Bruka u Jasenovcu – Italijanski ambasador izrazio "solidarnost sa hrvatskim narodom"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bruka u Jasenovcu – Italijanski ambasador izrazio "solidarnost sa hrvatskim narodom"
Izlapjele mumije ste svi vi s petokrakama i podguzne muhe,jastreb wrote:Ajde nermoj samo i ti o ovim bedastoćama.mortal wrote:Situaciju u Jugi kao da nitko ne želi skapirati.Serbinho-3 wrote:
Taman da Rusija iskoristi podrsku Fasizmu od strane Zapada,
realno i genocidu.
Dao materijal, iako realno Italijani ne kapiraju tu nista u bivsoj
Jugoslaviji.
Cutanje je zlato, ne kaze se dzaba.
U Jasenovcu je najjviše žrtava Hrvata.
Logor nije zatvoren ni 44 ni 45 godine nego je radio još godinama.
Rekao je i Andrija Artukoić- Otkopajte Jasenovac pa ćete vidjeti koja dugmad se nalaze u zemlji.
Ne pišete o svojim zločinačkim potezima od 91 do 95 u Hrvatskoj, ne pišete o rusom djelovanju sada u Ukrajini nego sve pokušavate opravdati.
Od 95 nadalje Ustaše vam ne izlaze iz usta jer mislite da tako ispadate čisti. Imaju i drugi mozak pa znaju kako stvari stoje.
Artuković je rekao.
Šta ta stara izhlapjela mumija može reći???
Za ustaški logor imamo 80.000 imena nastradalih. Neki nisu bile žrtve,a neke žrtve se nikad neće ustanoviti,ali to je manje-više to.
Koliko poimenice imaš žrtava "komunističkog logora Jasenovac"? Ma ni jednu.
kažeš ni jedna žrtva komunističkog logora... .... nisi normalan lik
kao da su komunisti vodili popis ubijenih
a taj popis koji spominješ je popis sa živima kao glasanje u Hrvatskoj
na biračkim mjestima glasaju mrtvi a na popisu stradalih u Jasevcu popisani živi srbi
Last edited by mortal on 23/4/2022, 16:49; edited 2 times in total
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Bruka u Jasenovcu – Italijanski ambasador izrazio "solidarnost sa hrvatskim narodom"
Putin je dan prije otpočinjanja operacije na Ukrajinu,sasuo sve što je mogao po Lenjunu,po Staljinu,po Hruščovu i Partiji,optuživši ih za komadanje Rusije i stvaranje umjetnih nacija na štetu Rusije.mortal wrote:
Kome kakaš
Putin je nastavio slijediti Lenjina. Nisi pogledao video gdje se jasno vidi što Putin govori.
Ti bi prao komunizam od Putina. Kao da je komunizam čist. Sve luđe i luđe izjave i pokušaji.
Da su komunisti ostali na vlasti u Rusiji ovakvih sranja danas ne bi bilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato su vas taracali gdje su stigli.mortal wrote:
Izlapjele mumije ste svi vi s petokrakama i podguzne muhe,
Bižte noge da vas guzica ne šporka.
2014-04-22
Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
niels wrote:Talijani su zbilja neuki u geografiji inače, posebno na ovim prostorima.
Da ne igramo nogometne ili košarkaške ili vaterpolo utakmice, ne bi ni znali za nas.
Nema tu loše namjere, naprosto su ignoranti.
Ne interesira ih. Njima je Italija cijeli svijet. U jednu ruku i ima smisla. Sve imaju unutar države što bi im palo na pamet da bi bilo interesantno vidjeti ili raditi. Doduše ne mislim da je puno drukčije u gro drugih zemalja. Svugdje imaš masu ljudi koji jednostavno nemaju pojma gdje je što. Povijesne događaje da i ne spominjemo.
Guest- Guest
kaya wrote:Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
Došao malo pojesti,popiti i da se pokaže među barbarima kako mu lijepo odijelo stoji
Guest- Guest
Latini su stare varalice.MDMiridije wrote:kaya wrote:Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
Došao malo pojesti,popiti i da se pokaže među barbarima kako mu lijepo odijelo stoji
Ne zaboravite to.
Dobro je znano kako je jedan talijanski oficir 1941.u srpskim selima u Hercegovini govorio kako najviše mrzi Hrvate,a u hrvatskim da najviše mrzi Srbe.
2014-04-22
MDMiridije wrote:kaya wrote:Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
Dobro da nije otišao u Auschwitz i izrazio solidarnost sa napaćenim Nijemcima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:kaya wrote:Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
Ti se sad zajebavaš...ali aj budi 100% siguran da nebi točno tako bilo.
Guest- Guest
Znači da ne mrzi nikoga.jastreb wrote:
Dobro je znano kako je jedan talijanski oficir 1941.u srpskim selima u Hercegovini govorio kako najviše mrzi Hrvate,a u hrvatskim da najviše mrzi Srbe.
Guest- Guest
Meni su oni apslutni kraljevi. Dakle u Afganistanu su dobili na upravljanje regije badghis, ghor, i farah. Tipovi su se hvalili pred svima kako jedino u njhovim regijama nema toliko sranja, da je relativni mir, da nema nasilja toliko. Najmanji broj napada na strane trupe,...
I onda na kraju ispadne i izbije skandal u Italiji...da su jebeno identificirali vođe svih klanova na tim područjima i s istima dogovorili mjesečnu isplatu toliko i toliko da ne rade pizdarije. I plaćali svima...od lojalista do talibana.
Jedino u Heratu nije skroz prošlo isti plan.
I onda na kraju ispadne i izbije skandal u Italiji...da su jebeno identificirali vođe svih klanova na tim područjima i s istima dogovorili mjesečnu isplatu toliko i toliko da ne rade pizdarije. I plaćali svima...od lojalista do talibana.
Jedino u Heratu nije skroz prošlo isti plan.
Guest- Guest
mogli bi i vasjastreb wrote:Zato su vas taracali gdje su stigli.mortal wrote:
Izlapjele mumije ste svi vi s petokrakama i podguzne muhe,
Bižte noge da vas guzica ne šporka.
2014-04-16
u dolinu Rajne, Berlin itdcrvenkasti wrote:MDMiridije wrote:kaya wrote:Pa boli ga kurac za srbe, došao čovjek na neku komemoraciju u hrvatskoj i dao nam solidarnost.
ne u Auschwitz
2014-04-16
Opet ne znate chitati izmedju redova.Da prevedem,Ovo je dokaz da Italijani nisu odustali od svojih teritrija koje su im oteli srbi i dali braci 'rvatima iako su ti isti to bezuvjetno dali italijanima jer su bili uvjereni da to nije njihovo u chemu su i biili u pravu.Talijani samo prave veci jaz izmedju srba i hrvata shto podrzavam jer znaju kako izaci sa njima na chistac pa nece se srbi viishe tuci za "bracu' nego ce ih josh viishe gurnuti talijanima u zagrljaj shto i nije tako loshe jer ono sve shto se ima viidjeti u Dalmaciji sagradili su mletci cjiji su talijani naslednici,hrvati znaju samo rushiti .to je u genima barbara.
Mletacka Republika ili Venecijanska, jeste isla dole do Kotora
ili gde vec, ali se radi o sili trenutnog karaktera i ne moze se
govoriti da su Italijani, ziveli u Kotoru i slicno.
Bez da navijamo za bilo koga , vec gledajuci racionalno.
Bilo je tu pored Venecijanske Republike i Djenova, koji su
bili u Dubrovniku ili gde vec.
Realno, radi se o silama trenutnog karaktera, tj. Osvajackog.
Sada, teritorije blize Italiji su druga prica, ali pominjanje
teritorija Venecijanske Republike i pozivanje na iste, jeste
vec za Psihijatriju a ja nisam Psihijatar.
Tako se Srbija moze pozvati na teritorije Dusana Silnog i
slicno.
Italija je u Istoriji samo sranja pravila na spoljnoj politici,
krenuvsi dole oko Etiopije, Somalije, Eritreje i Libije, zatim
bivsa Jugoslavija, Kosovo, usli u Albaniju, ovi ih poslali u
etnicko ciscenje Srba i pravljenje Velike Albanije.
Zatim to oko Pavelica, sto Longie kaze, postavili ga a da
niko nije to ni odobrio, izbori, Revolucija i slicno.
Zatim iza takve odluke, imamo Genocid, iza kojeg su ostale
stotine hiljada mrtvih civila.
Kada je Seselj govorio o ulozi Vatikana, ljudi su mu se smejali,
ali ako malo analiziras, dolazis do cinjenice da je Vatikan bio
stvarno umesan, preko Nazi Pape XII, mislim, koji je vec
diskreditovan, jer je njegova uloga u Nacizmu, daleko veca i
od bivse Jugoslavije.
Otuda se krije prica o Jasenovcu i ne zele da se u UN
potvrdi, jer time direktno Vatikan diskreditujes.
Kakva je to Religija, ciji glavni subjekti koji promovisu istu,
bili su umesani u genocid.
Tako da taj period Italije i dalje se ovde krije, ljudi ne znaju
ni sta se radilo van Italije.
Plasiraju se lazi, sirila se ljubav po Svetu, pricica o Crvenkapi
i vuku...
Nakon svega toga, koristi se baza Aviano za bombardovanje
Srbije, nakon cega opet imas i zvanicno, odstetu zbog
osiromasenog Uranijuma i koliko ih je umrlo od raka.
Niko nije u Italiji odgovarao zbog genocida, Jasenovca i svega ostalog, jer na kraju ti preuzimas odgovornost.
Rusija i Putler su Djavoli iz Pakla, dok o sebi nista.
Zatim sa Stadiona opet slogan Cigani, pod kojim je
pocinjen Genocid.
To niko ne vidi, ali zato vide Ruse i zabrane takmicenjem
sa ostalima.
Pravila vaze samo za neke.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
cassanowa wrote:Znači da ne mrzi nikoga.jastreb wrote:
Digici jako dobro znaju shto rade i ne rade to nikada sluchajno.Povijest je vec dokazala. Samo shto su oni strpljivi i ne idu glavom kroz zid.Ljudi moji da bi se jedan gen promijenio potrebno je 3000 tisuce godina pa vi miislite shto hocete ali to je chinjenica koja vazi za sve.
Taj Talijan ko nasi muslimani
Kad su sa Hrvatima onda sipaju mrznju protiv Srba.
Kad su sa Srbima onda im se ulizuju I samo seru protiv Hrvata. To sam mnogo puta vidio svojim ocima jer sam bio sa Srbima u drustvu a Mujage su mislile da sam Srbin
A kad su sami onda jebu mater i Srbima I Hrvatima jednako. I to sam vise puta cuo.
Kad su sa Srbima onda im se ulizuju I samo seru protiv Hrvata. To sam mnogo puta vidio svojim ocima jer sam bio sa Srbima u drustvu a Mujage su mislile da sam Srbin
A kad su sami onda jebu mater i Srbima I Hrvatima jednako. I to sam vise puta cuo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Taj Talijan ko nasi muslimani
Ma tebi ne treba nishta objashnjavati jer imash svoju glavu da sa njom razmishljash pa hocesh necesh mozak sve poveze kako treba.Evo danas chitam VB naoruzava BiH armiju sa onim protutenkovskimoruzjem iako predsjednishtvo te zemlje to nije odobrilo.Bojim se da ce opet puknuti u Bosni.
kakve nebuloze citam...lik je veleposlanik u hrvatskoj ne u srbiji..izrazio saucesce narodu koji je vecina i po kojom se drzava zove i adio...da je ne znam u albaniji izrazio bi albanskom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jasenovac nije ekskluzivno nicije gubiliste
Tu su bile zrtve raznih nacionalnosti.
Srba vjerojatno najvise ali nisu samo oni stradali.
Tu su bile zrtve raznih nacionalnosti.
Srba vjerojatno najvise ali nisu samo oni stradali.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Solidarnost ili otimacina..
» Marš solidarnost u Zagrebu.. bio je danas..
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Solidarnost ili otimacina..
» Marš solidarnost u Zagrebu.. bio je danas..
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
Page 2 of 2