Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
Kod vas to donosi patrijarh-bez glasanja, a aminuje AV-bez propitivanja.Stanojko wrote:Hahahahahah...zapadna "dmokracija"...Odluku kao donose kafe kuvarice glasanjem :)
Sve u svemu, dok je ovake Hrvatske nećete imati problema s dobijanjem članstva u NATO.
Ni s plinom i naftom, također. Ali cene nisu bracke ruske, štaš...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ipak nista od veta za Finsku.Za ulazak Finske u NATO glasat ce veleposlanici
Veselo u Rusiji...OJXAAAA...
2016-07-22
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Svatovi bili.
Nego.
(na pogrešan topic sam stavio, jbga...)
2016-07-22
marcellus wrote:Putin je za dva mjeseca više napravio za NATO nego svi predsjednici SAD od Reagana na ovamo
Ne samo za protekla 2 mjeseca.
Praktički otkad funkcionira kao ruski car.
Rusija sa Putinom na čelu je dala NATO paktu novi smisao postojanja.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Putin je za dva mjeseca više napravio za NATO nego svi predsjednici SAD od Reagana na ovamo
Ne samo za protekla 2 mjeseca.
Praktički otkad funkcionira kao ruski car.
Rusija sa Putinom na čelu je dala NATO paktu novi smisao postojanja.
Ja sam to odavno napisao još na starom forumu i bio zbog toga žestoko izvrijeđan od strane nekih koje sad ne želim imenovati.
Guest- Guest
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-pisao-plenkovicu-trazi-sjednicu-vns-a-zbog-statusa-hrvata-u-bih-mozemo-i-o-ruskoj-agresiji-15193055
Kizo pritisce anemiju;)
Jebeni komunjarski gojenci
Kizo pritisce anemiju;)
Jebeni komunjarski gojenci
dijagram-
2015-08-09
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/foto-split-prepun-grafita-o-milanovicu-na-svakom-ista-poruka-za-predsjednika-netko-si-je-doista-dao-truda-1955156/
Pritisce i adeze
Pritisce i adeze
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-pisao-plenkovicu-trazi-sjednicu-vns-a-zbog-statusa-hrvata-u-bih-mozemo-i-o-ruskoj-agresiji-15193055
Kizo pritisce anemiju;)
i neka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan ne popušta: ‘Uzalud se trudite, Turska ne odobrava ulazak Švedske i Finske u NATO‘
» Ahmetovicka oplela po Milanovicu:'Ne zanimaju me njegove verbalne akrobacije.Podrzavamo ulazak Finske u NATO'
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Ahmetovicka oplela po Milanovicu:'Ne zanimaju me njegove verbalne akrobacije.Podrzavamo ulazak Finske u NATO'
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
Page 2 of 2