Ah ti Turisti, kazna do 50.000 eura...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ah ti Turisti, kazna do 50.000 eura...
A što će ti uvjeti, odeš, od lišća napravi neki zaklon, loviš hranu..pa nisu ni pračovjeci imali uvjete.cassanowa wrote:Istina. I tamo im je bilo najbolje. Nisu psihički oboljevali.kaya wrote:
Pa odi i ti u šumu, i ljudi su prebivali u šumi davno.
Meni to i je želja, samo nemam još uvjete. Rođen sam u gradu, to me unazadilo.
Kao kak bi pse poslao, ne bi njima dao kućicu i hranilicu jel tak
.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Ah ti Turisti, kazna do 50.000 eura...
Pa kažem ti. Rođen sam u gradu. Nisam dovoljno osposobljen za to.kaya wrote:A što će ti uvjeti, odeš, od lišća napravi neki zaklon, loviš hranu..pa nisu ni pračovjeci imali uvjete.cassanowa wrote:Istina. I tamo im je bilo najbolje. Nisu psihički oboljevali.kaya wrote:
Pa odi i ti u šumu, i ljudi su prebivali u šumi davno.
Meni to i je želja, samo nemam još uvjete. Rođen sam u gradu, to me unazadilo.
Kao kak bi pse poslao, ne bi njima dao kućicu i hranilicu jel tak
.
Da sam se u šumi zatekao u Tarzanovoj dobi onda bi sve bilo Ok. Naučio bi lovit, skakat po stablima i tako to...
A i sad sam već u nekim godinama pa mi i nije preporučljivo spavati u lišću....Ono, neka kolibica, to bi bilo dovoljno.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švicarski kanton Ticino zabranio nošenje nikaba, kazna do 9.500 eura
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
Page 2 of 2