ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 29 of 42 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 29 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by fridrih_niche 11/3/2023, 09:12

Zeko wrote:To si u pravu ... Ako odlazi Mamić, trebalo je maknuti i Barišića i Vlatku Peras i sve ove iz IO-a, a Šimić nije trebao ni doći ... Jer, ako je Mamić uzeo lovu iz Dinama, svi su oni kontaminirani, nemoguće je uzeti te novce a da nitko ništa nije znao ... A ako kojim slučajem nisu znali, onda su nesposobni obnašati funkcije na kojima jesu ...
Dobro jutro…
Jel se to budiš iz kome?
:D

Fali mi Demo puno, da malo sve ovo prokomentiramo…
;)

fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/3/2023, 11:01

c, jebote.
sektaši prodaju pamet.

dinamo je u tri mjeseca iznjedrio rješenje za unutarnje probleme u upravljačkom dijelu u klubu.

jedna je struja pobijedila i sad ima šansu do sljedeće skupštine pokazati da li zna, ili ne zna voditi klub.
ukoliko se pokaže sposobnom ostati će, u protivnom će morati otići.
dakle, do kraja godine će se priča rasplesti.

ključna je stvar, za sada, što nisu dirani trener i svlačionica pa se za protivnike dinama nije promijenilo ništa.
drugi ključni element biti će ljetni izlazni i ulazni transferi i rezultati kvalifikacija za europu. odradi li čačić kvalifikacije kao i prošle sezone osigurati će mirnu financijsku godinu tko god bude vodio klub, a ako se nastave poklanjanja igrača, kao s oršićem i ademijem, aktualna će garnitura biti u problemima neovisno o mogućem dobrom rezultatu čačića i ekipe.

treći je ključni element što se stalo na loptu i dijelom pričama o propasti dinama, premda vice, dea i suradnici trijumfalno orgijaju u medijima za koje rade - nešto kao amper na ovom forumu.

kako god, dinamova karavana ide dalje, a psi laju.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 11/3/2023, 11:09

A zašto "dobro jutro"? Naglasak mog upisa je na "AKO JE Mamić uzeo lovu iz Dinama ... Ja to još uvijek ne znam, a ne znaju ni suci koji su mu presudili ... Sad ću se vratiti na onu famoznu skupštinu Dinama prije 5 godina na kojoj sam bio i na kojoj je JEDNOGLASNO donesen zaključak da Dinamo NIJE oštećen ... Dakle ovako, dobio si u ruke ugovor između Dinama i Luke Modrića datiranog u vrijeme kad je Luka Modrić još igrao u Dinamu, a u kojem je pisalo da se budući inozemni transfer Luke Modrća dijeli u omjeru 50/50 između njega i Dinama ... I sad se probaj staviti u poziciju bilo kojeg skupštinara i reci kako bi ti glasao ... Kasnije je, a i sud je tako zaključio, objavljeno da je taj ugovor antidatiran ... Sad mi reci na koji si ti način kao član skupštine mogao prepoznati je li taj ugovor antidatiran ili nije, ako je sudu trebalo 2-3 godine da donese takav zaključak? Međutim, AKO JE Zdravko Mamić opljačkao Dinamo to nije mogao napraviti sam, dakle onda su presuđeni trebali biti i Barišić i Modrićeva sadašnja punica koja je u to vrijeme bila financijska direktorica (tada mu još nije bila punica) i Modrić preko čijeg su računa novci izneseni iz kluba i Lovren iz razloga kao i Modrić i još dosta njih ... Činjenica da je većinu tog novca Modrić proslijedio Zdravku Mamiću po osnovu njihovog građanskog ugovora, nema nikakve veze sa samim procesom, jer Modrić sa svojim novcima može raditi što god hoće ... Kako protiv nikoga od nabrojanih nije podnesena optužba, to samo govori o montiranom procesu kojemu je jedini cilj bio maknuti braću Mamić ... Ukratko, ako je kriv Mamić onda su krivi i svi ovi koje sam nabrojao, a ako nisu krivi ovi koje sam nabrojao onda nije kriv ni Mamić ... Evo, to ti je jedini i isključivi razlog zašto sam ja još uvijek skeptičan po pitanju te presude braći Mamić, a skepsu produbljuje i činjenica da je Ustavni sud RH od 3 žalbe (Zdravko Mamić, Zoran Mamić, Vrbanović) pisane na isti način i u suradnji svih odvjetnika presuđenih, prihvatio samo žalbu Vrbanovića i naložio ponovno suđenje ... Ipak malo naivno, je li?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 11/3/2023, 11:28

opet se tovari više sekiraju oko dinama nego oko svoje propale sektaške prćije
da pukneš od smijeha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 11/3/2023, 12:10

Ma boli me kurac za ovaj lopovski klub…
Ionako je zrel za napalm…
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/3/2023, 13:22

fridrih_niche wrote:Ma boli me kurac za ovaj lopovski klub…
Ionako je zrel za napalm…
<3
a kaj te to ima za bolit?

tebi je kiki već odavno otpao...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Lt.Topper Harley 11/3/2023, 16:04

Ne znam sto ovi placenici vise pokusavaju ...tatta je konacno pri kraju svog puta u nasem nogometu , mjesto gdje osuđeni kriminalac i bjegunac niti nema sto traziti 

Kakav ce biti model kluba me iskreno nije ni briga,samo nek bude transparentno da ne moram govoriti protiv kluba kojeg volim
Lt.Topper Harley
Lt.Topper Harley

2022-10-28

Back to top Go down

Post by Lt.Topper Harley 11/3/2023, 16:05

Btw zz top tuzi malog vojka ...o krvi ti
Lt.Topper Harley
Lt.Topper Harley

2022-10-28

Back to top Go down

Post by Zeko 11/3/2023, 19:25

Evo ga, ušla ulica u klub i rezultat je krenuo stopama Š.R.D.-a iz Splita ...  ;) Još nek i financije krenu njihovim stopama, imat ćemo točno ono za kaj se ulica borila i na kraju i izborila - Dinamo u sredini HNL-a, a u Europi će Dila Gori, Gzira i takvi jebivetri postati nepremostive prepreke ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Lt.Topper Harley 12/3/2023, 07:53

Koja shizofrenija, ista momcad samo sto su izgubili ,događa se
Lt.Topper Harley
Lt.Topper Harley

2022-10-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 12/3/2023, 08:07

Zeko wrote:Evo ga, ušla ulica u klub i rezultat je krenuo stopama Š.R.D.-a iz Splita ...  ;) Još nek i financije krenu njihovim stopama, imat ćemo točno ono za kaj se ulica borila i na kraju i izborila - Dinamo u sredini HNL-a, a u Europi će Dila Gori, Gzira i takvi jebivetri postati nepremostive prepreke ...
Nije to ulica, nego vraćanje pulenima koji su igrali priko kurca prošle sezone kad van je tribalo za titulu..
Sad van ne triba za ništa, prvaci ćete bit svakako…
Pa zašto onda ne nagradit najvjerniju filijalu koja je slučajno zalutala u Dalmaciju?
Sve po PS-u, ovaj ‘gubitak’ bodova je odavno ukalkuliran…
Još se zahvaliti Rijeci i to je to…
Dinamo Svetinja!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by End 12/3/2023, 10:10

lijepo neka smo pustili našim kolegama može nam se
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 12/3/2023, 10:27

End wrote:lijepo neka smo pustili našim kolegama može nam se
Naravno, pustanje, kupovanje, kriminalne i nelegalne radnje su vama ko dobar dan...  Basketball

Ako nista, pohvalno sto napokon to priznajes... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 12/3/2023, 11:33

Puštanje mi nema baš prevelike logike ... Nisam baš siguran da je Dinamu ljepše i jeftinije putovati 5 sati do Šibenika, nego 20 minuta do Gorice ... Al' dobro, vi Š.R.D.-ovi sektaši to znate bolje od mene ... No u bar jednoj stvari su se Š.R.D. i Dinamo izjednačili ... Sad imaju sektu u klubu i jedni i drugi i realno je za očekivati da se uskoro budu izjednačili i u svim drugim stvarima ... Ali prema dolje, naravno ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

SAT 2 likes this post

Back to top Go down

Post by Lt.Topper Harley 12/3/2023, 12:31

Zeko shvatili smo,ti nisi za dinamo vec za mamica . Ne moras nista vise govoriti
Lt.Topper Harley
Lt.Topper Harley

2022-10-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 12/3/2023, 13:12

End wrote:lijepo neka smo pustili našim kolegama može nam se
Slazen se, neki kodeks mora postojat između lopova…
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by kic 12/3/2023, 15:18

e al Barisis sa 100god je nova struja, i 20god na celu istog kluba, wtf xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 12/3/2023, 15:28

A vidi Kica, on bi trazija neku logiku sad haha…
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko 12/3/2023, 16:19

Lt.Topper Harley wrote:Zeko shvatili smo,ti nisi za dinamo vec za mamica . Ne moras nista vise govoriti
Tebi je i bez veze bilo što govoriti kad ni kurca ne razumiješ ...  Inače, nisam za Mamića jer se Dinamo ne može voditi na daljinski iz druge države, nisam za Barišića jer je čovjek blizu 100 godina star, a najmanje sam za Šimića jer nije isto prodavati vodu, voditi birtije ili biti jedan od čelnih ljudi giganta kakav je Dinamo ... Ak' ovo nisi razumio onda nećeš nikada i ništa razumjeti, dakle pravac u specijalnu školu ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by kic 12/3/2023, 16:20

fridrih_niche wrote:A vidi Kica, on bi trazija neku logiku sad haha…

kic bi zatrudnio s 12,5, naivan ko grlica^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 12/3/2023, 16:28

u sustini se slazem s ovim sto su, sitting? zeko? pisali

vladavina naroda je kastastrofa, previse pritiska, previse zelja odjednom, svi zele transparentno i neke svoje instant ciljeve, ne mogu tu strucnjaci u miru radit, ne svidja mi se to
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 42 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Next