Hrvatska već ima Z400
Page 1 of 1
Re: Hrvatska već ima Z400
Oklopna vozila taj preskače ko iz pičke...
darth_vader-
2014-04-17
Svaki rat, otkako postoji ljudska vrsta je vodjen samo s jednim ciljem: da se otme ono što je tudje. Nema plemenitih razloga za rat a tako ni za naoružavanje. Čak i oni koji se naoružavaju "u obrambene svrhe" kad postanu dovoljno moćni i jaki prerastu u tlačitelje i agresore. Sve je to sranje. Oružje, ratovi. Samo još jedna vrsta na planeti djeluje na sličan način: Šimpanze. Jebeni primati koji se isto kao ljudi organiziraju i idu ratovati.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
mora mu sanja pod hitno kupiti steper, a odvjetnik nek dogovori da mu to u sobici dozvole držati, da ne zakržlja fajter....
2015-08-08
Nije istina. Mravi ratnici, vukovi, divlji psi. Čopor, hrana, teritorij.marcus-t wrote: Samo još jedna vrsta na planeti djeluje na sličan način: Šimpanze. Jebeni primati koji se isto kao ljudi organiziraju i idu ratovati.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Svi oni to rade iz čistog nagona za opstankom. Samo Šimpanze uz ljude, idu ubijati bez razloga - iz čistog mira. Nevezano za teritorij, hranu i opstanak.melkior wrote:Nije istina. Mravi ratnici, vukovi, divlji psi. Čopor, hrana, teritorij.marcus-t wrote: Samo još jedna vrsta na planeti djeluje na sličan način: Šimpanze. Jebeni primati koji se isto kao ljudi organiziraju i idu ratovati.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Svi oni to rade iz čistog nagona za opstankom. Samo Šimpanze uz ljude, idu ubijati bez razloga - iz čistog mira. Nevezano za teritorij, hranu i opstanak.melkior wrote:Nije istina. Mravi ratnici, vukovi, divlji psi. Čopor, hrana, teritorij.marcus-t wrote: Samo još jedna vrsta na planeti djeluje na sličan način: Šimpanze. Jebeni primati koji se isto kao ljudi organiziraju i idu ratovati.
Pa sad si gore iznad napisao da...
marcus-t wrote:Svaki rat, otkako postoji ljudska vrsta je vodjen samo s jednim ciljem: da se otme ono što je tudje.
Proturječiš sam sebi, ili filozofiraš tek tako iz moralnih razloga?
Guest- Guest
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska u ww3
» Hrvatska, Che i co. :D
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska u ww3
» Hrvatska, Che i co. :D
Page 1 of 1