Ruska invazija na Ukrajinu
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ringo10 wrote:Ukri dronovima gadjaju postrojenja u onom ruskom granicnom gradu
Rusi gadjaju vojne ciljeve raketama i avijacijom
Zajebavaju se oko onih jadova u Azovstalju
Eto to vam je rat.
Jebo ovaj rat.
A mozda i bude nesto....vidjet cemo
Dronovima kažeš. Ok kojim dronovima?
Guest- Guest
mogu ja?MDMiridije wrote:Ringo10 wrote:Ukri dronovima gadjaju postrojenja u onom ruskom granicnom gradu
Rusi gadjaju vojne ciljeve raketama i avijacijom
Zajebavaju se oko onih jadova u Azovstalju
Eto to vam je rat.
Jebo ovaj rat.
A mozda i bude nesto....vidjet cemo
Dronovima kažeš. Ok kojim dronovima?
De noorka, da čujemo bgt
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa i većina fosilnih ostataka dinosaura nađena je na Istoku a ne na Zapadu, što samo pokazuje tko bolje čuva svojeMDMiridije wrote:Ringo10 wrote:Eroo postedi me zapadne propagande
U Ceboksariju prije...ima sad jedno 10 godina bit ce. Bio je spomenik, na kojem je na betonskom postolju stajao su85 dakle model vozila za unistavanje tenkova iz drugog svjetskog rata. Tenk je nakon rata valjda dovucen odnekud, prefarban u trajnu boju, zavareni ulazi i ponosno je stajao desetljecima da podsjeti lokalce na slavnu prošlost iz drugog svjetskog rata.
E sad...negdje 2012-e ili 2013-e nisam sad više siguran. Su primjetili oštećenja da podvozju vozila za koja nisu mogli procijeniti odkad postoje i kako su nastala, jedino što su mogli ustanoviti je da se to mora sanirati ili će vozilo s vremenom radi vremenskih neprilika,razlika u temperaturi,korozije itd....propadati nastaviti.
Otvorili su vozilo i onda su u vozilu pronasli ostatke 4 člana posade sa ostatcima uniformi,čizama,opreme,osobnih dokumenata,nakita itd....razbacanih po tenku jedan na svom borbenom položaju.
Moje pitanje je sljedeće. Dali se radi o zapadnoj propagandi i dali bi nešto slično bilo moguće da se dogodi na zapadu?
melkior- Posts : 17477
2015-08-09
Pazi ringo dobro, naj zadefektati
Noor wrote:ja cu ak Ringo zadefekta
Ne volim biti prorok, ali mozemo sa poprilicnom sigurnoscu reci da se to vec dogodilo.
Guest- Guest
Svašta nešto spominju ova dvojica.
Spominju i jednog generala koje mu je tenk (ruski) odsjekao nogu, a na kraju je i preminuo.
Spominju i jednog generala koje mu je tenk (ruski) odsjekao nogu, a na kraju je i preminuo.
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
pa znas sta znaci kad ti auto ostane u defektuRingo10 wrote:Sta znaci to ZADEFEKTA
kvar, nemos dalje
Izgleda da su Ukrainci zaista barjaktar dronovima napali ruska skladišta. oborena su dva drona u 4ujutro(dakle nakon napada) u blizini granice u tom smjeru(vjerojatno na povratku). neki pro-ukr i pro-ru izvori spominju ovu informaciju pa bi mogla biti istinita.
Ceceni zauzeli nekakvo Rubeznoje...nikad cuo i nemam pojma gdje je to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koristenje bronova s ubojitim teretom unatrag 2 tjedna sa strane Ukrainaca se smanjilo barem za 80% u odnosu na prije. Malo sam i rekao. Kad sam lijepo napisao da Bayraktar koristi specificno naoruzanje koje isto tako treba isporuciti..."pusti brate leti sve,...". A za ovo sto im dolazi treba vremena da se nauci s time baratati...nije to cekic i brokve. Imaju municije za iste koliko imaju...i onda više nemaju
Last edited by MDMiridije on Mon 25 Apr - 16:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noorka ja nikad ne zadefektam
Mozes pitat moju zenu
Mogla bi se I ti uvjerit u to
Mozes pitat moju zenu
Mogla bi se I ti uvjerit u to
Last edited by Ringo10 on Mon 25 Apr - 16:16; edited 1 time in total
2015-09-24
i ti pratiš rat u Ukraini, kao kada ludi safet nije imao pojma da je Berdijansk u Ukraini i da je zauzet u prvim danima rata pa kada su gorili brodovi luđak se hvalio da ukrainci gađaju rusiiju .Ringo10 wrote:Ceceni zauzeli nekakvo Rubeznoje...nikad cuo i nemam pojma gdje je to
Kako nisi jebeno čuo. grad je kraj sjevernodonjecka i tamo su najžešće borbe od prvog dana.
Ringo10 wrote:Noorka ja nikad ne zadefektam
Mozes pitat moju zenu
Ne treba nesretnicu uznemiravati, ta se dovoljno u životu napatila.
Guest- Guest
Maxa nije bilo 7 godina na forumu. Nitko nije znao što je s njim.
Pokazalo se, na naše vaselje, da je on itekako živ!
Trebalo mu samo nešto što će ga privući nazad. Nešto uzbuđujuće, vatreno, puno života.
Kad je vidio slike uništenih tenkova i kamiona, mrtve vojnike, raznesena tijela, krv, probudila se njemu stara strast za forumom.
Konačno nešto o čemu sve zna, nešto što voli i o čemu mašta. Moći će pokazati ljudima kakav je i neće ga biti sram.
Trebalo mu samo nešto što će ga privući nazad. Nešto uzbuđujuće, vatreno, puno života.
Kad je vidio slike uništenih tenkova i kamiona, mrtve vojnike, raznesena tijela, krv, probudila se njemu stara strast za forumom.
Konačno nešto o čemu sve zna, nešto što voli i o čemu mašta. Moći će pokazati ljudima kakav je i neće ga biti sram.
Last edited by crvenkasti on Mon 25 Apr - 16:18; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Maxa nije bilo 7 godina na forumu. Nitko nije znao što je s njim.
Trebao mu samo nešto što će ga privući nazad. Nešto uzbuđujuće, vatreno, puno života.
Pa bio sam jedno 5 puta unatrag 3-4 godine po 3-4 mjeseca o cemu pricas ti?
Guest- Guest
Nisam znao...
Te Ukrajinska vukojebine Ne znam ...
2015-09-24
pa tvrdiš da pratiš rat. ti i onaj luđak safet koji spama . tako je i sa koronom spama, ali ovdje ja kontroliram situaciju pa držim i njega na uzici. pa je ispalo da što se tiče korone nema blage veze , pa idući dan kontrira sam sebe, pa je stajao i po 40 sati u komadu i spamao.Ringo10 wrote:Nisam znao...
tako i sa ukrainom, naveo sam primjer berdijanska ali i hrpu puta stavlja lažne informacije, ili fejk, ne provjerava izvore, aj sada je počeo kopirati moje izvore pa stavlja točnije. nije važno.
s obzirom da te jako zanima rat, trebao bi znati gdje je taj grad
a ne posli tvrdiš "nema rata". kurac nema. pitaj boga koliko dnevno ljudi sa obje strane pogine u tom gradu "za koji ti nemaš pojma". i koji je uništen sa zemljom. i koji je jedan od nekoliko desetaka takvih ratišta diljem te fronte od tisuću i više km.
Noor likes this post
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Maxa nije bilo 7 godina na forumu. Nitko nije znao što je s njim.
Trebao mu samo nešto što će ga privući nazad. Nešto uzbuđujuće, vatreno, puno života.
Pa bio sam jedno 5 puta unatrag 3-4 godine po 3-4 mjeseca o cemu pricas ti?
Nismo te ni primijetili. Bio si depresivan i jadan.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu