MOST zaprijetio Milanovicu:'Ako pomilujes udbase gubis drugi mandat i cijelu desnicu.Sramota je da ne pomilujes ni jednog branitelja a pomilujes udbase'
Page 1 of 1
MOST zaprijetio Milanovicu:'Ako pomilujes udbase gubis drugi mandat i cijelu desnicu.Sramota je da ne pomilujes ni jednog branitelja a pomilujes udbase'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/most-prijeti-milanovicu-ako-pomiluje-udbase-izgubit-ce-cijelu-desnicu-i-drugi-mandat-15186995
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: MOST zaprijetio Milanovicu:'Ako pomilujes udbase gubis drugi mandat i cijelu desnicu.Sramota je da ne pomilujes ni jednog branitelja a pomilujes udbase'
Udba- pojam duboko ukorjenjen u svijesti Hrvata kao totalno negativna služba stvorena da djeluje protiv slobodnomisleće hrvatske misli i svih onih koji su je izgovarali. Svatko tko traži zaštitu udbaša smatrati će se da su ili udbaši ili su dobili debele sinekure od istih pa makar se radilo i o generalu Gotovini.
Re: MOST zaprijetio Milanovicu:'Ako pomilujes udbase gubis drugi mandat i cijelu desnicu.Sramota je da ne pomilujes ni jednog branitelja a pomilujes udbase'
jbg ray...ak kizo odluci tako..morat ces birati...kizo ili most
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislim da je to već odlučeno, ali mi ne znamo.
Guest- Guest
nema tu kizo što odlučivati, kizo nije nadležan za njemačko sudstvo niti mu ingerencije to dozvoljavaju.cassanowa wrote:Mislim da je to već odlučeno, ali mi ne znamo.
Ovo je igrokaz i opipavanje snaga za nešto u budućnosti pa tko se upeca upeca i taj će biti ubačen u budućnosti u neke druge akcije kao korisna budala
Neće taj degenerik izgubiti ako izgubi izbore radi Mosta ili ičega drugoga. Izgubiti će ili dobiti radi svoje jezičine. Ovisno od toga koliko je obožavatelja stekao i izgubio.
Guest- Guest
Similar topics
» Krs i lom izmedju Zokija i Pedje Grbina jer Pedja je zaprijetio Zokiju da ga SDP nece podrzati za sljedeci mandat ako nastavi tako kao sad..
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Morrisey skrenio u ekstremnu desnicu
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Morrisey skrenio u ekstremnu desnicu
Page 1 of 1