Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 42
Page 2 of 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
Kojeg.... Mracaja.darth_vader wrote:Kakav klošarski klub, a majke ti... Srećom pa navijam za velikana.
Dobro vi gudari ste ionako seljacine
Mi pravi Imocani smo dinamovci
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
darth_vader wrote:Gasi ovu temu, ionako su svi na temi o najvećem nogometnom klubu u državi. Zapravo, jedinom...
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
darth_vader wrote:Kic, neću dvaput ponavljati. Gasi.
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
https://www.index.hr/sport/clanak/mamicu-je-pobjegao-iz-dinama-pa-potpisao-za-velikana-sad-ga-tjeraju-jer-je-visak/2367385.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
mislio je prevariti dinamo, a prevario je sam sebe.
mislio je prevariti dinamo, a prevario je sam sebe.
sitting_bull-
2015-09-28
Karma is a bitch. Ko i kod Murića. Tko zna gdje bi danas bili da su ostali u Dinamu.
Kaj je purgerčići i kujice, ovo ne komentirate?
Ne znam kaj su radili na finalu KL u Albaniji, ali ak niš bar nisu propucani...
Guest- Guest
gle, sektaškog kretena kako ono što plasira sektaški gol.hr uzima kao istinu.Andreas Goldberger wrote:
Ne znam kaj su radili na finalu KL u Albaniji, ali ak niš bar nisu propucani... :coffee:
da se sektaši nisu prosrali na desincu ne bi bilo ni ove "vijesti".
kao, vidite kako smo mi sektaši dobri, mi napadamo samo hrvatsku policiju, a bad blue boysi putuju i tiranu kako bi se mlatili s albanskom policijom.
joj, joj, kak ste prozirni...
sitting_bull-
2015-09-28
Osjećam duboko susramlje kad vidim njegov post.sitting_bull wrote:gle, sektaškog kretena kako ono što plasira sektaški gol.hr uzima kao istinu.Andreas Goldberger wrote:
Ne znam kaj su radili na finalu KL u Albaniji, ali ak niš bar nisu propucani...
da se sektaši nisu prosrali na desincu ne bi bilo ni ove "vijesti".
kao, vidite kako smo mi sektaši dobri, mi napadamo samo hrvatsku policiju, a bad blue boysi putuju i tiranu kako bi se mlatili s albanskom policijom.
joj, joj, kak ste prozirni...
Endicu, di si? Nema komentara?
Kaj su BBB radili u Albaniji? Isli tamo da bi ubili?!?
Kaj su BBB radili u Albaniji? Isli tamo da bi ubili?!?
Guest- Guest
End wrote:puši kurac besramna sektaška ubojico
Dakle, nemaš odgovor na pitanje? Kaj se bojiš odgovoriti? Niko ti ne bu niš napravili...
Guest- Guest
kako sektaški idiot pokušava trolati s podmetnutim člankom sa sektaškog portala kako bi iz fokusao maknuo sektaške kretene koji blokiraju autocestu i napadaju hrvatsku policiju!
16 policajaca, a njih 1600 sami!
16 policajaca, a njih 1600 sami!
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-ce-ovog-ljeta-zaraditi-vise-od-11-milijuna-eura-i-ako-nikoga-ne-proda/2368049.aspx?index_ref=clanak_sport_najnovije_d
još ako brekalo, olmo i gvardiol naprave transfere mogao bi se taj iznos najmanje poduplati, ako ne i utrostručiti.
za dobru jesen važno bi bilo uhvatiti minimalno grupu euro lige i doći do play offa za ligu prcaka.
još ako brekalo, olmo i gvardiol naprave transfere mogao bi se taj iznos najmanje poduplati, ako ne i utrostručiti.
za dobru jesen važno bi bilo uhvatiti minimalno grupu euro lige i doći do play offa za ligu prcaka.
sitting_bull-
2015-09-28
vjeruj nema života bez dinama dao bih milijardu dolaza za jedan sekund DINAMOVOG SJEEVERA
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Page 2 of 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 42