Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Danas ništa pametno. Valjda su na misi kod Kirila pa će nakon mise nastavit ubijat civile.
Gledam danas Vučic i Dodik u Jasenovcu ( donja Gradina ) i opet kraj one ploče o 700 tisuća poklane nejači. To će im smanjiti moj rok koji Vučic ima da Kirilu uvede sankcija s šest na pet mjeseci. Nastavite tako i dalje pa ću vam ga opet skratiti.
Gledam danas Vučic i Dodik u Jasenovcu ( donja Gradina ) i opet kraj one ploče o 700 tisuća poklane nejači. To će im smanjiti moj rok koji Vučic ima da Kirilu uvede sankcija s šest na pet mjeseci. Nastavite tako i dalje pa ću vam ga opet skratiti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Gnječ wrote:
Sta ti seres picka ti materina.
Jel mi to mater opsova?
Nazovi onu svoju kučku da se okrene naopačke da se iskenjam u gaduru da joj za promjenu uđe govno u pizdu nego da ih ispaljuje iz iste i zagađuje planet. Smeće jedno
Niz vjetar pseto...rekoh ti prije.
Motherfucker. Jel moze ovako americki posto si lizac americkih supaka onda ti to nece biti uvredljivo.
Jalov je tvoj pokusaj provokacije narcisoidni supcino. Ajde sada raspali da vidimo tko je maxo zapravo kakva si jebena sociopatska maligna narcisisticka seronja. Da da znam da je pakao manje opasan nego kad se narcis raspizdi i postanje gnjevan i ljut.
Ljub ljub pickice sociopatska. Joj obozavam razbijati narcise
Niz vjetar niz vjetar smradu. Na hidrant u psetaru, gdje ti je mjesto. pa-pa
Nazalost narcisu vjetar je promjenjivog smjera i nemozes utec nigdje.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:lol
od cijelog putovanja visiš po cile dane na forumu . što se tiče mene, više od pola foruma ima moj kontakt na mobitel, mail,društvene mreže tako da znaju više manje sve gdje sam i šta sam.
Ja ih (kontakata na mob.) parsto, ali ne na forumu.
Jadan si ti ako tražiš kontakte i prijatelje na forumu.
Inače na forumu svi sve znaju o meni i bez mob kontakata.
Tako treba, barem znamo s kim imamo posla i na kojem nivou.
Ti si se svojevremeno hvalio da upravljaš s karijolom.
Ništa što bi bilo nečasno, ali te diskvalificira za ozbiljnije rasprave.
Nije mi namjera bilo koga ponižavati, daleko od toga.
PS: Ajd sad na PP i "zovi pomoć publike".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nikoga ne baniram, ero je jednom popio slučajni ban, jednom na početku jebenica prije 10 dana, od jedan dan, i to je to. čak nakon pustog brisanja je i "normalizira" spam, tako da je situacija izdržljiva. evo i sada moram pobrisati par psovki. o detaljima kakav je tko , jebiga neću više, samo ću reći da neman više negativnih emocija prema njemu, iako je većini nas poželio najgore stvari a onda smo mi i mi njemu, ali više niti to ne želim, ne želim u životu imati negativne e mocije prema nekome, ali treba paziti na takve ljude koji žele najgore stvari (logore, zatvore, uništavanje zdravlja) velikom postotku populacije itd... jedan takav je i Putin, oprostiti da, zaboraviti baš i nedarth_vader wrote:MDMiridije wrote:Svi živi jebote spamaju ako se vodiš po tim pravilima pola si foruma jucer na ovoj temi trebao banirati uključujući mene. Ne voliš Eru. Ne moraš ga voliti ali ili naganjaj sve jednako ili nikako isusati.
Pet ljudi je barem jučer istu stavilo sliku sa twittera okoli onoga grada što je na sakhalinu se upalio....i raspravljalo o tome. Nitko oko toga nije problem radio...de malo sjaši s njega bogati. Jesi citao sinoc onog idiota gnjeca sto je pisao? a longi? A ja naposlijetku s politikom isto jucer kad me primilo? crvenkasti? Ništa od toga ti nije smetalo ali te smeta ovaj...čak iako se pridržava teme ovdje 100% u pravilu. Onda baniraj sve...a ne samo onoga koga ti osobno najmanje voliš.
Ero može biti nekome naporan, ovakav onakav, ali čovjek se većinom i drži teme, a glede spamanja, a bokte... To je tradicija na forumu još od barem 2004.
. Jebate, ne pamtim da se nakon druge stranice ikad itko na bilo kojoj temi držao dosljedno iste... Tako da, mislim da je u pitanju osobni animozitet, ali ajd... Igrajmo se da je ovo ozbiljna tema na ozbiljnom forumu...čast izuzecima, ali većina ovdi i je iz razloga što im je klasična forma foruma malo presterilna pa vole podbosti da se malo začini rasprava i to je oduvijek bio trademark baš ovog foruma...
Ja onome idiotu ne bih majku spominjao da nije on meni prvi. Čisto da se zna. Okinuo sam u samoobrani!
Guest- Guest
Jbte, ovi lijevo imaju kape ko i naše komšije, samo im fali 4C.dijagram wrote:MDMiridije wrote:
Barbarians on tour
Topovsko meso.
Jos su na Uralu, kad krenu Jakuti i slicni onda ponestaje zobi:)
Možda i jesu, zakamuflirali se ljudi...
2016-07-22
moderiranje je kako ja odlučim. kako sam i napisao ero je samo jednom popio ban i jednom jebenica na početku, i nakon toga nitko, uglavnom mu bišem postove , tipa as visi cijeli dan na ovoj temi, mi stavimo neki događaj tipa uništavanje nekog ruskog tenka, ili šta već, dođe as, 15minuta kasnije i zalijepi ponovo takve stvari. ne jednom nego non stop i po nekoliko postova zaredom pa mu sve pobrišem. pa sam mu uglavnom brisa takve stvari, pa je i valjda sam skužio da ako ga nema pola ure na forumu, da kada se vrati mora pogledati dvije stranice nazad i ne ponavljati iste stvari. i to je to.violator wrote:@Assadnapodmornici, ti to konstantno baniras Eru zbog brige za njegovo zdravlje? Tako je i Beros zapoceo. ;)
Baniras ga zbog spama? Pa drzi se teme.
Daj nam malo pojasni pravila moderiranja ovog tvog bloga.
nije mi najdraža osoba, ne meni nego za 80% foruma radi njegovog zagovaranja logora, streljanja i takvih stvari, ili kako se ponašao prema mihi itd, ali ne zamjeram nikome više ništa, neman vremena za to
Zasto baniranje Ere
Nista on lose na radi I ne govori
Nemojte to raditi, upropastiti cete forum
Kao sto su upropastili forum.hr
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije striktno vezano uz ovo....ali lijepo je uzdati se u Boga da ce pomoci...ali kad nema rezervnih dijelova pametnije je na vlak sjesti.
Guest- Guest
A onaj koji podržava pljačku, rušenje i ubijanje u drugoj državi je...ne da sere, on je prozvod sranja.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ti ne možeš ni spamat, jer si nesposoban za bilo što.AssadNaPodmornici wrote:gle , problem je to naše države što su takvi još tu među nama. navodno i ovaj forumaš što spama i ovdje i na koroni je iz iste kuhinje kao i premijer na vlasti. to je sve ista bagra. dobro smo još i prošli.abraham wrote:Nije vezano za temu ali onako..... naime moze li itko od vas zamisliti da neki Ukrajinski kadar trazi u UN embarrgo na oruzje. DNRH, apsurdistan na kub. Danas vam Budina dva ucenika i sljedbenika kroje gace. Malo puste spinove a ekipa ko somovi. Ovaj je nas a onaj njihov. Muhahahahaha Kila jebenog mozga...
Nedostaju ti kako inteligencija tako i ustrajnost. Plus si ljenčuga.
PS: Nitko se ne buni na moj "spam" osim ti.
Što reći?
Ponekad je bolje ništa ne reći.
Za tebe ne mislim da si glup, ali imaš u mozgu izgrađen atraktor i taj te diskvalificira u mojim očima.
Atraktor ti nešto kao kotanja s rupicom na dnu...
Kako god šutneš golf lopticu uvijek završi u rupici.
S ljudske strane gledano ne možeš odobravati ono šta radi ruski satrapi u Ukrajini.
Pljačkaški pohodi su nešto što se događalo divljacima prije nekoliko stoljeća unazad.
Pokaj se i sve ti Gospod bude oprostio.
Stvarnost ne postoji.
Ono što zovemo "stvarnošću" zapravo je doživljaj formiran na temeljima pogrešno protumačenih iskustava i ograničene percepcije.
Perceptivni i misaoni aparat koji nas je Bog opremio nema svrhu dosegnuti i shvatiti objektivnu stvarnost. Njihov je smisao mnogo banalniji - preživljavanje i produženje vrste.
Ništa što možemo zamisliti ne predstavlja objektivnu realnost. Ništa od onoga što možemo čuti, vidjeti i pročitati nije objektivna realnost. Zašto? Zato što je nemoguće vidjeti i shvatiti sve.
Onaj tko je uvjeren da stvari postoje baš na taj način kako ih on doživljava, taj obmanjuje samog sebe.
A onaj tko se bori da i druge u to uvjeri, taj besramno sere.
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
gle tebe i još neke koji ste ovdje , znam da bi otišao na forum.hr čitati o ratu u ukraini prije par godina, i znam da su te svako malo banirali, jer kao i ero , si tamo spamao, pisao nebuloze, vrijeđao, i non stop fantazirao o tome kako te kolju ustaše i kako je NDH, iako da si bio iti jednom u RH , skužio bi da ovdje nema nikakvih ustaša, stoga pošto je to veći forum, logično da će vas odstraniti jer uništavate forum stoga logično je da vas takve se eliminira.Ringo10 wrote:Zasto baniranje Ere
ovo je mali forum, pa ja ne radim takve stvari, ne banira nitko eru, ne moram svakome odgovarati posbeno, samo mu brišem spam, objasnio sam par puta šta je spam.
Kakav forum takva i birokracija i vlasnik...
Nemamo se prava žaliti kad i sami rovarimo po ovom otpadu.
Nemamo se prava žaliti kad i sami rovarimo po ovom otpadu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici likes this post
da i jednom sam ray mabusa na jedan dan posalo na hlađenje da odmori čovjek,, to je za vaše dobro ako se koji put zalomi
Ti si "bljat" foumski. Niškoristi.AssadNaPodmornici wrote:da i jednom sam ray mabusa na jedan dan posalo na hlađenje da odmori čovjek,, to je za vaše dobro ako se koji put zalomi
2016-07-22
gadno je i rusima, i dalje imaju pregadne gubitke, danas hrpa videa izašlo, već su neki stavljeni, ne možeš sve niti ispratiti, ukraincima dolazi sve veća količina dronova, sve veća količina precizne artiljerije, tako da će ovakvih videa biti previše.
sada ili će Putin izaći iz rata nekako, ili proglasiti ratno stanje. Neće mu imati smisla niti "braniti osvojeno", jer kurac će braniti kada će sve Ukrainci razarati artiljeriom, dronovima, sabotažama.
Evo konačno i koja stugna da ekran nije na arapskom majkumu. Znači ipak nisu baš sve bile za izvoz.
Inače oružje izvanredno... pogotovo ovako kad gađa na veće udaljenosti.
Guest- Guest
Nemoj samo da ti uđe u naviku.AssadNaPodmornici wrote:da i jednom sam ray mabusa na jedan dan posalo na hlađenje da odmori čovjek,, to je za vaše dobro ako se koji put zalomi
Pa stavi Eru na ignore. Šta te brige šta on ponavlja postove tj te snimke. Ako se neki drugi forumaš nešto žali onda prouči šta je. Pa nećeš sad trčat za njim svaki dan kad se ulogiraš na forum. Pa nisi blesav.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovi sve pogodili osim oklopnjaka....mislim ok...skršilo je i njega posljedično vidi se da gori, ali nije ga direktno čini mi se ni jedna opizdila.
Last edited by MDMiridije on 1/5/2022, 16:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
nemoj zaredati 20 postova o galatičkoj federaciji i sve 5RayMabus wrote:Nemoj samo da ti uđe u naviku.AssadNaPodmornici wrote:da i jednom sam ray mabusa na jedan dan posalo na hlađenje da odmori čovjek,, to je za vaše dobro ako se koji put zalomi
Pa stavi Eru na ignore. Šta te brige šta on ponavlja postove tj te snimke. Ako se neki drugi forumaš nešto žali onda prouči šta je. Pa nećeš sad trčat za njim svaki dan kad se ulogiraš na forum. Pa nisi blesav.
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50