Kule Acimovic
Page 1 of 1
Kule Acimovic
Sa nepunih 20 godina sam igrao za reprezentaciju! Bio na finalu u Rimu. Onog trenutka kad sam se oženio, dobio sam stan od Zvezde! A bio sam možda najgori igrač tada tamo, ništa mi nije išlo. Nit mogu loptu da pogodim, ni gol. Pritom, ja sam jako mlad, u timu sam koji i nije tim, tek se to formiralo, ja nasleđujem u to vreme znaš kakve fudbalske veličine, Šekija, Boru Kostića!
https://www.kurir.rs/vesti/moja-zivotna-prica/3938119/bio-sam-dete-kada-mi-se-majka-ubila-i-to-za-novu-godinu-ali-nikada-sinovima-nisam-govorio-vidite-kako-je-meni-bilo-tesko
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kule Acimovic
Sa nepunih 20 godina sam igrao za reprezentaciju! Bio na finalu u Rimu. Onog trenutka kad sam se oženio, dobio sam stan od Zvezde! A bio sam možda najgori igrač tada tamo, ništa mi nije išlo. Nit mogu loptu da pogodim, ni gol. Pritom, ja sam jako mlad, u timu sam koji i nije tim, tek se to formiralo, ja nasleđujem u to vreme znaš kakve fudbalske veličine, Šekija, Boru Kostića!
2014-08-25
Jastrebe, da li si cuo sa Kuleta Acimovica?
2014-08-25
Na nogama jak i stamen nisi ga mogao oboriti ni pomjeriti
Veliki nogometas je bio Jovan Acimovic Kule
Veliki nogometas je bio Jovan Acimovic Kule
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da,ali to su generacije koje su igrale dok se nisam rodio.Serbinho-3 wrote:
Jastrebe, da li si cuo sa Kuleta Acimovica?
Ne pamtim ga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znaci da si iz 80-ih...
Oni su iz sedamdesetih, kraj.
Oni su iz sedamdesetih, kraj.
2014-08-25
vuksadinare wrote:jel on imao trbuscic?
Ne znam...
Mozda sam Sestica uspeo da vidim od tih starijih pred
kraj karijere.
2014-08-25
..imao je iz zvezde tih godina trbuh...netko od igraca..citao samSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:jel on imao trbuscic?
Ne znam...
kraj karijere.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šestić je mlađa generacija.Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:jel on imao trbuscic?
Ne znam...
kraj karijere.
Pa 89.je igrao za šampionsku generaciju Vojvodine.
Šestića pamtim i tu njegovu generaciju u kojoj pamtim Pižona,Krmpotića,Jelikića,Muslina,Janjanina,onda ono govno od Dušana Savića,Filipovića...
2014-04-22
A sto je Dusan Savic govno?
Znam da je bio strasan centarfor mozda najbolji u Jugi ikada
2015-09-24
....ne bi o tome...bio je odlican centarfor a da li ikada ne i bas..inace savic je bio srpski nacionalista jos za juge..istina nije se tad bas do kraja otkrivao..ali on je rekao tamo negdje pocetkom osamdesetih da je zvezda najveci srpski klub ne jugoslavenski vec srpski..pa su trazili za njega jednogodisnju suspenziju...ali zbog utjecaja zvezde i njene uprave kaznjen je sa tri utakmice neigranja i novcanom kaznom..Ringo10 wrote:A sto je Dusan Savic govno?
2015-09-08
..i zbog te ali i nekih drugih izjava plus sto je bio dobar golgeter stekao je zvjezdani status kod najzescih navijaca zvezde
2015-09-08
Četnik par ekselans.Ringo10 wrote:A sto je Dusan Savic govno?
Za razliku od drugih časnih zvezdaša poput Ivkovića,Pižona, Bore Cvetkovića,Krmpotića,Piksija,Muslina,Janjanina,Šestića...
2014-04-22
Bio četnik ali odličan centarforjastreb wrote:Četnik par ekselans.Ringo10 wrote:A sto je Dusan Savic govno?
Za razliku od drugih časnih zvezdaša poput Ivkovića,Pižona, Bore Cvetkovića,Krmpotića,Piksija,Muslina,Janjanina,Šestića...
2015-09-24
jastreb wrote:Šestić je mlađa generacija.Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:jel on imao trbuscic?
Ne znam...
kraj karijere.
Pa 89.je igrao za šampionsku generaciju Vojvodine.
Šestića pamtim i tu njegovu generaciju u kojoj pamtim Pižona,Krmpotića,Jelikića,Muslina,Janjanina,onda ono govno od Dušana Savića,Filipovića...
Da, po tome ga i ja pamtim, Vojvodina.
Dobar igrac.
Safeta Susica iz reprezentacije, kod Osima, dobro je igrao.
Ti im je bio zalazak karijere.
2014-08-25
Similar topics
» RASPAD MESIĆEVE ‘KULE OD KARATA’: Izgubit će još jednu počast!
» ŠOKANTNO PRIZNANJE PILOTA CIA: Kule bliznakinje nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo jezivije
» ŠOKANTNO PRIZNANJE PILOTA CIA: Kule bliznakinje nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo jezivije
Page 1 of 1