Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
navodno uhvatili i nekog kanadskog generala u pokušaju bijega iz azovstala.
neprovjerena informacija.
neprovjerena informacija.
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
tip se pokušao prošvercati kao civil iz azovstala.
https://t.me/RU_ZOV/1926
malo ga sjebale tetovaže.
https://t.me/RU_ZOV/1926
malo ga sjebale tetovaže.
netko je nešto još davno na ovoj temi govorio o djeci?
https://t.me/ukr_leaks_eng/199
još jedni iz azovstala.
https://t.me/c/1603721721/1807
https://t.me/ukr_leaks_eng/199
još jedni iz azovstala.
https://t.me/c/1603721721/1807
violator wrote:Gnječ wrote:Two o'clock and all is well.
Ja cekam tri sata, tada sam u punoj snazi. :D
Idem zasvirati nesto, Jethro Tull se namece
ajde bar za mjuzu nisi totalni tudum kad si već za sve ostalo
Ovo sa djecom je snimljeno jos mnogo prije rata
Uce djecu da mrze i da ubijaju ...
To je Ukrajina od 2014te a vjerojatno i od ranije
30 godina ispiranja mozga
Uce djecu da mrze i da ubijaju ...
To je Ukrajina od 2014te a vjerojatno i od ranije
30 godina ispiranja mozga
Last edited by Ringo10 on Tue 3 May - 8:34; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
marcellus wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Two o'clock and all is well.
Ja cekam tri sata, tada sam u punoj snazi. :D
Idem zasvirati nesto, Jethro Tull se namece
ajde bar za mjuzu nisi totalni tudum kad si već za sve ostalo
Jos ti se drma kavez? :) Mora da ti je violator zestoko zdrmala kavez evo jos da ti danas dobaci kasetu banana...
Guest- Guest
Ribolov na starinski način...odnekud mi j ovo poznato.
Longi sigurno zna više o ovome.
Longi sigurno zna više o ovome.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Sulihovka, kod Izjuma :
Ruska vojska je u ovom dijelu bojišnice , pa čak do Harkiva, u totalnom rasulu..Ukrainci ih ono baš mlate.
1/2
Ruska vojska je u ovom dijelu bojišnice , pa čak do Harkiva, u totalnom rasulu..Ukrainci ih ono baš mlate.
1/2
2016-07-22
2016-07-22
PS: možda je već bilo, ali vrijedi još jednom pogledat.
Rusi (+Čečeni, Burjati, Oseti itd) mogu samo još rušiti nebodere, hidrocentrale itd,
rušiti i paliti sela gradove i pljačkati, ali ovaj rat ne mogu više dobiti.
Definitivno!
Rusi (+Čečeni, Burjati, Oseti itd) mogu samo još rušiti nebodere, hidrocentrale itd,
rušiti i paliti sela gradove i pljačkati, ali ovaj rat ne mogu više dobiti.
Definitivno!
Last edited by Eroo on Tue 3 May - 9:36; edited 1 time in total
2016-07-22
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
Krasivoe.AssadNaPodmornici wrote:bilo je i dva puta
2016-07-22
Za Ukrajince su od ključnog značja ovo bombanje Rusa u okolici Izjuma:
prije sa sjeverne strane, a sad i sa istočne. Na ovaj način onemogućavaju Rusima
zaokruživanje Ukrajinaca u Donbasu, što je Rusima ključni cilj.
prije sa sjeverne strane, a sad i sa istočne. Na ovaj način onemogućavaju Rusima
zaokruživanje Ukrajinaca u Donbasu, što je Rusima ključni cilj.
Last edited by Eroo on Tue 3 May - 9:51; edited 1 time in total
2016-07-22
- Prvoga dana rata telefonirao sam ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom. Putina nisam zvao. Htio sam napraviti jasnu gestu koju će vidjeti cijeli svijet. Ali 20 dana nakon početka rata zamolio sam kardinala Parolina da pošalje poruku ruskom predsjedniku i kaže mu kako sam spreman otići u Moskvu. Odgovor još nismo dobili.
Bojim se da Putin upravo sad ne može i ne želi održati ovaj sastanak. Ali toliku brutalnost, pa kako to ne zaustaviti? Prije dvadeset pet godina doživjeli smo istu stvar s Ruandom...
Zasad ne idem u Kijev. Poslao sam ondje kardinale Michaela Czernyja i Konrada Krajewskog. Ali osjećam da ja ne moram ići. Prvo moram u Moskvu, prvo moram upoznati Putina... Ali i ja sam svećenik, što mogu učiniti? Radim sve što mogu. Kad bi Putin barem malo otvorio vrata... - izjavio je papa Franjo.
U nastavku razgovora kritizirao je i patrijarha Kirila, poglavara Ruske pravoslavne crkve, koji podržava rat u Ukrajini.
- Razgovarao sam s njim 40 minuta putem Zooma. Prvih dvadeset minuta s kartice koju je držao u ruci čitao mi je sva opravdanja za rat. Slušao sam i rekao mu: 'Ne razumijem ništa od ovoga. Brate, mi nismo državni klerici, ne možemo koristiti jezik politike, nego Isusov' - prepričao je Papa.
Bojim se da Putin upravo sad ne može i ne želi održati ovaj sastanak. Ali toliku brutalnost, pa kako to ne zaustaviti? Prije dvadeset pet godina doživjeli smo istu stvar s Ruandom...
Zasad ne idem u Kijev. Poslao sam ondje kardinale Michaela Czernyja i Konrada Krajewskog. Ali osjećam da ja ne moram ići. Prvo moram u Moskvu, prvo moram upoznati Putina... Ali i ja sam svećenik, što mogu učiniti? Radim sve što mogu. Kad bi Putin barem malo otvorio vrata... - izjavio je papa Franjo.
U nastavku razgovora kritizirao je i patrijarha Kirila, poglavara Ruske pravoslavne crkve, koji podržava rat u Ukrajini.
- Razgovarao sam s njim 40 minuta putem Zooma. Prvih dvadeset minuta s kartice koju je držao u ruci čitao mi je sva opravdanja za rat. Slušao sam i rekao mu: 'Ne razumijem ništa od ovoga. Brate, mi nismo državni klerici, ne možemo koristiti jezik politike, nego Isusov' - prepričao je Papa.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
inače barjaktari koji su kod zmijskog otoka uništili dva ruska patrolna broda(neki pro ruski profili tvrde da je to jedan brod pogođen dva puta da je snimka srezana, ja mislim da su dva)
inače i na zmijskom otoku barjaktar uništio dva ruska protuzračna sustava, Strelu i Zeusa.. iako su taj zmijski otok rusi uzeli u prvi dan-dva rata, sada je to praktički ničija zemlja, potopilo im Moskvu koja je sa S-300 sustavima pokrivala velik dio južne Ukraine, nakon toga su povukli veće brodove iz dometa navodnih UKR krstarećih raketa, a onda su barjaktari krenuli operirati po ovim ruskim vojnim ophodnim brodovima. doslvono mogu ukrainci se zaletiti gliserom i zabiti svoju zastavu i slikati se kao dio propagadne pobjede
The Jerusalem Post tako je u analizi objavio da izjava Sergeja Lavrova znači da Izrael više ne može biti neutralan oko rata u Ukrajini. Planovi Jeruzalema da "nekako ostane iznad rata" su pali u vodu, navodi se u komentaru.
Izraelske novine Haaretz pak prenose komentar Američkog židovskog odbora, koji ističe da je "denacifikacija zaista potrebna, ali u Moskvi, a ne u Kijevu".
lijepo
Izraelske novine Haaretz pak prenose komentar Američkog židovskog odbora, koji ističe da je "denacifikacija zaista potrebna, ali u Moskvi, a ne u Kijevu".
lijepo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
debotoijusto wrote:- Prvoga dana rata telefonirao sam ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom. Putina nisam zvao. Htio sam napraviti jasnu gestu koju će vidjeti cijeli svijet. Ali 20 dana nakon početka rata zamolio sam kardinala Parolina da pošalje poruku ruskom predsjedniku i kaže mu kako sam spreman otići u Moskvu. Odgovor još nismo dobili.
Sve ovo i jeste Kirilovo maslo. On nije samo patrijarh, on je i vrhovni poglavar države.
Sličnu situaciju imate i u Srbiji. Pravoslavne crkve su državne i one su te koje crtaju granice.
AV ne napravi ni jedan korak bez prethodne konzultacije s patrijarhom.
Tako imate Ruski svet, a malo iza toga i Srpski svet.
To nije ono šta mi na zapadu podrazumijevamo pod "zajednički kulturni prostor".
Ukratko: Pravoslavne crkve su imperijalne:
2016-07-22
Definitivno.debotoijusto wrote:The Jerusalem Post tako je u analizi objavio da izjava Sergeja Lavrova znači da Izrael više ne može biti neutralan oko rata u Ukrajini. Planovi Jeruzalema da "nekako ostane iznad rata" su pali u vodu, navodi se u komentaru.
lijepo
2016-07-22
Denacifikacija je najpotrebnija u Izraelu
Ako postoji fasisticka drzava, onda je to Izrael
Ako postoji fasisticka drzava, onda je to Izrael
2015-09-24
Lavrov rekao da Hitler ima zidovske krvi
O tome se prica odavno
O tome se prica odavno
2015-09-24
Ruski primarni pravac-cilj je Izjum-Horivka, što im Ukrajinci u zadnje vrijeme
veoma uspješno sprječavaju. Postoji i par manjih pravaca koje Rusi još uvjek
ne uspijevaju ostvariti, kao napr. pravac Siversk-Popasna. Neki dan su na ovom pravcu
srušili jedan most, kako bi Ukrima otežali dopremu opreme, hrane itd. No, isti problem
imaju i Rusi, bez obzira kud krenuli - posvuda je puno rijeka i rječica.
veoma uspješno sprječavaju. Postoji i par manjih pravaca koje Rusi još uvjek
ne uspijevaju ostvariti, kao napr. pravac Siversk-Popasna. Neki dan su na ovom pravcu
srušili jedan most, kako bi Ukrima otežali dopremu opreme, hrane itd. No, isti problem
imaju i Rusi, bez obzira kud krenuli - posvuda je puno rijeka i rječica.
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50