Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ahhaahhaha Putin pičkica hahahahaHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Budući brazilski predsjednik je okrivija Bidena i Zelenskog za ovaj rat. Bit će Brazil opet proleterska država.
Ironija je kako se Bolsonaro i Lula samo oko toga slažu :D U biti obojica su populisti, jedan desni a drugi lijevi, a Brazilci, barem niži slojevi, koji su obojici baza, ne vole Jenkije (ljevičari zbog kapitalizma, desničari zbog wokeizma). No to je samo retorika pošto biznis-klasa u biti vlada zemljom i ima bliske poslovne odnose sa Amerima.
Nego, kujica Putin se ispričao zbog debila Lavrova.
Israeli PM Bennett says Putin apologized for Russian FM's Hitler comments - Reuters News
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Normalno da ce se ispricati, nije lud da mu Zidi yebu mater patuljastu.
omni-
2014-04-12
Dobar znak, jos je relativno racionalan.
Sad neka pokupi cergu i vrati u rusiju i mirna ukrajina.
Sad neka pokupi cergu i vrati u rusiju i mirna ukrajina.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:ahhaahhaha Putin pičkica hahahahaHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Budući brazilski predsjednik je okrivija Bidena i Zelenskog za ovaj rat. Bit će Brazil opet proleterska država.
Ironija je kako se Bolsonaro i Lula samo oko toga slažu :D U biti obojica su populisti, jedan desni a drugi lijevi, a Brazilci, barem niži slojevi, koji su obojici baza, ne vole Jenkije (ljevičari zbog kapitalizma, desničari zbog wokeizma). No to je samo retorika pošto biznis-klasa u biti vlada zemljom i ima bliske poslovne odnose sa Amerima.
Israeli PM Bennett says Putin apologized for Russian FM's Hitler comments - Reuters News
gotof je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije,....dok je nas navijaca:)debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ahhaahhaha Putin pičkica hahahahaHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Budući brazilski predsjednik je okrivija Bidena i Zelenskog za ovaj rat. Bit će Brazil opet proleterska država.
gotof je
dijagram-
2015-08-09
Poklopljena Ruska Mista 152 mm mobilna haubica.
Fenomen mi je da je pogođena precizno jednom jebenom granatom. Ili je moguće da je više granata palo prije a ukrainci srezali dok nisu snimili pogodak.. u svakom slučaju ode još jedan komad teškog oružja a za posadu neman pojma
zaboravio si na još jednu naprednu zemlju.Ringo10 wrote:Svi Zhidovima muda glade
Osim Irana
sjevernu koreju.
kada s ostalim rusofilima iz zapadnih neokolonijalnih zemalja koje guše vaše slobode govora, pisanja-nemrem napisati mišljenja-krećete braniti temelje demokracije s rusima?
prijavite se u grupaciju Wagner i pravac ukrajina.
širit demokraciju. možda i posiluješ nekaj i stekneš prvo seksualno iskustvo.
2014-12-30
MDMiridije wrote:debotoijusto wrote:MDMiridije wrote:Jamo majko mila ljudi da samo vidite kombinezon koji sam dobio koji odsad moram nositi. Najradije bih se ubio. Isuse kako mrzim raditi, jao kako mi nije lijepo ni ugodno na poslu to nisu istine.
rad oslobadja
Vidis ja stvarno poštivam ljude koji rade.
I razumijem da je sramotno reći sljedeće.
Ali ja stvarno ne volim raditi. Niti malo ne vidim neke plemenitosti ni ljepote u tom nekakvom suludom osjećaju nekakve društvene koristi i slično. Jedini motiv su novci. Sve ovo ostalo su mi totalne gluposti.
Da budem iskren smatram ljude koji pričaju o vlastitom poslu s ljubavlju onako na prvu vulgarnima. Nije okej tako govoriti ako nisi siguran da sugovornik gaji pozitivne osjećaje o tome pogotovo ako se radi o prisnim razgovorima.
darth_vader-
2014-04-17
interesantno ovo sa snimkama , ukri imaju dron pa vidis pogodak vozilo u plamenu celjad razbacana livadom... rusi imaju naslove tipa "unisteno 380 ukra" i vidis poljetanje helihoptera ili u najbolju ruku pucanje s polozaja negdje u daljinu , koliko ja upratih
2014-04-12
gdje je raymabus kastelanin nestao..nema ga par dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
radije vjerujem rusima nego svojim ocima:)debotoijusto wrote:interesantno ovo sa snimkama , ukri imaju dron pa vidis pogodak vozilo u plamenu celjad razbacana livadom... rusi imaju naslove tipa "unisteno 380 ukra" i vidis poljetanje helihoptera ili u najbolju ruku pucanje s polozaja negdje u daljinu , koliko ja upratih
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:gdje je raymabus kastelanin nestao..nema ga par dana
kolega @yoda ga prekomjerno izgranatirao
kad se vrati bude on njega ono s ogledalima
2014-04-12
nisam ja molim lijepo. iako bi mu ja za prijetnju smrću dao isto jedan dan bana. ovako je dobio malo duže. bolje i to nego da ureduje policija
AssadNaPodmornici wrote:nisam ja molim lijepo. iako bi mu ja za prijetnju smrću dao isto jedan dan bana. ovako je dobio malo duže. bolje i to nego da ureduje policija
od ni zrna zita neprijatelju do pozivanja na drzavu i red u 3 dana uredovanja na forumu... bude dobar antifasist od tebe u konacnici
2014-04-12
ne pozivam ja državu nego druge osobe mogu pozivati. ne bi bilo prvi put.
drugo prijetnje smrću nije "sloboda govora" u niti jednom sustavu na svijetu. treće ja sam sada fašist jer sam na vlasti pa mogu šta hoću
drugo prijetnje smrću nije "sloboda govora" u niti jednom sustavu na svijetu. treće ja sam sada fašist jer sam na vlasti pa mogu šta hoću
dođi u njemačku ako ti se ne radi.MDMiridije wrote:Jamo majko mila ljudi da samo vidite kombinezon koji sam dobio koji odsad moram nositi. Najradije bih se ubio. Isuse kako mrzim raditi, jao kako mi nije lijepo ni ugodno na poslu to nisu istine.
(ne mislim na bauštele)
2014-12-30
imaju i rusi takvih snimaka, iako dosta manje, iz razloga .. što se lošije bore..debotoijusto wrote:interesantno ovo sa snimkama , ukri imaju dron pa vidis pogodak vozilo u plamenu celjad razbacana livadom... rusi imaju naslove tipa "unisteno 380 ukra" i vidis poljetanje helihoptera ili u najbolju ruku pucanje s polozaja negdje u daljinu , koliko ja upratih
ima li bastarde, sto je s covjekomAssadNaPodmornici wrote:ne pozivam ja državu nego druge osobe mogu pozivati. ne bi bilo prvi put.
da nije s drugim imenom ovdje?
mozda se cijepio,..pa nuspojave i to....
dijagram-
2015-08-09
ma napuši se kukavelji probanditska... ako si ti poltron, pizda i prevrtač nisu svi.... ako i koga, al tebe sigurno se ne bude ostavljalo za sjeme... ako i kada rusi budu pokušali nešto sa nuklearnim oružjem, nek ju bace i meni u blizinu, ali dao Bog da i tebe sprže, pa ih proklinji u paklu gdje te čeka počasna ložaRingo10 wrote:Patnje i ovo ono...nebitno
Ukrajina je orudje u rukama neocon globalistickih elita
I zato Rusija MORA da pobijedi
Ili nam se svima crno pise
2015-08-08
kaya and Šandor Winnetou like this post
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu