Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 42
Page 25 of 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
Ma dala bi ona bilo kome, samo da ju ne'ko hoće jebat ... Pa jesi ti vidio kak' ona izgleda? Onome 'ko bi nju kresnuo treba pimpeka odsjeć' na panju ...Lt.Topper Harley wrote:Dea nije dala zdravku ..a onda ocito ni podanicima,zato ju mrze ^^
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:Jedan je novinar jako dobro danas napisa. Da ne citiram sve, citira cu bitno:
"Ali, što se tiče javnog interesa - jedino što možemo poželjeti je da se rat nastavi sve dok iz Dinama ne ispliva zadnje govno, dok ne iscuri posljednja informacija o tome što su radili Zdravko Mamić, njegova obitelj i, što je posebno važno, njegovi najbliži suradnici. I dok svima ne postane jasno kako je stvoren Mamićev Dinamo.
Pritom ne mislimo na vanilla-afere koje su do sada isplivale, već na svakog podmićenog suca (županijskog i nogometnog), svaku ukradenu utakmicu, svaku prijetnjama i ucjenama izborenu odluku HNS-a, svakog novinara s tajnim honorarom, svaki sumnjivi transfer, svaki lažni Facebook profil plaćen da blati konkurenciju, svako putovanje s ljubavnicom u Istanbul na račun kluba…"
[size=51]Ne triba nista dodati... [/size]
Guest- Guest
neke sektaše je poraz hajduka od istre poprilično psikički uneredio.
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:fridrih_niche wrote:GNK Prostitucija Zagreb…
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Jesu li ovo opet neki potresi u GNK Prostituciji?
:(
:(
2021-02-25
Dinamo izbacio iz kluba dva glavna Mamićeva potrčka
sve 5 no zasto vijesti o zbivanjima u dinamu stavljaju u rubriku sport kad spada pod politiku i kriminal ?
sve 5 no zasto vijesti o zbivanjima u dinamu stavljaju u rubriku sport kad spada pod politiku i kriminal ?
debotoijusto- Posts : 31643
2014-04-12
Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:Jedan je novinar jako dobro danas napisa. Da ne citiram sve, citira cu bitno:
"Ali, što se tiče javnog interesa - jedino što možemo poželjeti je da se rat nastavi sve dok iz Dinama ne ispliva zadnje govno, dok ne iscuri posljednja informacija o tome što su radili Zdravko Mamić, njegova obitelj i, što je posebno važno, njegovi najbliži suradnici. I dok svima ne postane jasno kako je stvoren Mamićev Dinamo.
Pritom ne mislimo na vanilla-afere koje su do sada isplivale, već na svakog podmićenog suca (županijskog i nogometnog), svaku ukradenu utakmicu, svaku prijetnjama i ucjenama izborenu odluku HNS-a, svakog novinara s tajnim honorarom, svaki sumnjivi transfer, svaki lažni Facebook profil plaćen da blati konkurenciju, svako putovanje s ljubavnicom u Istanbul na račun kluba…"
[size=52]Ne triba nista dodati... [/size]
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Dinamo izbacio iz kluba dva glavna Mamićeva potrčka
Slazem se ; a hajduka u web kuhinju
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
To je prastara slika, nekih 15-ak godina dok su si još bili dobri i dok joj je plaćao večere, putovanja i provode ... Kad je sve te dnovinare odjeb'o od sebe počela je njihova hajka na njega ... A Dea ni tada nije bila bogznakakvi komad, a kamoli sada kad je već blizu 4 banke ...
Zeko-
2015-08-26
Čak bi se složija sa Zekanom…
Ova Dea je očaj teški…
:D
Ova Dea je očaj teški…
2021-02-25
Zekan je sam sebi skocio u usta sa dnovinarima i placenicimafridrih_niche wrote:Čak bi se složija sa Zekanom…
Ova Dea je očaj teški…
2022-10-28
Zeko wrote:To je prastara slika, nekih 15-ak godina dok su si još bili dobri i dok joj je plaćao večere, putovanja i provode ... Kad je sve te dnovinare odjeb'o od sebe počela je njihova hajka na njega ... A Dea ni tada nije bila bogznakakvi komad, a kamoli sada kad je već blizu 4 banke ...
Ne ulazim u preferense tatte..ali pogledaj ih sto se zaljubljeno drze
2022-10-28
To je standardni Zekan…Lt.Topper Harley wrote:Zekan je sam sebi skocio u usta sa dnovinarima i placenicimafridrih_niche wrote:Čak bi se složija sa Zekanom…
Ova Dea je očaj teški…
<3
2021-02-25
Guest- Guest
100kn wrote:jel može netko obisati temu o ovom lopovskom klubu
hvala
2021-02-25
Zekane?
Jel Mamić opalija Kolindu ili nije?
Ovaj jedan me uvjerava da je pa me bas zanima…
2021-02-25
Ja ne znam za Kolindu, ali znam za Josipu Rimac...fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Tu valjda nije opalija samo onaj koji nije pita…Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam za Kolindu, ali znam za Josipu Rimac...fridrih_niche wrote:
U HDZ-u je orgijanje na dnevnom rasporedu haha…
:^O
2021-02-25
Dobro nije bas da je davala svakom klosaru ali ako si na poziciji moci i/ili imas lovu onda nije birala...fridrih_niche wrote:Tu valjda nije opalija samo onaj koji nije pita…Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam za Kolindu, ali znam za Josipu Rimac...fridrih_niche wrote:
U HDZ-u je orgijanje na dnevnom rasporedu haha…
:^O
Guest- Guest
Page 25 of 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 42