Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
crvenkasti-
2014-04-17
Haha, cvijece.crvenkasti wrote:Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
Ovako je srblje ispracalo kolone tenkova za Slavoniju.
Isli oslobadjati nejac od povampirenih ustasa:)
dijagram-
2015-08-09
Djeca se igraju u oslobođenom Mariupolju.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:Ma znam. Jednostavno je neshvatljivo da netko u trenutku kada ruski agresor pali, ruši, ubija , stanovništvo sjedi gladno, žedno u skloništu, branitelji kradu metke mrtvih da ih obrane, netko infatillno stavlja uratke da isto kažu nebo-nebo, kurac- kurac i da su slični pa bi se trebali poljubiti.marcellus wrote:kaya wrote:Pa on neće, al putin hoće. Još će to predstaviti kao da ga spašava.violator wrote:marcellus wrote:violator wrote:
Da je vise ljudi osvijestilo te slicnosti, ovi se tvoji primjeri nikada ne bi ni dogodili.
da je više ljudi inteligentno, shvatili bi da ratovi nemaju baš ništa s razlikama i sličnostima. Imaju s interesom.
Dakle, ti ako nadjes shodno, zbog interesa, prevariti nekoga tko ti je blizak, ti ces to i uciniti? Dobro.
joj daj njoj ti je to komplicirano za razumjeti
ma da da je zgodna bila bi materijal za misicu, ono "ja sam za mir u svijetu"
A mogli su pozvati barem braću AV-a, Kima i Lukašenka.
crvenkasti wrote:Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
Sad sam ti bio napisao nešto, i onda sam pobrisao jer je bilo jako ružno i nekulturno a i moguće i pomalo degutantno. Da je ostalo bilo bi pogubno i za mene samoga, a sama činjenica da je opet na kratko bilo napisano skoro na send....uh
Samokontrola...jebena stvar.
Guest- Guest
Eroo wrote:A mogli su pozvati barem braću AV-a, Kima i Lukašenka.
Pa Lukašenko nije foreign leader. On je vazal.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
Sad sam ti bio napisao nešto, i onda sam pobrisao jer je bilo jako ružno i nekulturno a i moguće i pomalo degutantno. Da je ostalo bilo bi pogubno i za mene samoga, a sama činjenica da je opet na kratko bilo napisano skoro na send....uh
I ja sam tebi jednom bio napisao da ideš u kurac, ali sam obrisao i nisam poslao.
crvenkasti-
2014-04-17
Zadnje dvije stranice počišnene ovo prije mi se neda toliko za sada
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
I ja sam tebi jednom bio napisao da ideš u kurac, ali sam obrisao i nisam poslao.
Ja tebi to nisam nikada napisao.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Oduševljeni Ukrajinci zastavama i cvijećem dočekali ruske osloboditelje.
Ja tebi to nisam nikada napisao.
Pa nisam ni ja tebi. Ali skoro jesam. Malo je falilo.
crvenkasti-
2014-04-17
Kaze "On April 26 in Shebekino, Galina Shapovalova, secretary of the local branch of United Russia, came to a rally dedicated to the 36th anniversary of the Chernobyl accident, wearing a dress with the words "party" written on it."
Guest- Guest
To neka njihova rada boric:)MDMiridije wrote:
Kaze "On April 26 in Shebekino, Galina Shapovalova, secretary of the local branch of United Russia, came to a rally dedicated to the 36th anniversary of the Chernobyl accident, wearing a dress with the words "party" written on it."
Nu ovih komunjarskih gojenaca iza nje, svi imaju iste njuske, puni mrznje .
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:To neka njihova rada boric:)MDMiridije wrote:
Nu ovih komunjarskih gojenaca iza nje, svi imaju iste njuske, puni mrznje .
Pa ne al jebote koliko glup mora čovjek biti za ovo ono obilježavanje tragedije, za mrtve i poginule blablabla i onda ovako dođe...
Guest- Guest
Ukratko....heregere bebmšebere hadli kaboom venšeren rusiyah haram explodiren željeznica.
Guest- Guest
Momci se još ne daju. Bravo ljudi. Svaki barbar koji je došao tu zna zašto je došao. Jedini dobar rus je mrtav rus.
Guest- Guest
Komentar jednoga Rusa ispod, koji me je masmijao.
Russia now is the cruiser "Moskva" rushing at full speed
It is wrapped with St. George ribbons.
It is decorated with the letters Z.
He fires continuously from all barrels.
The people on the ship are happy and cheerful.
The fact that the captain is insane, and Ukrainian missiles are already flying at them, people do not know.
Prijevod ćirilice:
Last edited by Eroo on 29/4/2022, 13:37; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu