo s 18,875. U nastavku ljestvice su, dakle, klubovi koji su imali manji udio u povećanju koeficijenta svoje zemlje u Uefinom renkingu nego što je imao Dinamo u podizanju hrvatske lige.
Top pet zaokružuje Paris Saint Germain s 18,667 bodova, a među 10 najboljih još su Glasgow Rangers s 18,125, Chelsea s 18,000, Liverpool sa 17,571 i Real Madrid sa 17,143.''
Što se postotaka tiče, Dinamov doprinos koeficijentu u proteklih pet godina iznosi 74.31%, Rijeka je zabilježila 11.61%, slijedi Hajduk sa 6.99%, blizu je Osijek sa 6.3% te naposlijetku Lokomotiva sa 0.79%.
bože dragi, kako smo veliki, samo mi držimo hrvatski nogomet na životu
End- Posts : 21177
2015-08-25
A kad budemo protiv Š.R.D.-a igrali utakmicu koja nekog kurca odlučuje? Pa već 20 godina protiv njih igramo samo neke nebitne utakmice, pogotovo ove zadnje u prvenstvima i to već postaje dosadno za gledati ... Kakav možeš imati naboj gledati takvu utakmicu, kad kako god ona završila ništa se ne može promijeniti ...
Zeko-
2015-08-26
Krivo ... Bili smo manje loši ... Pa mi smo cijelo ovo prvenstvo odigrali možda 5-6 utakmica na svom nivou ...fridrih_niche wrote:Čestitke lopovima, bili ste bolji!
;)
Zeko-
2015-08-26
i atmosfera i titula!End wrote:
čestitke momcima
mi smo mašinerija, najjači smo
zamisli kako će to izgledati kad se u maksimiru izgradi stadion dostojan dinama!!!
sitting_bull-
2015-09-28
Pa izgradite ga, puni ste ka brod…
U čemu je problem?
;)
U čemu je problem?
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
ne pravi se glup više nego što jesi.fridrih_niche wrote:Pa izgradite ga, puni ste ka brod…
U čemu je problem?
;)
vama su dr.ivo i grad split poklonili koncesiju na stadion pa ga jedva održavate.
nama je dr.franjo ostavio dugove i ruglo na kojem je maznuta lova, a onda su nas i izvlastili pa je stadion gradski, pola zemljišta upisano na crkvu i pitanje vlasništva nije riješeno.
sada se priča kako je država sa crkvom dogovorila otkup dijela koji je upisan na crkvu (uz bogatu otkupninu, naravno!) i tek onda se uopće može raspravljati o izradi dokumentacije, modelu financiranja i izgradnje i natječaju za izgradnju.
gotovi poljud je hajduk u vrlo kratkom vremenu dobio na pladnju kad je dr.ivo donio zakon o pretvorbi u š.r.d. i to prije 14 godina.
jeste li iskoristili išta od tog poklona (osim što je sekta za sebe hajdukovim novcem prisvojila više od 30% dionica hajduka) na sportskom i financijskom planu?
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:i atmosfera i titula!End wrote:
čestitke momcima
zamisli kako će to izgledati kad se u maksimiru izgradi stadion dostojan dinama!!!
Koliko sam upiznat futsal dinamo je projekt bbb-a koji su anti tatticari,nemaju direktne veze sa gnk-om
2022-10-28
opet pokušaj podmetanja kako je dinamo=mamić.Lt.Topper Harley wrote:sitting_bull wrote:i atmosfera i titula!End wrote:
čestitke momcima
Koliko sam upiznat futsal dinamo je projekt bbb-a koji su anti tatticari,nemaju direktne veze sa gnk-om
dabogdasveizgubili piskarala su godinama prodavali istu tezu kroz medije i imali poprilično uspjeha, ali zadnjih godina su "pročitani" i pokušaji izazivanja raskola među navijačima dinama više ne prolaze.
dinamo - jedna duša u bezbroj tijela...
sitting_bull-
2015-09-28
Hahaha o tempora o mores..stari guzicari pokasavaju se dodvoriti novoj vlasti
2022-10-28
kakva nova vlast, sektaški slugo?Lt.Topper Harley wrote:Hahaha o tempora o mores..stari guzicari pokasavaju se dodvoriti novoj vlasti
ima samo dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Retro je in,dinamo je opet popularan među rajomfridrih_niche wrote:Kaputi se minjaju lagano, dobro je to…
:D
2022-10-28
kaj god.Lt.Topper Harley wrote:Retro je in,dinamo je opet popularan među rajomfridrih_niche wrote:Kaputi se minjaju lagano, dobro je to…
:D
samo se vidi kako su dabogdasveizgubili piskarala krečila uzalud i da se prodavanje sektaške magle bliži kraju.
sitting_bull-
2015-09-28
Cestitke juniorima GNK Lopov na titulu. Sljedeće sezone igraju LP, ove godine su posteno izborili LP za razliku od 2020-e kad im je HNS na neposten nacin darovao...
Iskoristili su to sto Hajduku ove sezone naslov u juniorima nije bio prioritet, sto je Jakobusic rekao u 12 misecu na Skupstini. Prioritet je bila LP mladih a i sto svojom kvalitetom sto silom prilika naibolji juniori su zavrsili u seniorima i cak 7 juniora imalo nastup, a neki su postali vazni igraci.
Iskoristili su to sto Hajduku ove sezone naslov u juniorima nije bio prioritet, sto je Jakobusic rekao u 12 misecu na Skupstini. Prioritet je bila LP mladih a i sto svojom kvalitetom sto silom prilika naibolji juniori su zavrsili u seniorima i cak 7 juniora imalo nastup, a neki su postali vazni igraci.
Guest- Guest
Page 32 of 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 42