Dok je svijet zaokupljen ukrajinom...
Page 1 of 1
Dok je svijet zaokupljen ukrajinom...
Vjerojatno većina i ne zna za ovo....
Klasično odvraćanje pažnje...
Klasično odvraćanje pažnje...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Dok je svijet zaokupljen ukrajinom...
Agenda 21 i Agenda 2030. su službeni dokumenti. Sve vam je bilo pred nosom. Nema natrag.
Znaš kako se kaže, ako želiš nešto sakriti, stavi to svima pred oči. Neće vidjeti. hahahahahahahahahahahahahaha
Znaš kako se kaže, ako želiš nešto sakriti, stavi to svima pred oči. Neće vidjeti. hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Postoji samo jedan zakon --> čini što ti je volja i to neka ti bude sav zakon.
red wolf-
2016-02-10
I ne WHO, UN... ;))))
red wolf-
2016-02-10
Ukratko, države delegiraju nadležnost na WHO...
dakle na SAD, kinu i debilka kao najveće financijere...
Ne. UN će biti ključan pri stvaranju (zapravo završetku procesa stvaranja) Novog svjetskog poretka 2030. godine.T. wrote:Ukratko, države delegiraju nadležnost na WHO...
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
red wolf-
2016-02-10
immortal likes this post
tko znared wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
moguće još izbije koji rat koji će to izmijeniti
2014-04-16
Ah, konačno da netko shvati tko sam ja...mortal wrote:red wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
red wolf-
2016-02-10
Biće još ratova i onaj glavni, ali Svijet će tada ući u "Zlatno doba"...mortal wrote:tko znared wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
red wolf-
2016-02-10
immortal likes this post
Srbija je već ušla u Zlatno doba. Rekao nam predsednik.red wolf wrote:Biće još ratova i onaj glavni, ali Svijet će tada ući u "Zlatno doba"...mortal wrote:tko znared wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
dzango wrote:Srbija je već ušla u Zlatno doba. Rekao nam predsednik.red wolf wrote:Biće još ratova i onaj glavni, ali Svijet će tada ući u "Zlatno doba"...mortal wrote:tko znared wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
2008 sam slushao intervju najveceg americhkog investitora Warren Edward Buffett koji je na piitanje voditelja "gdje shaljete svoje unuke u shkolu"on hladno odgovorio u Kinu.Mislio sam da zajebava voditelja,ali ovaj je inzistirao da to podrobnije objasni,a on je rekao ,Pa znate svi svjetski investiitori su hrlili u USA zato shto su imali zagarantiranu sigurnost svojih ulaganja ali nakon ovoga shto se desiilo 2008 u USA nitko nam nece viishe vjerovati ali ce ulagati zato u Kinu..Jebi ga bio je u pravu.Kada danas gledash u zapadnu otimachiinu ruskih zlatnih rezervi a prije toga njemachkih sumnjam da ce itko vishe htjeti ulagati na zapadu.Evo dobro predavanje.
Da li buducnost pripada Kini
https://www.youtube.com/watch?v=-fQziwUUjjM
red wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
vodi nas mesija
ispravi marksove grijehe i povedi nase gresne duse
2014-04-19
kad sam vec tu da napomenem da se UN umrezio sa WWF
sve se sprema za mesiju
sve se sprema za mesiju
2014-04-19
prckov wrote:red wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
vodi nas mesija
ispravi marksove grijehe i povedi nase gresne duse
neka tvoju rijec propovjeda tvoj poslanik debo i neka tako tvoja sveta rijec stigne u nasa srca i nasu gresnu dusu i spasi nas od nas samih
2014-04-19
možered wolf wrote:Znam da ne vjeruješ, ali nijedan čovjek na ovoj Zemlji ne može to promijeniti. Imali ste mogućnost mijenjati svoju budućnost. Pali ste u svojoj letargičnosti. Zato, to je velika zasluga vas.T. wrote:Sve ok...
stvar je u tome što ipak može
Pripreme su bile
Putin zahebao stvar
sve se može promijeniti
2014-04-16
Similar topics
» Kreće li Rusija ka ratu sa Ukrajinom ?
» Zašto se ne treba fanatično poistovjećivati s Ukrajinom
» Erdogan: Ne priznajemo pripajanje Krima, jačaćemo odnos sa Ukrajinom
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
» Zašto se ne treba fanatično poistovjećivati s Ukrajinom
» Erdogan: Ne priznajemo pripajanje Krima, jačaćemo odnos sa Ukrajinom
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
Page 1 of 1