Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 42
Page 6 of 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
a e.fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:hajduk je srpsko ime
mogli ste se zvat i banana sic ili felga, ali to nije srpsko.
kaj god, svakako je glupo ime, ali je barem srpsko i savršeno vam odgovara.
kaj god bilo, srpskije od hajduka nemre biti.
pa još kad markan zapiva: mrzin srpsko ime to...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:Dinamo je dio bicikle.
mogli smo se zvat i banana sic ili felga.
kaj god, svakako je glupo ime.
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:Dinamo je dio bicikle.
darth_vader-
2014-04-17
cijela sekta bi dala i guzice i pičke i pušila kurac svima samo da osjete čar osvajanja titule prvaka.darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:Dinamo je dio bicikle.
ne bu išlo.
ove ste godine bili blizu, kao i 2009/10, vaš trenutak je prošao i sad vam ostaje parafrazirana židovska izreka - dogodine prvaci.
dogodine, drugovi sektaši.
sitting_bull-
2015-09-28
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:Dinamo je dio bicikle.
2021-02-25
u skoroj budućnosti ćete preimenovati hajduk u dinamo.fridrih_niche wrote:darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:sitting_bull wrote:istina.fridrih_niche wrote:niels wrote:End wrote:niels wrote:Dinamo je dio bicikle.
biti će vas sram gledati u prazan lukšin stup za pehar namijenjen prvaku pa ćete problem riješiti preimenovanjem i još će netko zaraditi lovu postavljajući gomili stupova za pehare koje je dobio dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Toliko se love slilo u dinamo da je nemoguce...a iz dinama u medjugorje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
darth_vader wrote:FRANK wrote:a iz dinama u medjugorje
2021-02-25
za 8 godina, kad hajduk bude slavio srebrni pir od zadnjeg osvojenog prvenstva, molitvu će predvoditi lukša, a cijela će sekta na koljenima prehodati međugorski križni put.Andreas Goldberger wrote:darth_vader wrote:FRANK wrote:a iz dinama u medjugorje
i opet neće pomoći.
u jednoj utakmici može odlučiti fran jović, u 36 odlučuje kvaliteta i pobjednički mentani sklop.
sitting_bull-
2015-09-28
eto, sad se zna tko s kim i kada.
zanimljivo je što će dinamo igrati protiv sektaša u terminu između trećeg kruga kvalifikacija i play-offa tako da će, ukoliko sektaši prođu taj krug, vjerojatno uslijediti odgoda jer je teško vjerovati da sektaši mogu odigrati 6 utakmica u ritmu četvrtak-nedjelja..
sitting_bull-
2015-09-28
Koji kmecavac, majko mila...sitting_bull wrote:
eto, sad se zna tko s kim i kada.
zanimljivo je što će dinamo igrati protiv sektaša u terminu između trećeg kruga kvalifikacija i play-offa tako da će, ukoliko sektaši prođu taj krug, vjerojatno uslijediti odgoda jer je teško vjerovati da sektaši mogu odigrati 6 utakmica u ritmu četvrtak-nedjelja..
:(
2021-02-25
https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/josip-drmic-potpisao-za-dinamo
sitting_bull-
2015-09-28
Idiote moj sukundjeda se zvao Ante.
Klao turke kao dobar dan
A i ti ces proci kao siskic dervis aga
Klao turke kao dobar dan
A i ti ces proci kao siskic dervis aga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/sjajan-zdrijeb-za-dinamo-na-put-do-lige-prvaka-krecu-protiv-prvaka-makedonije-ili-gibraltara-15210865
realno, dobili smo najbolje moguće suparnike u kvalifikacijama.
naravno, svi danas igraju nogomet i treba ostati oprezan, ali kvalitet dinama bi trebao omogućiti prolaz bez stresa.
realno, dobili smo najbolje moguće suparnike u kvalifikacijama.
naravno, svi danas igraju nogomet i treba ostati oprezan, ali kvalitet dinama bi trebao omogućiti prolaz bez stresa.
sitting_bull-
2015-09-28
Žestoko smo krenuli...pojačanja u svim linijama. Opet će biti plakanja na Poljudu.
Last edited by Tominjo on 24/6/2022, 18:01; edited 1 time in total (Reason for editing : p)
Jedva stojis na nogama starudijo a pricas o zestini.Tominjo wrote:Žestoko smo krenuli...pojačanja u svim linijama. Opet će biti plakanja na Poljudu.
Kako ti je u starackom domu.??
Ono sah karte keksici caj itd...
2015-09-13
Svaki no name kojeg dovedete je pojačanje, lol...Tominjo wrote:Žestoko smo krenuli...pojačanja u svim linijama. Opet će biti plakanja na Poljudu.
:D
2021-02-25
Realno, jedino pojacanje im je zasad Drmic. A on je sektas...fridrih_niche wrote:
Svaki no name kojeg dovedete je pojačanje, lol...
:
Guest- Guest
Realno, to su kurac, a ne pojačanja ... Ako odu Livi, J. Šutalo, Ivanušec, Petković i Oršić, Dinamo je slabiji nego prošle sezone, jer igrače tog ranga nisu doveli ... A potrošili su brdo love ... I još razmišljaju o Mitroviću koji je malo-malo pa ozlijeđen, prošle je sezone za Club Brugge upisao ukupno 5 nastupa ... Ne mogu u Dinamu biti pojačanja igrači Club Brugga, Rijeke, Rapida i sličnih jer Dinamo je po europskom renkingu miljama ispred tih klubova ... Sve su to igrači koji se moraju dobro oznojiti da bi uopće bili starteri u Dinamu ... Jer ako prodaš igrača za 15 mil. eura, a umjesto njega dovedeš igrača od 4 mil. eura, valjda ti logika govori da si doveo lošijega ... A u kadru imaš Baturinu, Marina, Bulata, Špikića, Tolića, Emrelija ... koji sad opet neće igrati ili će igrati na kapaljku ... Sve ovo meni liči samo na demonstraciju financijske moći ... Pa Hajduk je za manje novaca doveo 15-ak solidnih igrača, a ti igrači još u Hajduku imaju i osjetno manje ugovore od ovih u Dinamu ... I onda je logično da ti budžet mora biti osjetno veći nego kad zbrojiš budžete cijelog ostatka HNL-a ... Bojim se da ako samo jedne godine ne budemo prvaci, a dogodit će se to kad-tad, sve to ne pukne k'o mjehur od sapunice ... Lova je samo u LP i kvalifikacijama za nju, ulazak u konf. ligu je 3 puta manji samo od play offa za LP, a otprilike 7 puta manji od nagrade za ulazak u LP ...Tominjo wrote:Žestoko smo krenuli...pojačanja u svim linijama. Opet će biti plakanja na Poljudu.
Zeko-
2015-08-26
Page 6 of 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 42