Ukraina šamara EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ukraina šamara EU
...a sto bi ti..da netko nekog napada kak se sjeti i ubija kako mu se prohtije...ukrajina nije napala rusiju vec obrnuto...sto treba netko mirno promatrat to jel se nekom netko ne svidja...eto meni se rusi ne svidjaju ali nikad ne bi odobrio da netko prvi napadne rusiju jer je to agresija..nema opravdanja branim nacionalni interes napadom na drugu drzavu..nema i gotovo...T. wrote:kakve koristi od jebene rusije ?vuksadinare wrote:oli nije i prije komicara islo gore...imas na primjer cijenu goriva koje se godinama nije spustilo ispod 10 kuna...a u ovih par godina cijena plina je rasla bar za 30% vise...kakve si do sad imao koristi od rusije?..T. wrote:neće rus nego ću sam sebe, bogu hvala ima kumpira, maslina, zeleni, pamidora...vuksadinare wrote:...ne boj se neces biti gladan..rus ce te nahranitiT. wrote:makaron baljezga gluposti...prckov wrote:Emmanuel Macron took the opportunity to address the European Parliament on May 9 regarding Ukraine. The French president argued that, while Ukraine is a “heartfelt member of Europe”, it might take “years, even decades” for the country to be part of the EU, The New York Times reports..ne
Macron stops Ukraine's dream of joining the EU but proposes an alternative (msn.com)
ne vidim zašto se ukrajina ne bi 'preko reda' primila u eu...
ionako baštinimo iste vrijednosti, a i ekonomije će nam uskoro biti na istoj razini...
još ću i skinit koje kilo, ne bi mi bilo loše, godine su već jbg. treba pripazit malo...
šta će ljudi u gradovima, šta će umirovljenici, kada im 2/3 mirovine ode na struju i grijanje ?
za koga ? komičara u kijevu ?
nije rusija uvela sankcije nama nego obrnuto...
eu uništava samu sebe, ne radi to rusija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neki dan sam išao po bocu plina i platio 150kn. Meni ta boca traje mjesecima tako i da duplo poskupi nije big deal. Ali oni koji koriste gradski plin oni su sad jebali ježa u ime demokracije u nekoj post sovijetskoj naci vukojebini haha
vuksadinare wrote:...a sto bi ti..da netko nekog napada kak se sjeti i ubija kako mu se prohtije...ukrajina nije napala rusiju vec obrnuto...sto treba netko mirno promatrat to jel se nekom netko ne svidja...eto meni se rusi ne svidjaju ali nikad ne bi odobrio da netko prvi napadne rusiju jer je to agresija..nema opravdanja branim nacionalni interes napadom na drugu drzavu..nema i gotovo...T. wrote:kakve koristi od jebene rusije ?vuksadinare wrote:oli nije i prije komicara islo gore...imas na primjer cijenu goriva koje se godinama nije spustilo ispod 10 kuna...a u ovih par godina cijena plina je rasla bar za 30% vise...kakve si do sad imao koristi od rusije?..T. wrote:neće rus nego ću sam sebe, bogu hvala ima kumpira, maslina, zeleni, pamidora...vuksadinare wrote:...ne boj se neces biti gladan..rus ce te nahranitiT. wrote:makaron baljezga gluposti...prckov wrote:Emmanuel Macron took the opportunity to address the European Parliament on May 9 regarding Ukraine. The French president argued that, while Ukraine is a “heartfelt member of Europe”, it might take “years, even decades” for the country to be part of the EU, The New York Times reports..ne
Macron stops Ukraine's dream of joining the EU but proposes an alternative (msn.com)
ionako baštinimo iste vrijednosti, a i ekonomije će nam uskoro biti na istoj razini...
još ću i skinit koje kilo, ne bi mi bilo loše, godine su već jbg. treba pripazit malo...
šta će ljudi u gradovima, šta će umirovljenici, kada im 2/3 mirovine ode na struju i grijanje ?
A EU mora naravno žrtvovati sebe/nas u ime slobode svih vukijebina na ovom svijetu
catabbath-
2015-08-22
trebalo je naoruzat ukrajinu na vrijeme
al jebiga biden stopiro trampovu naredbu o vojnoj pomoci ukrajini
sta je jos zanimljivo, ima na YT video di biden fino objasnjava kako se treba izvuc iz afganistana a onda uradi totalno suprotno
samo onda mozda putin ne bi ni napo, tocno bi covjek pomislio da je sve to scenario za navuc putina da zagrize kost koju ne moze progutat
usput iskoristit tu priliku za uvodenje novog "kapitalizma"
sta je jos zanimljivo, ima na YT video di biden fino objasnjava kako se treba izvuc iz afganistana a onda uradi totalno suprotno
samo onda mozda putin ne bi ni napo, tocno bi covjek pomislio da je sve to scenario za navuc putina da zagrize kost koju ne moze progutat
2014-04-19
prckov wrote:trebalo je naoruzat ukrajinu na vrijeme
Biden Not Sending "Offensive Weapons" To Ukraine To Work Towards De-Escalation--What Would The Media Say If This Was Trump? (thepalmierireport.com)
[size=41]Biden Not Sending “Offensive Weapons” To Ukraine To Work Towards De-Escalation–What Would The Media Say If This Was Trump?[/size]
[size=41]White House freezes Ukraine military package that includes lethal weapons - POLITICO
[/size]
2014-04-19
neki stručnjaci tvrde da je rusija međunarodno pravo prekršila 2014. aneksijom krima, ali ne i 2022. godine ulaskom u ukrajinu...vuksadinare wrote:...a sto bi ti..da netko nekog napada kak se sjeti i ubija kako mu se prohtije...ukrajina nije napala rusiju vec obrnuto...sto treba netko mirno promatrat to jel se nekom netko ne svidja...eto meni se rusi ne svidjaju ali nikad ne bi odobrio da netko prvi napadne rusiju jer je to agresija..nema opravdanja branim nacionalni interes napadom na drugu drzavu..nema i gotovo...T. wrote:kakve koristi od jebene rusije ?vuksadinare wrote:oli nije i prije komicara islo gore...imas na primjer cijenu goriva koje se godinama nije spustilo ispod 10 kuna...a u ovih par godina cijena plina je rasla bar za 30% vise...kakve si do sad imao koristi od rusije?..T. wrote:neće rus nego ću sam sebe, bogu hvala ima kumpira, maslina, zeleni, pamidora...vuksadinare wrote:...ne boj se neces biti gladan..rus ce te nahranitiT. wrote:makaron baljezga gluposti...prckov wrote:Emmanuel Macron took the opportunity to address the European Parliament on May 9 regarding Ukraine. The French president argued that, while Ukraine is a “heartfelt member of Europe”, it might take “years, even decades” for the country to be part of the EU, The New York Times reports..ne
to je komplicirana tematika međunarodnog prava i konvencija UN-a, čitao sam neke članke, btw. prozapadnih stručnjaka...
naravno da ne bih da itko ikoga napada i ubija, ali imaš situaciju gomilanja 100000 ukrajinskih vojnika u donbasu na granicama samoproglašenih republika s gotovo isključivo ruskim stanovništvom, najavu ulaska u nato te uzgred i nabavke nuklearnog oružja, 8 godina naoružavanja i uvježbavanja ukrajinske vojske od strane nato saveza te granatiranja rusa u donbasu...
ovo je u stvari dijelom i građanski rat po svojoj naravi, ali to nije baš zgodno spominjati na kolektivnom zapadu...
neki tvrde da je zapravo ukrajinska vojska najjače što nato posjeduje u smislu motorizirane pješadije...
iako ukrajina službeno nije članica, ali de facto po vojsci kao da i je...
ameri navodno u ovom času mogu dići i opremiti max. 2 motorizirane brigade...
zadnjih 30 godina ratuju u pustinji s kozojebima, a i to s upitnim uspjehom...
da misle kako bi lako izašli na kraj s rusima u ukrajini, odavno bi već bili tamo sa svojim snagama...
i tzv.sao krajina ti je bila cisto srpska i mi smo prije oluje 150 000 vojnika stavili ispred krajine..sto da je srbija intervenirala da zastiti srpsko stanovnistvo?..jel bi prekrsila pravo?T. wrote:neki stručnjaci tvrde da je rusija međunarodno pravo prekršila 2014. aneksijom krima, ali ne i 2022. godine ulaskom u ukrajinu...vuksadinare wrote:...a sto bi ti..da netko nekog napada kak se sjeti i ubija kako mu se prohtije...ukrajina nije napala rusiju vec obrnuto...sto treba netko mirno promatrat to jel se nekom netko ne svidja...eto meni se rusi ne svidjaju ali nikad ne bi odobrio da netko prvi napadne rusiju jer je to agresija..nema opravdanja branim nacionalni interes napadom na drugu drzavu..nema i gotovo...T. wrote:kakve koristi od jebene rusije ?vuksadinare wrote:oli nije i prije komicara islo gore...imas na primjer cijenu goriva koje se godinama nije spustilo ispod 10 kuna...a u ovih par godina cijena plina je rasla bar za 30% vise...kakve si do sad imao koristi od rusije?..T. wrote:neće rus nego ću sam sebe, bogu hvala ima kumpira, maslina, zeleni, pamidora...vuksadinare wrote:...ne boj se neces biti gladan..rus ce te nahranitiT. wrote:makaron baljezga gluposti...prckov wrote:Emmanuel Macron took the opportunity to address the European Parliament on May 9 regarding Ukraine. The French president argued that, while Ukraine is a “heartfelt member of Europe”, it might take “years, even decades” for the country to be part of the EU, The New York Times reports..ne
to je komplicirana tematika međunarodnog prava i konvencija UN-a, čitao sam neke članke, btw. prozapadnih stručnjaka...
naravno da ne bih da itko ikoga napada i ubija, ali imaš situaciju gomilanja 100000 ukrajinskih vojnika u donbasu na granicama samoproglašenih republika s gotovo isključivo ruskim stanovništvom, najavu ulaska u nato te uzgred i nabavke nuklearnog oružja, 8 godina naoružavanja i uvježbavanja ukrajinske vojske od strane nato saveza te granatiranja rusa u donbasu...
ovo je u stvari dijelom i građanski rat po svojoj naravi, ali to nije baš zgodno spominjati na kolektivnom zapadu...
neki tvrde da je zapravo ukrajinska vojska najjače što nato posjeduje u smislu motorizirane pješadije...
iako ukrajina službeno nije članica, ali de facto po vojsci kao da i je...
ameri navodno u ovom času mogu dići i opremiti max. 2 motorizirane brigade...
zadnjih 30 godina ratuju u pustinji s kozojebima, a i to s upitnim uspjehom...
da misle kako bi lako izašli na kraj s rusima u ukrajini, odavno bi već bili tamo sa svojim snagama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovisi koliko je jaka država. Trebalo bi pitati npr. Meksikošta misle o tome da im je USA uzela Kaliforniju, Teksas, Arizonu i Novi Meksiko (ironija naziva)...
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:vuksadinare wrote:...ratno stanje diktira promjene raspolozenja i misljenja..jer to nije normalno stanje..pomalo smo zaboravili kako smo se mi ponasali napose 1991...ujutro bi tudjman bio spreman za razgovore sa medjunarodnim predstavnicima navecer bi ih tjerao iz ureda...ovisno o stanju na terenu
bio sam mali ali ne sječam se baš da su nam slali oružije i milijarde
ameri podržali jedinstvenu sfrj, opizdili nam embargo na uvoz oružja.
carl bildt 1995. tražio intervenciju nato-a protiv hrvatske zbog bljeska i oluje.
kažu ovdje vrsni znalci da mi 1991. ionako ne bismo znali baratati zapadnim oružjem.
izgleda da su afgani mudžahedini u startu bili pametniji od nas jer kako su im ameri poslali stingere i agm ili što su već tada slali ovi počeli žešće nanositi gubitke sovjetima u zrakoplovstvu i oklopu.
al jebaj ga, mi hrvati smo glupi pa ne bi znali.
zna to naš strateški partner i saveznik.
;)
Koba wrote:carl bildt 1995. tražio intervenciju nato-a protiv hrvatske zbog bljeska i oluje.
Ah da prijateljska neutralna Švedska. Nakon svega govno kupilo vilu kod Dubrovnika a naša HDZ govna mu to dopustila.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Koba wrote:carl bildt 1995. tražio intervenciju nato-a protiv hrvatske zbog bljeska i oluje.
Ah da prijateljska neutralna Švedska. Nakon svega govno kupilo vilu kod Dubrovnika a naša HDZ govna mu to dopustila.
a što'š, tako nam grah pao.
;)
Naučili smo Ukrajince i glavnu hrvatsku domoljubnu pjesmu.
crvenkasti-
2014-04-17
catabbath wrote:Ukrajina: Danas zatvaramo dio ključnog plinovoda za Europu. Oglasila se Rusija
Hina, Index Vijesti prije 40 minuta
UKRAJINSKI operator sustava za prijenos plina GTSOU objavio je da će "zbog više sile" danas obustaviti prijenos ruskog plina preko ulazne točke Sohranivke, jedne od dviju ključnih točki za opskrbu Europe ruskim plinom.
Unatoč ruskoj invaziji koja je počela 24. veljače, Ukrajina je i dalje važna tranzitna ruta za prijenos ruskog plina prema Europi.
GTSOU je objavio da ne može nastaviti s radom na kompresorskoj stanici Novopskov zbog "miješanja okupatorskih snaga u tehničke procese".
Tekst se nastavlja ispod oglasaReakcija Rusije
Kompresorska stanica Novopskov u regiji Luhansk na istoku Ukrajine pala je u ruske ruke nedugo nakon početka invazije. To je prva kompresorska stanica u Luhansku, tranzitnoj ruti za oko 32.6 milijuna prostornih metara plina na dan, što je trećina ruskog plina koji se prenosi u Europu preko Ukrajine.
"Kako bi se u cijelosti ispunile tranzitne obveze prema europskim partnerima i u skladu s ugovorom, moguće je privremeno prebaciti nedostupne kapacitete s fizičke interkonekcijske točke Sohranivke na fizičku interkonekcijsku točku Sudžu koja se nalazi na području koje nadzire Ukrajina", priopćio je GTSOU.
Ruski Gazprom je odmah reagirao i rekao kako su ih Ukrajinci obavijestili o prekidu te navode kako je "tehnički nemoguće" prebaciti sav protok plina prema drugoj tranzitnoj točki.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-danas-zatvaramo-dio-kljucnog-plinovoda-za-europu-oglasila-se-rusija/2363374.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Slava Ukraini,pocrkajte europljani:::)))))Ukrainci mi se pochiinju dopadati,bez zajebancije.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukraina, opet Majdan gori
» don anemijo samara
» Putin šamara klošare...
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» šamar svih šamara
» don anemijo samara
» Putin šamara klošare...
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» šamar svih šamara
Page 2 of 2