Pobilo Švabe u Istanbulu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pobilo Švabe u Istanbulu
Bilo bi dobro i da kod nas udare, jbg-a nevidljiva ruka, a i moraju nam se odužiti što smo im dali toliko oružja da se mogu baviti umjerenim kanibalizmomNeoliberalni portugalac wrote:a ništa ovo lito RH obara turističke rekorde.. mislim da će cijene RH hotela i dionice odmah skočiti.. ulažite u turizam,
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
pa iskreno jedna bomba u RH, iako bi napravila štetu, ali bi zaista nakon toga pokrenila reformu ekonomije.. jer centralna država bi ostala bez 30ak milijardi kn proračunskog para, nebi nakon toga išla ona priča "nećemo ipak rezati" , nego bi se rezalo motornom pilom
Guest- Guest
šta 30 pa bilo bi nezaposleno 40%, a manjak bi bio i preko 60 mld. u Zagrebu bi jeli po Jarunu i Medvednici patke, travu i koru sa drvećaNeoliberalni portugalac wrote:pa iskreno jedna bomba u RH, iako bi napravila štetu, ali bi zaista nakon toga pokrenila reformu ekonomije.. jer centralna država bi ostala bez 30ak milijardi kn proračunskog para, nebi nakon toga išla ona priča "nećemo ipak rezati" , nego bi se rezalo motornom pilom
Kermit-
2014-04-17
Kaja bi prvim letom u Dubaji da ženi šejka
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kaja bi prvim letom u Dubaji da ženi šejka
koliko sam čuo ne traže više udavače za ženidbu, traže egzotičnije stvari, guranje jegulje u utrobu, mazanje fekalijama, uriniranje itd.
imaju u americi profesionalni naziv za takvu vrstu ženske, ali ne mogu se sad sjetiti
Guest- Guest
kojih 30m ?Neoliberalni portugalac wrote:pa iskreno jedna bomba u RH, iako bi napravila štetu, ali bi zaista nakon toga pokrenila reformu ekonomije.. jer centralna država bi ostala bez 30ak milijardi kn proračunskog para, nebi nakon toga išla ona priča "nećemo ipak rezati" , nego bi se rezalo motornom pilom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
deda na aparatima wrote:asilovski wrote:Kaja bi prvim letom u Dubaji da ženi šejka
koliko sam čuo ne traže više udavače za ženidbu, traže egzotičnije stvari, guranje jegulje u utrobu, mazanje fekalijama, uriniranje itd.
imaju u americi profesionalni naziv za takvu vrstu ženske, ali ne mogu se sad sjetiti
Porta Potties a.k.a. Porta Toilets
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=port-a-potty
https://www.instagram.com/majasuput/?hl=en
Guest- Guest
Oglasilo se i njemacko ministarstvo vanjskih poslova : Njemci su krivi jer ne paze gdje hodaju i ometaju muslimane.
Dane su i upute zasve njemacke turiste koje idu u musliamanske zemlje ili zemlje gdje je populacija vecinski islamske vjeroispovjesti : Ne uznemiravajte lokalno stanovništvo.
Dane su i upute zasve njemacke turiste koje idu u musliamanske zemlje ili zemlje gdje je populacija vecinski islamske vjeroispovjesti : Ne uznemiravajte lokalno stanovništvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"Islam je religija mira pa ako su vas pobili za to sigurno postoji neki debeli opravdani razlog."
MInistarstvo vanjskih poslova Njemacke.
MInistarstvo vanjskih poslova Njemacke.
2014-04-11
France: Muslim screaming “Allahu akbar” attacks Jewish teacher with machete, says he did it for the Islamic State
Germany: Muslims screaming “Jew” attack and rob Jewish man
Guest- Guest
eto, danas ih je život naučio važnu lekciju, a još jučer su bile naivne i ignorantnekic wrote:dvje rodice mi tamo baš :/
Guest- Guest
Türkische Armee tötet 18 kurdische Kämpfer
Das türkische Militär meldet neue Gefechte im Südosten des Landes. Dabei seien mehrere PKK-Kämpfer getötet worden. Es kam offenbar auch zu Dutzenden Festnahmen.Nach Armeeangaben wurden in Cizre, Silopi und Sur insgesamt bereits mehr als 420 PKK-Kämpfer getötet.
-------------------------------------------------
Turska vojska ubila još 18 Kurda, navodno pripadnika PKK.
Najmanje 420 Kurda ubijeno je na jugoistoku u zadnjih misec
dana.
Još 58 ljudi je uhapšeno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jebat će ih.kic wrote:dvje rodice mi tamo baš :/
U biti već ih je jebalo ....sto Turaka se naredalo do sad na njima .....dobit ćeš prinove u obitelji.
2014-04-11
nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi vole obilazit te primitivne zemlje di ima ovih sto vole letit alahu, zbog hrane?
Doduse na zapadu je nevidljiva ruka ujebala hranu do daske.
Doduse na zapadu je nevidljiva ruka ujebala hranu do daske.
2014-04-19
ajd još jednom reci takvo nešto.RayMabus wrote:Jebat će ih.kic wrote:dvje rodice mi tamo baš :/
U biti već ih je jebalo ....sto Turaka se naredalo do sad na njima .....dobit ćeš prinove u obitelji.
kic wrote:ajd još jednom reci takvo nešto.RayMabus wrote:Jebat će ih.kic wrote:dvje rodice mi tamo baš :/
2014-04-11
mene moral i ulizivanje društvu ili roditeljima ne ograničava, tebe smeta to što sam u pravu, jer bi ti volio da je svijet drugačiji, i da se magijom mogu stvari riješavatikic wrote:eto i ti moraš svaki dan ponoviti koliko si ograničen.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:si vis pacem para boiled
?!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Muse ponovno naguzili Švabe: većina mrtvih u Istanbulu Njemci
» Više od 50 osoba na krvavoj svadbi u Turskoj pobilo djete
» Izbori u Istanbulu
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU