ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU - Page 2 Empty Re: SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU

Post by immortal 6/6/2022, 15:52

teška glupost
igra s putinom trebala je biti velika
 sve je doslovno zasro napadom na Ukrajinu

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU - Page 2 Empty Re: SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU

Post by veber 6/6/2022, 16:44

mentalitet wrote:
veber wrote:kada se čedomir pobjegulj uznoji, di ćeš bolje.
a još 10kre iz australije daje "mišljenja"

znaš da je dan lijepo počeo.

a početnike žulja njemačka, kao i hrvatska.

peče dok gutaju, a bogme peče ih dok ide van.

(četnik, daj jednu lovačku o sefirama, nijazama i đemalicama koje si jebo. i začini s citrus nožem i ustaškim vratom. i još malo začini kako "tučeš" silne milijune u US)

Nema mene shta zuljati ni Hrvatska niti Njemachka.U prvoj sam prozivio svoje najljepshe godina i kada bi se ponovo rodio birao bi isto mjesto zbog najljepshih zena na svijetu i ne samo najljepshih nego i najzenstvenijih,jebi ga shto cu kad smo kompatabilni,ali kada su doshli "razni borci za slobodu" iz legije stranaca i kada su svi kriminalci pushteni iz zatvora fino sam upalio svoj MB 350scl linija W116 (googlaj)i odvezao se u tu tvoju jebenu Njemachku i nikad nisam prezalio (bolje da sam otishao uu Albaniju) gdje mi nisu dozvoljavali da radim nego su mi nudili da zivim u Hajmu i dobijam socijalnu pomoc koju sam odbio i zivio na crno radeci kod italijana a stanovao u jednoj maloj garsonjeri od jednog poznatog berlinskog kriminalca koji je bio osudjen na 10 god.zatvora a  ja mu je ustvari cuvao i snosio troshkove stanovanja plus toga bio zashticen kao bijeli medvjed jer su mnogi mislili da mi je brat.U toj tvojoj Njemachkoj ne bi zivio sada da mi placaju jer ste jedan odvratan dvolichni narod koji je kroz svoju birokraciju sachuvao fashizam.Poznajem vas dok zinete shto hocete reci i shto smijerate,a ti si chisti primjer svoga naroda,Iskompleksirana shupchina koja ne zna sloziti dvije smislene rechenice od svoje ljubomore kako drugi zive a ti ne mozesh.Jarane(ovo jarane ti je novi nadimak jer poznajesh muslimanska imena za koja ja nikad chuo nisam pa pretpostavljam da su te ti muslimani guzili pa su ti zato ostali u sjecanju jer si genetska kujica) .Dakle americhka kujice,dao sam ti video na njemachkom jeziku koji ne mozesh komentirati jer znash da je sve istina ,a ja sam to sazeo u dvije rijechi,"americhka kujica" i taj video je dokaz da ne izmishljam i ne lazem kao ti.Ako ne znash njemachki mogu ti prevesti ing.raketne turbo tehnologije i 3D shtampach pichaka u koji gurash to malo svoje zljundrice jer te chak ni njemice najvece kurvetine na svijetu ne zele jer zensko odma prepozna shmokljana a i onog koji ima pune hlache zato 90% zena mushkarca prvo odmjeri dole.A 90% mushkaraca je iskompleksirano zbog malog kurca.Eto dao sam ti dijagnozu pa se javi nekom plasticharu da ti napravi kakvu protezu i da te rijeshi toga kompleksa.Plus toga nisi ni mashtovit a ni orginalan.Sluchajno sam naletio na temu koju si otvorio pod nazivom idiot koji ne zna ukljuchiti kako kaze vesh mashinu a u Zagrebu to zovu perilica jarane.Mislish da su hrvatice glupe pa cesh ih navuci na sazaljenje i na lovu.Jarane,one vole dobar kurac i po mogucnosti da ih ne jebesh nego da vodish ljubav sa njima shto ti ne mozesh jer si opsjednut mrznjom prema svemu zivom oko i u sebi.Za voditi ljubav jarane morash imati brdo emocija i mashte.A sada cibe kujice i ako ti ovo nije dovoljno dodji po josh jer me ovo pochinje zabavljati.:::::))

drago mi je da si se opet uznojio.

jesi li i ti kao ringo, čefur?

lapo mujo lapo srbalj?

u biti srblje je lap tursko.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics