ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli

Go down

Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli Empty Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli

Post by prckov 16/5/2022, 11:08

School district files 'sexual harassment' complaint against 3 middle school students for using the wrong pronouns | The Post Millennial

[size=39]School district files 'sexual harassment' complaint against 3 middle school students for using the wrong pronouns[/size]

I received a phone call from the principal over at the elementary school, forewarning me; letting me know that I was going to be receiving an email with sexual harassment allegations against my son," Rosemary Rabidoux, one of the parents of the students being accused, told Fox 11.

"I immediately went into shock! I’m thinking, sexual harassment? That’s rape, that’s inappropriate touching, that’s incest," Rabidoux added. "What has my son done?"

Braden, Rabidoux’s 13-year-old son, is one of the three Kiel Middle School students accused of sexual harassment, an accusation that she disputes.

"(The investigating principal) said he’s being allegedly charged with sexual harassment for not using proper pronouns,

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli Empty Re: Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli

Post by prckov 16/5/2022, 11:11

mislim ako su kolac-genderu povrijedili onaj prhki sloj u licnosti treba ih zestoko kaznit
evo ja predlazem nekog panseksualca da im presudi
more i neki xenogender

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli Empty Re: Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli

Post by Službenik 16/5/2022, 11:14

hahahahahaah ...... alaj volem taj ''zapad''.

:)

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by prckov 16/5/2022, 11:46

prckov wrote:mislim ako su kolac-genderu povrijedili onaj prhki sloj u licnosti treba ih zestoko kaznit
evo ja predlazem nekog panseksualca da im presudi
more i neki xenogender

dobro, moze i debo da im odredi da izmole tri misli 21 stoljeca i 8 progres-pokajanja 
mislim coek se skolo za te stvari

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by catabbath 16/5/2022, 12:27

Ono kad legaliziraš bolest

Male
2015-08-22

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by aben 16/5/2022, 13:04

prckov wrote:School district files 'sexual harassment' complaint against 3 middle school students for using the wrong pronouns | The Post Millennial

[size=43]School district files 'sexual harassment' complaint against 3 middle school students for using the wrong pronouns[/size]

[size=30]I received a phone call from the principal over at the elementary school, forewarning me; letting me know that I was going to be receiving an email with sexual harassment allegations against my son," Rosemary Rabidoux, one of the parents of the students being accused, told Fox 11.[/size]

[size=30]"I immediately went into shock! I’m thinking, sexual harassment? That’s rape, that’s inappropriate touching, that’s incest," Rabidoux added. "What has my son done?"[/size]

[size=30]Braden, Rabidoux’s 13-year-old son, is one of the three Kiel Middle School students accused of sexual harassment, an accusation that she disputes.[/size]

[size=30]"(The investigating principal) said he’s being allegedly charged with sexual harassment for not using proper pronouns,[/size]

Ovo mi dojde ko šlag na ranu ili sol na kraju,
jer mi je drogo da se ovakove ljevičarske gluposti događaju ljudima ki inzistiraju da je skula ljudsko prvo koje država moro isporučiti svakon ditetu.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram 16/5/2022, 15:25

Uz prosvjetne djelatnike kakve imamo,....imamo to sto imamo:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 16/5/2022, 21:35

Tri srednjoskolca optuzena za seksualno uznemiravanje u skoli Patriarchy-triggered
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics