Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Mnogo si glup.marcellus wrote:violator wrote:
Nije mi jasno sto ti je neshvatljivo u onome "ne mrzim"?
pa to "ja.ne.mrzim" obično tvrde oni koji ujutro mrze cijeli svijet a popodne sami sebe, to je promovirao "busovača zdravoooo" bojan glavašević, preglupo je čak i za njega.
mislim, ako neko nikog ne mrzi taj nije normalan, ili je autističan ili je psihopat (oni isto tako nikog ne mrze, samo nikog ni ne vole, njima su ljudi ko kukci pod staklom, nemaju nikakvih emocija prema njima)
no dobro ajde #samoljubav
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Možeš biti i ravnodušan. Jednostavno te nešto ne zanima i to je to. Uopće ne komentiraš ništa jer te ne zanima.marcellus wrote:ne mislim ja niš krivo...
Al kad netkom počme napadat druge jer se raduje šta su neki Čečeni izginili u Ukrajini.....
Imaš posla s ovim :
Efijalt iz Trahisa (grčki: Ἐφιάλτης, Ephialtēs; iako Herodot koristi ime Ἐπιάλτης, Epialtes) bio je sin Euridema iz Malisa.[1] Poznat je po tome što je Perzijancima pokazao put kojim su zaobišli grčke položaje kod Termopila, a što im je pomoglo pobijediti u bitci kod Termopila 480. p. n. e.
Efijalt je očekivao da će za svoje izdajstvo biti nagrađen od Perzijanaca, ali od toga nije bilo ništa, s obzirom da su Perzijanci nešto kasnije poraženi u bitci kod Salamine. Potom je pobjegao u Tesaliju; a Amfiktionska liga je ucijenila njegovu glavu. Herodot navodi da ga je Atenad iz Trahisa oko 470. p. n. e. ubio zbog ličnog sukoba, ali su ga Spartanci svejedno nagradili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, zato sad idu polako ...I temeljito
Pa koliko traje da traje...gubitke su sveli na minimum
Pa koliko traje da traje...gubitke su sveli na minimum
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ni krivo ni pravilno...marcellus wrote:ne mislim ja niš krivo...
marcellus wrote:
ljudi ako nekog vole, onda nekog i mrze. To tako ide.
Ne ide to tako. Nije to vaga kojoj treba ravnoteža.
I da, može se voljeti sve ljude na svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
darth_vader likes this post
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Mržnja je bolest, a ljubav je lijek.
Onaj tko iskustvom nije sam došao do te jednostavne životne istine koja vrijedi uvijek, u bilo kojem odnosu između pojedinaca, skupina, entiteta, naroda, taj može o tome etičkom načelu naučiti iz bilo koje od vjerskih knjiga.
Ljudi po prirodi osjećaju da to mora biti istina, a vjera im može pomoći da tu svoju slutnju uobliče i daju joj smisao.
ljudi ako nekog vole, onda nekog i mrze. To tako ide. Ako ti se netko sviđa znači automatski da ti se netko drugi ne sviđa. Ako voliš sve ljude to je isto kao da kažeš da zapravo nikog ne voliš. Ako ti je svatko poseban znači da zapravo nitko nije.
sve drugo je preseravanje "ja nikog ne mrzim, znači ja sam bolji od tebe, znači ja sam narcis"
word salad.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
to je zbog banana. nije ih bilo u Jugoslaviji i marčelu su možjani krepali jer nije jeo banane.
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
to je zbog banana. nije ih bilo u Jugoslaviji i marčelu su možjani krepali jer nije jeo banane.
Kolinda kaže jogurt. Što je onda?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
Kolinda kaže jogurt. Što je onda?
njoj jogurt marčelu banana.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:strelakov profil na telegramu. lik i gostuje po ruskim televizajama i podcastovima, otvoreni je kritičar Putina iz razloga što je FSB i vojska korumpirana, i što nije pokrenuo totalni rat.crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Evo Strelkov je najbolje do sad pojasnio što je očito bio ogrinalni Putinov plan...So - what strategy (apparently - since no one clearly stated it, but with an accuracy of about 99%) was laid in the basis of the "Special Military Operation"?
- You will still laugh, but it was a bet on "bringing to power the pro-Russian forces of Ukraine itself" with military assistance from outside. In simple words: the bet was made on WHAT DOES NOT EXIST IN PRINCIPLE AND FOR A VERY LONG TIME. Or rather, what "existed" in the reports "up" of Russian "diplomats" and "intelligence agents", but nowhere else!
The scheme looked something like this:
"Russian troops invade the territory of Ukraine on a large scale and large force, occupy important strategic points and communication intersections, missiles hit individual command centers of the Armed Forces of Ukraine, in Donbass local troops are advancing with all their strength (very modest)... And? - And the frightened leadership of Ukraine runs away, in the regions where Russian troops operate - governors and mayors are in a hurry to declare loyalty to Moscow (pushing their elbows), the troops surrender or move to our side led by headquarters and generals, and then "kum" (Medvedchuk) on a white "ferrari" enters Bankovaya and proclaims "a single non-alpro-al pro-Russian denacified demilitarized Ukraine". After that, Russian troops together with Ukrainian "allies" quickly finish off a few "nationalists", sign new gas contracts and - ideally - after a while Ukraine enters the so-called "union state". By 2024, everything will calm down and Putin by the All-Russian national referendum (100% turnout and 146% of the votes in favor) is elected as the lifelong president of this Union State with the right to direct appoint an heir, when he will get bored of ruling the grateful population for some reason.
Vrlo neozbiljan i diletantski tekst.
(pushing their elbows)
(Medvedchuk) on a white "ferrari" enters Bankovaya
(100% turnout and 146% of the votes in favor)
ko da ga je marcelus pisao
Zove ga kremljskim gnomom. Što otprilike odgovara.
Uglavnom do sad su njegove analize potrefile, pošto ima dobre insiderske izvore, dok je proputin ekipa spamala o nadolazećim velikim ofenzivama i kotlovima, Strelkov je jasno pisao kako su to gluposti od kojih ništa neće biti.
Ovo jako dobro pojašnjava totalnu debilanu prva četri tjedna "specijalne operacije" i općenito čitav poremećeni koncept koji je doveo do ogromnih gubitaka.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja ću te marčelove umotvorine proslijediti na Velebit podcast da pučanstvo vidi sa kojim imbecilom imaju posla. dat ću i link foruma neka ljudi čitaju te njegove prosere.
Guest- Guest
Dakle, od recenice " ne mrzim", neki zakljucuju da je to isto sto i "volim" ili "ne smeta mi" ili "svidja mi se" ili "ravnodusan sam / ravnodusna'.. To je kad si lagano tupast pa ne razumijes citav niz mentalnih i emotivnih (medju)stanja.
Kod njih u glavi postoje samo nule i jedinice. Nema dalje. Binarni umovi.
Kod njih u glavi postoje samo nule i jedinice. Nema dalje. Binarni umovi.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Možeš biti i ravnodušan. Jednostavno te nešto ne zanima i to je to. Uopće ne komentiraš ništa jer te ne zanima.marcellus wrote:ne mislim ja niš krivo...
Al kad netkom počme napadat druge jer se raduje šta su neki Čečeni izginili u Ukrajini.....
Imaš posla s ovim :
[size=35]Efijalt iz Trahisa (grčki: Ἐφιάλτης, Ephialtēs; iako Herodot koristi ime Ἐπιάλτης, Epialtes) bio je sin Euridema iz Malisa.[1] Poznat je po tome što je Perzijancima pokazao put kojim su zaobišli grčke položaje kod Termopila, a što im je pomoglo pobijediti u bitci kod Termopila 480. p. n. e.[/size]
[size=35]Efijalt je očekivao da će za svoje izdajstvo biti nagrađen od Perzijanaca, ali od toga nije bilo ništa, s obzirom da su Perzijanci nešto kasnije poraženi u bitci kod Salamine. Potom je pobjegao u Tesaliju; a Amfiktionska liga je ucijenila njegovu glavu. Herodot navodi da ga je Atenad iz Trahisa oko 470. p. n. e. ubio zbog ličnog sukoba, ali su ga Spartanci svejedno nagradili.[/size]
Ti si idiot.
Guest- Guest
Gnječ wrote:ja ću te marčelove umotvorine proslijediti na Velebit podcast da pučanstvo vidi sa kojim imbecilom imaju posla. dat ću i link foruma neka ljudi čitaju te njegove prosere.
Tako ćeš mu samo povećati broj lajkova. Ljudi vole imbecile i seronje.
crvenkasti-
2014-04-17
Violator se više neće inkarnirati na ovu planetu.
Upisana je u registar i ima zabranu inkarniranja ovdje i ide na drugu planetu koja je niža od ove po evoluciji svijesti tj ide među svoje.
Mali greysi otmičari.
Upisana je u registar i ima zabranu inkarniranja ovdje i ide na drugu planetu koja je niža od ove po evoluciji svijesti tj ide među svoje.
Mali greysi otmičari.
2014-04-11
PS: Kao da se Rusija urušava iznutra. Bog je daleko, ali i istočne oblasti također.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
RayMabus wrote:Violator se više neće inkarnirati na ovu planetu.
Mali greysi otmičari.
Oh ne .. daleko od vas?
Pa cemu takva okrutnost?
Guest- Guest
Nije okrutnost. Jednostavno si upisana u registar i nećeš se moći inkarnirati na ovu planetu opet nego ideš među planete koje odgovoaraju tebi i tvom načinu shvaćanja stvari a to su niže planete.violator wrote:RayMabus wrote:Violator se više neće inkarnirati na ovu planetu.
Mali greysi otmičari.
Oh ne .. daleko od vas?
Pa cemu takva okrutnost?
Ukratko ideš među male greyse otmičare.
PA PA
2014-04-11
crvenkasti wrote:
Ne može. Ali se može voljeti čovječanstvo.
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu