Katolički fanatici pokazali su da nemaju ni trunku samilosti prema trudnici
Page 1 of 1
Religije u svijetu nisu opijum naroda, one su rak koji izjeda čovječanstvo i priječe njegovo oslobođenje. U ovom svijetu nema oslobođenja od religija. To je nemoguće. Zato je potreban Novi svijet. Svijet oslobođen ljudskih konstrukcija zvanih religije. Potrebno se vratiti u vrijeme kad je građena Babilonska kula, prije nego je razrušena i čovječanstvo podijeljeno.
Religije u svijetu nisu opijum naroda, one su rak koji izjeda čovječanstvo i priječe njegovo oslobođenje. U ovom svijetu nema oslobođenja od religija. To je nemoguće. Zato je potreban Novi svijet. Svijet oslobođen ljudskih konstrukcija zvanih religije. Potrebno se vratiti u vrijeme kad je građena Babilonska kula, prije nego je razrušena i čovječanstvo podijeljeno.
red wolf-
2016-02-10
Re: Katolički fanatici pokazali su da nemaju ni trunku samilosti prema trudnici
Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
red wolf-
2016-02-10
Pokusali su boljsevici komunisti pa su ga popusili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
red wolf wrote:Katolički fanatici pokazali su da nemaju ni trunku samilosti prema trudnici
Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
Kako to,kako to ovu temu je trebo otvorit Debota a ovakve komentare sam trebao pisati ja.
Što se to događa s Ezekielom,potpuno je preuzeo moju doktrinu ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
red wolf wrote:Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
da, treba nam još jedan slijepac koji će voditi slijepce.
Guest- Guest
IL Risorto wrote:red wolf wrote:Katolički fanatici pokazali su da nemaju ni trunku samilosti prema trudnici
Religije u svijetu nisu opijum naroda, one su rak koji izjeda čovječanstvo i priječe njegovo oslobođenje. U ovom svijetu nema oslobođenja od religija. To je nemoguće. Zato je potreban Novi svijet. Svijet oslobođen ljudskih konstrukcija zvanih religije. Potrebno se vratiti u vrijeme kad je građena Babilonska kula, prije nego je razrušena i čovječanstvo podijeljeno.Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
Kako to,kako to ovu temu je trebo otvorit Debota a ovakve komentare sam trebao pisati ja.
Što se to događa s Ezekielom,potpuno je preuzeo moju doktrinu ?
Događa se da je naprosto aterir'o sa svojim fantazukama da je iznad "običnih smrtnika".
Još samo da Longi napusti svojevoljno samonametnutu ulogu dezertiranog generala nepostojeće federacije koji pije pive na zidiću, forume, na konju smo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:red wolf wrote:Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
Nemoj tako, pa to Hrvati i Srbi posebno vole.
Guest- Guest
Ne spominji mi tu gamad...Ringo10 wrote:Pokusali su boljsevici komunisti pa su ga popusili
red wolf-
2016-02-10
Svjetlonoše su uvijek otvarale oči ljudima...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
red wolf-
2016-02-10
Ne. Ja sam oduvijek u prisustvu arhonta i njihova Gospodara koji je rekao da je jedini bog i da nema bogova osim njega...Time se otkrio pred Svjetlom...Venus wrote:
Događa se da je naprosto aterir'o sa svojim fantazukama da je iznad "običnih smrtnika".
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Svjetlonoše su uvijek otvarale oči ljudima...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ovaj svijet vapi za Svjetlonošom...Vapi za Prometejem koji će zapaliti ovaj stari svijet mrtvaca...
...kapima za oči
Guest- Guest
Similar topics
» Saborske budale, katolički fanatici i retardi s ustaškim kapama napravili su državu za sebe
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
Page 1 of 1