"djevojčica iz traktorske kolone" dolazi na mjesto potpredsjednice vlade
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "djevojčica iz traktorske kolone" dolazi na mjesto potpredsjednice vlade
MDMiridije wrote:Imam ti ja prijatelja Lovru...neradnik i ništarija ko i ja. Taj je upao mi s planom da odemo u Švedsku i da kažemo da smo homoseksualci i da nam na ludome balkanu ne daju da živimo u ljubavi...kao stan gratis,posao,socijala, ovo-ono... ja reko a šta ako kažu na ispitivanju poljubite se? A on veli....a šta ako budu tražili i nešto gore od toga....to su degenerici, ja sam spreman na sve!
Uglavnom nismo više frendovi
Ne toliko zbog toga što bih se mogao svidjeti nekome muškarcu, svatko tko otvoreno veli nekome da mu se sviđa....to je laskavo. Nego po defaultu neki muškarac koji bi otvoreno rekao da mu se ja sviđam, nešto s tim čovjekom nije u najboljem redu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:znam ja...Anja je i koordinatorica projekta ‘Učinkovita manjinska vijeća za više manjinskih prava’ kojeg gura Pupovac i SNVkaya wrote:Evo ja ću ti reći ako nitko nije.RayMabus wrote:I ?
U čemu je problem ?
Problem je u tome što je jedina kvalifikacija i uvjet namještenja taj što se djevojčica vozila u traktorskojj kolini jer su roditelji pasivno ili aktivno? a nadam se da ipak ne, sudjelovali u pobuni, okupaciji, rušenju, ubijanju protiv rh i hrvata.
Ostale kvalifikacije ja ne znam, znaš ti?
Zašto baš ona?
Ja sam se recimo vozila preko pontonskog mosta prema zadru dok su granatirali srbi u blizini.
Misliš da je to razlog da bi mogla biti potpredsjednica vlade srbije?
eto, nemaju dosta prava...opet su ugroženi
to sviranje kurcu su porezni obveznici platili 160.000 eura
damarcellus wrote:Noor wrote:znam ja...Anja je i koordinatorica projekta ‘Učinkovita manjinska vijeća za više manjinskih prava’ kojeg gura Pupovac i SNVkaya wrote:Evo ja ću ti reći ako nitko nije.RayMabus wrote:I ?
U čemu je problem ?
Problem je u tome što je jedina kvalifikacija i uvjet namještenja taj što se djevojčica vozila u traktorskojj kolini jer su roditelji pasivno ili aktivno? a nadam se da ipak ne, sudjelovali u pobuni, okupaciji, rušenju, ubijanju protiv rh i hrvata.
Ostale kvalifikacije ja ne znam, znaš ti?
Zašto baš ona?
Ja sam se recimo vozila preko pontonskog mosta prema zadru dok su granatirali srbi u blizini.
Misliš da je to razlog da bi mogla biti potpredsjednica vlade srbije?
eto, nemaju dosta prava...opet su ugroženi
to sviranje kurcu su porezni obveznici platili 160.000 eura
i Šerbedžija ljetuje i zimuje na Brijunima za mjesečnu cijenu od 5.000,00 kn..on i cijela čerga, toliko im Nacionalni park naplaćuje...i to na rate
a za svoje preseranse dobije masnu lovu iz našeg džepa
idioti koji im to odobravaju
Ja sam jednom isto sreo Šerbeđiju rekao mi je "Do Cavtata molim vas".
Guest- Guest
srela sam ga i ja, izdaleka sam mislila, ajme....kakav klošar obrasli, masni..mora da smrdi na 5 metaraMDMiridije wrote:Ja sam jednom isto sreo Šerbeđiju rekao mi je "Do Cavtata molim vas".
kad je prišo bliže, a to on
Šta ja znam meni bio dosta pristojan. Ostavio bakšiš zamolio me da pričekam onda sam nekakvu ženu vozio nazad za Dbk. Davno je to bilo doduše. Nije bilo neke priče, nešto ga zanimalo oko pasjače plaže kao gdje je i tako to.
Guest- Guest
malo se uredio za CavtatMDMiridije wrote:Šta ja znam meni bio dosta pristojan. Ostavio bakšiš zamolio me da pričekam onda sam nekakvu ženu vozio nazad za Dbk. Davno je to bilo doduše. Nije bilo neke priče, nešto ga zanimalo oko pasjače plaže kao gdje je i tako to.
Jedine te godine kad sam malo taksirao bila stiska s lovom....pa taksirao. Isto ljeto nema koga nisam vozio. On,Ljubiša Samardžić,...pa onaj šupak Ljubojević. A uvjerljivo sam najveći krš od auta imao od ljudi koji su tada vozali okolo.
Bilo neko pravilo da mora biti minimum 4m da bi kao se moglo koristiti vozilo za to i nešto je bilo sa starosti itd...u mene 3.95 i neda. Pa je bio show dok nisam nešto tu uspio napraviti. Ljubiša neki cijeli tih ovo-ono. Onda krenula neka suluda priča između njega i prijatelja mu oko nogometa i neonske rasvjete itd....pa i mene uključili. Na kraju smo nekako došli na glazbu ja spomenu da je čakovečki band AK47 promjenio ime u Ljubiša Samardžić na šta mi ovaj reče da svakakve gluposti pamtim . Ostavili na kraju duplo skoro koliko je vožnja bila. Samo ugodna iskustva!
Jedino mi je Ksenija Pajić odmah po ulasku iste godine reće "molim vas samo nemojte razgovarati ništa"...ja reko dobro. Isto mi ostavi fin bakšiš.
Jebiga kad sam šesan i pouzdan. Cijeli balkanski Jet-set se na mene nameračio tog ljeta!
Bilo neko pravilo da mora biti minimum 4m da bi kao se moglo koristiti vozilo za to i nešto je bilo sa starosti itd...u mene 3.95 i neda. Pa je bio show dok nisam nešto tu uspio napraviti. Ljubiša neki cijeli tih ovo-ono. Onda krenula neka suluda priča između njega i prijatelja mu oko nogometa i neonske rasvjete itd....pa i mene uključili. Na kraju smo nekako došli na glazbu ja spomenu da je čakovečki band AK47 promjenio ime u Ljubiša Samardžić na šta mi ovaj reče da svakakve gluposti pamtim . Ostavili na kraju duplo skoro koliko je vožnja bila. Samo ugodna iskustva!
Jedino mi je Ksenija Pajić odmah po ulasku iste godine reće "molim vas samo nemojte razgovarati ništa"...ja reko dobro. Isto mi ostavi fin bakšiš.
Jebiga kad sam šesan i pouzdan. Cijeli balkanski Jet-set se na mene nameračio tog ljeta!
Guest- Guest
nezgodno je kada prijateljstvo preraste u ljubav.MDMiridije wrote:Imam ti ja prijatelja Lovru...neradnik i ništarija ko i ja. Taj je upao mi s planom da odemo u Švedsku i da kažemo da smo homoseksualci i da nam na ludome balkanu ne daju da živimo u ljubavi...kao stan gratis,posao,socijala, ovo-ono... ja reko a šta ako kažu na ispitivanju poljubite se? A on veli....a šta ako budu tražili i nešto gore od toga....to su degenerici, ja sam spreman na sve!
Uglavnom nismo više frendovi
Ne toliko zbog toga što bih se mogao svidjeti nekome muškarcu, svatko tko otvoreno veli nekome da mu se sviđa....to je laskavo. Nego po defaultu neki muškarac koji bi otvoreno rekao da mu se ja sviđam, nešto s tim čovjekom nije u najboljem redu.
izgubio si frenda, a dobio si tetkicu.
ili si ti tetkica?
2014-12-30
a baš imaš anegdotaMDMiridije wrote:Jedine te godine kad sam malo taksirao bila stiska s lovom....pa taksirao. Isto ljeto nema koga nisam vozio. On,Ljubiša Samardžić,...pa onaj šupak Ljubojević. A uvjerljivo sam najveći krš od auta imao od ljudi koji su tada vozali okolo.
Hrvatski branitelj i bivši zatočenik srpskih logora, Vukovarac Predrag Mišić, s pozicije svoje pravoslavne vjeroispovijesti usporedio je sebe kao dragovoljca Domovinskog rata, sa ocem buduće potpredsjednice Vlade Anje Šimprage:
“Ona je danas potpredsjednica vlade države protiv koje se njen tata borio. Bila si mala, tvoj je robijao za nju… Draga Nives, danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine… Osoba koje je ‘bježala’ iz Knina iz Hrvatske, a koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje dijete doveo do pogibelji, skoro do smrti”, objavio je Peđa na svom Facebook profilu, a u nastavku je i objasnio svojoj kćeri zbog čega joj se obraća:
“Danas si odrasla žena, imaš svoju obitelj i podarila si mi Matu. Anjin ćaća je razlog što se nisi rodila u svom Vukovaru i što te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku. I zbog tvog tate koji je toliko voli. Ti znaš što je tvoj tata napravio za Hrvatsku i budi ponosna. Na žalost, Anja vidi i zna – ali ne želi znati”, napisao je i za kraj dodao:
“Nije ona kriva zbog svog ćaće. Nemoj je kćeri mrziti, nije ona krivac. Tata je. Razlika između tvog i Anjinog tate je, tvoj voli Hrvatsku, njen mrzi. Ti to znaš, Anja ne želi znati.
“Ona je danas potpredsjednica vlade države protiv koje se njen tata borio. Bila si mala, tvoj je robijao za nju… Draga Nives, danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine… Osoba koje je ‘bježala’ iz Knina iz Hrvatske, a koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje dijete doveo do pogibelji, skoro do smrti”, objavio je Peđa na svom Facebook profilu, a u nastavku je i objasnio svojoj kćeri zbog čega joj se obraća:
“Danas si odrasla žena, imaš svoju obitelj i podarila si mi Matu. Anjin ćaća je razlog što se nisi rodila u svom Vukovaru i što te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku. I zbog tvog tate koji je toliko voli. Ti znaš što je tvoj tata napravio za Hrvatsku i budi ponosna. Na žalost, Anja vidi i zna – ali ne želi znati”, napisao je i za kraj dodao:
“Nije ona kriva zbog svog ćaće. Nemoj je kćeri mrziti, nije ona krivac. Tata je. Razlika između tvog i Anjinog tate je, tvoj voli Hrvatsku, njen mrzi. Ti to znaš, Anja ne želi znati.
Noor wrote:a baš imaš anegdotaMDMiridije wrote:Jedine te godine kad sam malo taksirao bila stiska s lovom....pa taksirao. Isto ljeto nema koga nisam vozio. On,Ljubiša Samardžić,...pa onaj šupak Ljubojević. A uvjerljivo sam najveći krš od auta imao od ljudi koji su tada vozali okolo.
Tu sam ideju dobio od jednog lika s kojim sam bio dobar u prošlosti koji je isto taksirao jednu sezonu. Krenuo kasnije razmišljati i stvarno se isplati, pod uvjetom da ima čovjek svoj smještaj. I eto.
Guest- Guest
alo zagrepčani, kad smo već kod rekonstrukcije vlade je l' istina da se uvodi poseban režim rada semafora od mjesta stanovanja novog ministra gospodarstva i održivog razvoja pa do njegovog ministarstva gdje će raditi kako bi tip bez problema došao do svojeg radnog mjesta?
:D
:D
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Dolazi li Joe Biden u Zagreb odrediti mandatara vlade?
» Tajni izvještaj njemačke Vlade: dolazi 8 mil. emigranata slijedeće godine!!!
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Dolazi li Joe Biden u Zagreb odrediti mandatara vlade?
» Tajni izvještaj njemačke Vlade: dolazi 8 mil. emigranata slijedeće godine!!!
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
Page 3 of 3