Stigli Maideni u Split
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stigli Maideni u Split
Taj je lik maestralno odigrao lik rasista u Sons of Anarchy. Bas ga je bilo onako od gušta za zamrziti.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Taj je lik maestralno odigrao lik rasista u Sons of Anarchy. Bas ga je bilo onako od gušta za zamrziti.
Nemoš mrzit Henrya taman pa taman ti po familije potaraca...
darth_vader-
2014-04-17
kic likes this post
darth_vader wrote:MDMiridije wrote:Taj je lik maestralno odigrao lik rasista u Sons of Anarchy. Bas ga je bilo onako od gušta za zamrziti.
Tip je rekao da je dao baš sve od sebe da stvori osobu koju bi prezirao svakim dijelom svoje duše
Guest- Guest
MDMiridije wrote:darth_vader wrote:MDMiridije wrote:Taj je lik maestralno odigrao lik rasista u Sons of Anarchy. Bas ga je bilo onako od gušta za zamrziti.
Tip je rekao da je dao baš sve od sebe da stvori osobu koju bi prezirao svakim dijelom svoje duše
Nisam gledao, ali ne vjerujem da je bio baš toliko uvjerljiv... No u neku ruku i moguće
darth_vader-
2014-04-17
što su oni još živi?
a dobro je.
onda i nisam toliko star.
:)
a dobro je.
onda i nisam toliko star.
:)
catabbath-
2015-08-22
Ja slusao, gledam Zanamari i slicne "pjevacice"catabbath wrote:Ja sam ih gledao 5-6 puta
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
To su vrhinski koncerti, npr. Metallica je goli kuratz live u odnosu na Maidene.
Sve je to goli ku*ac naspram motorheda...catabbath wrote:To su vrhinski koncerti, npr. Metallica je goli kuratz live u odnosu na Maidene.
Jebo heavy metal ako s koncerta ne izađeš gluh...
Maideni su nakon 'somewhere in time' trebali u mirovinu a metallica već nakon 'mastera'...
I da, paul di'anno je za dickinsona i njegovo urlanje nedostižan uzor...
T. wrote:Sve je to goli ku*ac naspram motorheda...catabbath wrote:To su vrhinski koncerti, npr. Metallica je goli kuratz live u odnosu na Maidene.
Maideni su nakon 'somewhere in time' trebali u mirovinu a metallica već nakon 'mastera'...
Gledao sam Motorhead 2x. Dobar je bio Lemmy ali scenski nastup nije za usporediti baš.
catabbath-
2015-08-22
e jbt. scenski nastup, nije to 'eurovizija'...catabbath wrote:T. wrote:Sve je to goli ku*ac naspram motorheda...catabbath wrote:To su vrhinski koncerti, npr. Metallica je goli kuratz live u odnosu na Maidene.
Gledao sam Motorhead 2x. Dobar je bio Lemmy ali scenski nastup nije za usporediti baš.
poanta je bila napunit se gorivom, izdivljat se u prvim redovima i da ti 7 dana nakon toga zuji u ušima...
Jedan od ponajboljih heavy metal albuma, a meni mozda i najdrazi Maidenov, jest Piece of Mind. Maideni se i ne razumiju ako niste ljubitelji sci fi-ja, mitologije, okultizma i povijesti, a upravo ovaj album predstavlja uvid u srz onoga sto oni, zapravo, jesu i zasto ih volimo. Iako Dickinson vokalno mozda i ne moze parirati jednom Paulu kao sto je meni daleko ugodniji i mocniji bio vokal jednog Dia naspram Ozzyjevom, Dickinson je zasluzeno ondje gdje jest, kao sto ni Black Sabbath ne mozemo zamisliti bez Sotoninog celjadeta. :)
Uglavnom, isticem ovaj album mozda i zbog toga jer nanovo citam Herbertovu sagu o pjescanom planetu, a To Tame a Land, posljednja pjesma s albuma, upravo progovara o Arrakisu.
Uglavnom, isticem ovaj album mozda i zbog toga jer nanovo citam Herbertovu sagu o pjescanom planetu, a To Tame a Land, posljednja pjesma s albuma, upravo progovara o Arrakisu.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Stigli Mig-ovi
» Stigli Kinezi
» Srebrni 'kauboji' stigli na Trg!
» ‘Bajraktari‘ stigli na Kosovo
» Stigli Mig-ovi
» Stigli Kinezi
» Srebrni 'kauboji' stigli na Trg!
» ‘Bajraktari‘ stigli na Kosovo