Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A onda ćeš izgubiti rat na istoku Ukrajine jer je Rusija s tri strane a morem je blokirano pa možeš samo s kopna a ako tu nemaš kapacitete PA PA.vuksadinare wrote:ma ti si kurac moj..jucer si jedno danas drugo sutra treceRayMabus wrote:Ja sam Hrvat a ne Ukrajinac, Amerikanac ili Mađar.vuksadinare wrote:ajd i ti odjebi sa takvim stavovima..koje mjenjas od sutra do sutra..RayMabus wrote:Neka im Joe Biden i Boris Jhonson rješavaju sami kako će im dostaviti dizel za vojsku u Ukrajinu a posebno na taj istočni front.
Morem je opskrba blokirana pa onda nek kupuju dizel u rafinerijama susjednih država po Europi i šalju u Ukrajinu.
Koliko reče oni jučer da im fali para mjesečno u Ukrajini za normalno funkcioniranje Zelenka i njegove američke administracije ? Pet miljardi dolara. Bit će to malo više od te cifre.
9.02.2022
Dakle netom prije napada Rusije na Ukrajinu.
Usisačkoj Rafineriji najavljeni su novi otkazi. Radnici su nam konkretizirali kako bi uskoro njih između 96 i 106 moglo ostati bez posla, što će dodatno pogoršati socijalnu sliku Siska i Sisačko-moslavačke županije.
Naime, odlukom Ine da se u Sisku više ne prerađuje nafta prestala je i potreba za radom većine postrojenja, može se reći, nekadašnje Rafinerije. Ovo područje Ina u planu ima razvijati kao logistički centar s dodatnim sadržajima. Nakon što je proteklih mjeseci završena konzervacija postrojenja koja su se koristila u preradi sirove nafte i proizvodnji goriva, sada se ukidaju i radna mjesta, a dio radnika postat će višak, potvrdili su iz Ine.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/jos-stotinjak-radnika-sisacke-rafinerije-dobiva-otkaz-u-pogonu-ce-ih-ostati-oko-200-1561806 - www.vecernji.hr
Možda im ipak šune da ovdje ipak bolje neka prerada nafte za dizel koji Ukrajini i Europi treba.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa i gubitak rata je za ljude..samo sto se nece to desiti..samo pizde se plaseRayMabus wrote:A onda ćeš izgubiti rat na istoku Ukrajine jer je Rusija s tri strane a morem je blokirano pa možeš samo s kopna a ako tu nemaš kapacitete PA PA.vuksadinare wrote:ma ti si kurac moj..jucer si jedno danas drugo sutra treceRayMabus wrote:Ja sam Hrvat a ne Ukrajinac, Amerikanac ili Mađar.vuksadinare wrote:ajd i ti odjebi sa takvim stavovima..koje mjenjas od sutra do sutra..RayMabus wrote:Neka im Joe Biden i Boris Jhonson rješavaju sami kako će im dostaviti dizel za vojsku u Ukrajinu a posebno na taj istočni front.
Morem je opskrba blokirana pa onda nek kupuju dizel u rafinerijama susjednih država po Europi i šalju u Ukrajinu.
Koliko reče oni jučer da im fali para mjesečno u Ukrajini za normalno funkcioniranje Zelenka i njegove američke administracije ? Pet miljardi dolara. Bit će to malo više od te cifre.
9.02.2022
Usisačkoj Rafineriji najavljeni su novi otkazi. Radnici su nam konkretizirali kako bi uskoro njih između 96 i 106 moglo ostati bez posla, što će dodatno pogoršati socijalnu sliku Siska i Sisačko-moslavačke županije.
Naime, odlukom Ine da se u Sisku više ne prerađuje nafta prestala je i potreba za radom većine postrojenja, može se reći, nekadašnje Rafinerije. Ovo područje Ina u planu ima razvijati kao logistički centar s dodatnim sadržajima. Nakon što je proteklih mjeseci završena konzervacija postrojenja koja su se koristila u preradi sirove nafte i proizvodnji goriva, sada se ukidaju i radna mjesta, a dio radnika postat će višak, potvrdili su iz Ine.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/jos-stotinjak-radnika-sisacke-rafinerije-dobiva-otkaz-u-pogonu-ce-ih-ostati-oko-200-1561806 - www.vecernji.hr
Možda im ipak šune da ovdje ipak bolje neka prerada nafte za dizel koji Ukrajini i Europi treba.
vuksadinare- Posts : 100213
2015-09-08
Vidi, ako želiš dobiti rat onda slušaj upute generala GF s pet zvjezdica.vuksadinare wrote:pa i gubitak rata je za ljude..samo sto se nece to desiti..samo pizde se plaseRayMabus wrote:A onda ćeš izgubiti rat na istoku Ukrajine jer je Rusija s tri strane a morem je blokirano pa možeš samo s kopna a ako tu nemaš kapacitete PA PA.vuksadinare wrote:ma ti si kurac moj..jucer si jedno danas drugo sutra treceRayMabus wrote:Ja sam Hrvat a ne Ukrajinac, Amerikanac ili Mađar.vuksadinare wrote:ajd i ti odjebi sa takvim stavovima..koje mjenjas od sutra do sutra..RayMabus wrote:Neka im Joe Biden i Boris Jhonson rješavaju sami kako će im dostaviti dizel za vojsku u Ukrajinu a posebno na taj istočni front.
9.02.2022
Treba ti dizel a Rusija je s tri strane i blokada s mora a rafinerije u Rumunjskoj imaju problem jer im je opskrba isto s mora dijelom a plutaju pomorske mine šta je opasno za tankere pune naftom pa u osnovi i to teško imaš.
Sisak rafinerija.
Ili imaš dizel koji možeš tamo poslat ili nemaš.
2014-04-11
zabole me....RayMabus wrote:Vidi, ako želiš dobiti rat onda slušaj upute generala GF s pet zvjezdica.vuksadinare wrote:pa i gubitak rata je za ljude..samo sto se nece to desiti..samo pizde se plaseRayMabus wrote:A onda ćeš izgubiti rat na istoku Ukrajine jer je Rusija s tri strane a morem je blokirano pa možeš samo s kopna a ako tu nemaš kapacitete PA PA.vuksadinare wrote:ma ti si kurac moj..jucer si jedno danas drugo sutra treceRayMabus wrote:Ja sam Hrvat a ne Ukrajinac, Amerikanac ili Mađar.vuksadinare wrote:ajd i ti odjebi sa takvim stavovima..koje mjenjas od sutra do sutra..RayMabus wrote:Neka im Joe Biden i Boris Jhonson rješavaju sami kako će im dostaviti dizel za vojsku u Ukrajinu a posebno na taj istočni front.
9.02.2022
Treba ti dizel a Rusija je s tri strane i blokada s mora a rafinerije u Rumunjskoj imaju problem jer im je opskrba isto s mora dijelom a plutaju pomorske mine šta je opasno za tankere pune naftom pa u osnovi i to teško imaš.
Sisak rafinerija.
Ili imaš dizel koji možeš tamo poslat ili nemaš.
vuksadinare- Posts : 100213
2015-09-08
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Šalom.
Htio sam za tebe nać neke slike sa mrtvim vojnicima, ali nisam uspio. Znam da voliš.
Ima samo ovo, bezveze:
https://t.me/intelslava/26903
Pomaže Bog, junače!
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
A onda ćeš popušit rat na istoku Ukrajine.
PA PA
Šta ću ja s tobom raspravljat išta.
PA PA
Šta ću ja s tobom raspravljat išta.
2014-04-11
Eroo wrote:Iz prve ruke:
Dodatno objašnjenje:
Pa piše ti na teletraderu:
https://www.teletrader.com/austria-agrees-to-pay-for-russian-gas-in-rubles/news/details/57754429
crvenkasti-
2014-04-17
Ide se na Liman
AlfaOmega wrote:Ide se na Liman
After days of combats #LPR took control over the town of Zarichne/Зарічне putting forces in a distance of 7 km from the town of Limán/Лиман where the main supply route of #UkrainianArmy positions north of Donets river is located.
— @Suriyak (@Suriyakmaps) April 27, 2022
Map: [ https://t.co/xvXsXyxOYu ]
Jebe ih se, može im se, imaju dizela ko u priči a ovi drugi voze bicikle.AlfaOmega wrote:Ide se na Liman
2014-04-11
13:07 - Ukrajinske Oružane snage objavile su da je Rusija zauzela selo Zavodi i predgrađe Kamiševaka u blizini Izjuma u harkovskoj oblasti. Ruske snage također su zauzele selo Zarične u oblasti Donjeck i Novotoškivske u oblasti Luhansk te napreduju prema obližnjim naseljima Nižnje i Orihiv, prenosi portal Kyiv Independent.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-otkrio-koji-su-ruski-ciljevi-za-europu-cuje-se-niz-eksplozija-u-okolici-belgoroda-u-rusiji-1581924 - www.vecernji.hr
Zelenski konjica :
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-otkrio-koji-su-ruski-ciljevi-za-europu-cuje-se-niz-eksplozija-u-okolici-belgoroda-u-rusiji-1581924 - www.vecernji.hr
Zelenski konjica :
2014-04-11
Germany and Austria to pay in rubles for Russian gas
- Decision comes following Russia's gas suspension to Poland and Bulgaria, both of which reject payment in rubles
https://www.aa.com.tr/en/energy/natural-gas/germany-and-austria-to-pay-in-rubles-for-russian-gas-/35223
------------
Smradovi švapski!
Zar nisu svjesni da time izravno ekonomski jačaju ruske četničke agresore??
- Decision comes following Russia's gas suspension to Poland and Bulgaria, both of which reject payment in rubles
https://www.aa.com.tr/en/energy/natural-gas/germany-and-austria-to-pay-in-rubles-for-russian-gas-/35223
------------
Smradovi švapski!
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus likes this post
Znači, Bugari i Poljaci ne smiju plaćati plin u rubljama, a Nijemci smiju?
crvenkasti-
2014-04-17
Rusi zauzeli cijelu Hersonsku oblasti, dijelove oblasti Nikolajevska, Zaporozja i Harkova
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
crvenkasti wrote:Germany and Austria to pay in rubles for Russian gas
...ruski TASS...fake news
------------
Smradovi švapski!
Bugarska otkazala ruski plin.
Šta će sad tvoji četnici u Belogorodu?
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu