Ruska invazija na Ukrajinu
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
O moralisanju priča lik koji se mora udružiti sa drugim forumašem da bi nekaj sklepa protiv forumašice. Ono, nje, nje, kmee... ajd, mrš glavonja
AlfaOmega- Posts : 10381
2015-09-11
sada će krenuti psovanje roditelja, pa ću morati krenuti brisati sve redom
Nitko nikome ništa nije opsovao. Radi se zapravo o nečemu pozitivnom što se sukoba tiče. Svi svima lijepo sve kažu i super.
Guest- Guest
naravno da pričam o moralu srbo kad je s druge strane proruska stoka koja navija da se otima tuđe, ubijaju ljudi, siluju žene, pali tuđe a onda isti govnar reagira jer smo kakti uvrjedili istu takvu spodobu kakav si i ti sam.AlfaOmega wrote:O moralisanju priča lik koji se mora udružiti sa drugim forumašem da bi nekaj sklepa protiv forumašice. Ono, nje, nje, kmee... ajd, mrš glavonja
Idi jedi rake govnare moralna nakazo i opali si svaki dan deset šamara da se resetiraš.
AssadNaPodmornici- Posts : 22214
2018-06-14
Šandor Winnetou-
2017-12-31
AssadNaPodmornici likes this post
Bezveze,AssadNaPodmornici wrote:ova zastava mi je teški vrhdzango wrote:Sada su i zvanično nasisti?AlfaOmega wrote:Evo ih nešt ka umjereni kanibali u Siriji:camera::flag_ua: Ukrainian Army command has decided to form a separate military unit on the basis of Ukrainian Volunteer Corps. The units of Right Sector are now officially part of Ukrainian Army, namely the Special Operation Forces branch. #UkraineRussiaWar pic.twitter.com/A1zZp1eKgq
— MilitaryLand.net (@Militarylandnet) April 28, 2022
Meni je to teški socrealizam.
ebenica wrote:nije ovo tvoj blog usrana štakorska pičketino, trebao si micat od marčelusovog posta, sve rfedom onak kak mičeš eru jer krši pravila "ide ti na živce"...jebem ti mater štakorsku dvoličnu.AssadNaPodmornici wrote:sada će krenuti psovanje roditelja, pa ću morati krenuti brisati sve redom
dzango wrote:Izvadi moju ćunu iz usta, svu si je izbalavio.MDMiridije wrote:dzango wrote:Znači nisu nacisti, samo se tako češljaju?AlfaOmega wrote:Jedan navijač Ukrajine kojem sam to pokaza mi je reka - nisu zvanično, nego ih je nezvanično veći broj. A zvanično će ka biti tek kad vlast bude nacistička.dzango wrote:
Sada su i zvanično nasisti?
Ima lik pojašnjenje, jbg.
Nisi ni ti manijak dok ne kreneš slike ćune pokazivati uokolo.
Sramota! Srbin jesi, ali ovakve stvari pisati
Guest- Guest
Aha, to je. Pa što odmah ne kažeš..AlfaOmega wrote:O moralisanju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Ikonografija nacističke Nemačke, Tula, paganizam, i nisu nešto inspirativno.AssadNaPodmornici wrote:Jedna od stvari zašto navijam za Ukraince, jest ikonografija, paganizam i druga simbolika.
Ruska simobila je najčešće komunistička, ateistička, ruski vojnici izgledaju depresivno , osim čečenaca koji su dovedeni da budu šminkeri da snimaju tik tok videa , dok ruska sirotinja gine.
Kod Ukrainaca je vrhunska mješavina religije(pravoslavlja) i slavenskog paganizma, rituali, simboli, pogledajte ovu zastavu od desnog sektora. Dva kalašnikova itd. gledao sam neke vjerske rituale recimo gdje se ukrainski vojnici klanjaju slavenskim bogovima, obilaze crkve, itd, sviđa mi se ta vjerska nota. recimo često ukrainci kada se pozdravljaju , pokazuju simbole rogova, naravno to se odmah povezuje sa "sotonizmom" , međutim to je istovremeno i paganski simboli Peruna , Slavenskog Boga rata . Ukraina mora pobjediti , tamo će se obnoviti nova vjerovanja koja bi se mogla kroz idućih desetljeća proširiti na cijelu ateističku Europu gdje kršćanstvo izumire pa je normalno da vratimo stara vjerovanja, umjesto da nas smrvi ateistička kultura smrti koja dolazi i od amerike i rusije ili islamizam koji dolazi iz amerike ali i rusije
ovako mojih par rečenica na to u Ukraini
Pudlicu je krpelj ugrizo'?!Guest wrote:jebem ti mater štakorsku balavu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da stavimo i neke Ukrajince ili se samo ložiš na mrtve Ruse?MDMiridije wrote:
Evo da se vratimo pozitivnim stvarima.
Još mrtvih barbara!
nazi švabe su kopirale i nažalost "osramotile" tu pagansku ikonografiju, što ne znači da je odmah trebao odbaciti u zamjenu za globalističke masonske ateističke pizdarije što dolaze iz Moskve, Vatikana i Washingtonadzango wrote:Ikonografija nacističke Nemačke, Tula, paganizam, i nisu nešto inspirativno.AssadNaPodmornici wrote:Jedna od stvari zašto navijam za Ukraince, jest ikonografija, paganizam i druga simbolika.
Ruska simobila je najčešće komunistička, ateistička, ruski vojnici izgledaju depresivno , osim čečenaca koji su dovedeni da budu šminkeri da snimaju tik tok videa , dok ruska sirotinja gine.
Kod Ukrainaca je vrhunska mješavina religije(pravoslavlja) i slavenskog paganizma, rituali, simboli, pogledajte ovu zastavu od desnog sektora. Dva kalašnikova itd. gledao sam neke vjerske rituale recimo gdje se ukrainski vojnici klanjaju slavenskim bogovima, obilaze crkve, itd, sviđa mi se ta vjerska nota. recimo često ukrainci kada se pozdravljaju , pokazuju simbole rogova, naravno to se odmah povezuje sa "sotonizmom" , međutim to je istovremeno i paganski simboli Peruna , Slavenskog Boga rata . Ukraina mora pobjediti , tamo će se obnoviti nova vjerovanja koja bi se mogla kroz idućih desetljeća proširiti na cijelu ateističku Europu gdje kršćanstvo izumire pa je normalno da vratimo stara vjerovanja, umjesto da nas smrvi ateistička kultura smrti koja dolazi i od amerike i rusije ili islamizam koji dolazi iz amerike ali i rusije
ovako mojih par rečenica na to u Ukraini
Ti se stalno laćaš moje ćune. Možda zato što sam Srbin.MDMiridije wrote:dzango wrote:Izvadi moju ćunu iz usta, svu si je izbalavio.MDMiridije wrote:dzango wrote:Znači nisu nacisti, samo se tako češljaju?AlfaOmega wrote:Jedan navijač Ukrajine kojem sam to pokaza mi je reka - nisu zvanično, nego ih je nezvanično veći broj. A zvanično će ka biti tek kad vlast bude nacistička.dzango wrote:
dzango wrote:Da stavimo i neke Ukrajince ili se samo ložiš na mrtve Ruse?MDMiridije wrote:
Evo da se vratimo pozitivnim stvarima.
Još mrtvih barbara!
Ti radi što god želiš. Ja širim radost dijeleći fotografije uništenih barbara kojih se svijet jednom za svagda riješio.
Što manje kučkinih sinova na planeti to je svijet ljepše mjesto.
Guest- Guest
dzango wrote:Ti se stalno laćaš moje ćune. Možda zato što sam Srbin.MDMiridije wrote:dzango wrote:Izvadi moju ćunu iz usta, svu si je izbalavio.MDMiridije wrote:dzango wrote:Znači nisu nacisti, samo se tako češljaju?AlfaOmega wrote:Jedan navijač Ukrajine kojem sam to pokaza mi je reka - nisu zvanično, nego ih je nezvanično veći broj. A zvanično će ka biti tek kad vlast bude nacistička.dzango wrote:
Ne nego jer maltretiraš djevojke sa slikama iste!
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu