Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RUSKI predsjednik Vladimir Putin doživio je ogroman udarac kada je Emmanuel Macron pobijedio krajnje desničarsku izazivačicu Marine Le Pen, Putinovu saveznicu, i postao prvi francuski predsjednik u generaciji koji je ponovno izborio izbore, piše u svojoj analizi CNN.
Ubrzo nakon zatvaranja većine birališta diljem zemlje, anketari su predvidjeli da će Macron dobiti 58.2 posto glasova u odnosu na 41.8 posto Le Pen.
Birači su se jednostavno odlučili, u ovim izazovnim vremenima, za sigurnu sredinu, a ne za vatrenu kandidatkinju krajnje desnice koja je obećala rastrgati gospodarstvo i društvo i okrenuti Francusku sve bliže Rusiji.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-macronova-pobjeda-je-ogroman-udarac-putinu/2358880.aspx
Putin je računa da bi ode moglo šta bit pa politički da nešto napravi al ništa od toga a ovi drugi izbori šta ima ove godine a i iduće nisu toliko značajni ko ovi i sad će morat sve karte bacit na vojno osvajanje.
Ubrzo nakon zatvaranja većine birališta diljem zemlje, anketari su predvidjeli da će Macron dobiti 58.2 posto glasova u odnosu na 41.8 posto Le Pen.
Birači su se jednostavno odlučili, u ovim izazovnim vremenima, za sigurnu sredinu, a ne za vatrenu kandidatkinju krajnje desnice koja je obećala rastrgati gospodarstvo i društvo i okrenuti Francusku sve bliže Rusiji.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-macronova-pobjeda-je-ogroman-udarac-putinu/2358880.aspx
Putin je računa da bi ode moglo šta bit pa politički da nešto napravi al ništa od toga a ovi drugi izbori šta ima ove godine a i iduće nisu toliko značajni ko ovi i sad će morat sve karte bacit na vojno osvajanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:Jel ti krivo? JEL TI KRIVO?
DOĐI GLAVU DA TI RAZBIJEM!!!
KRVI ĆU TI SE NAPIT!!!
(Sorry Gnječ samo pokušavam vidjeti kako bi izgledalo da pišem ko longi)
Ne ljutim se nego ovoliko mnogo postova na jednoj temi govori puno speaks volumes kako bi rekli. Pokazuje gdje su vam botuni ja sto i kakve teme se najlakse zapalite ali iznad svega govori koliko ste vi impregnirani mržnjom. Mržnja je jedina emocija koja vas goni. Da vas sve ožmikam iscijedio bi iz vas koncentrat mržnje. I to sto ste impregnirani mrznjom govori da je kod vas centar za kriticko razmisljanje ugasen ili ne postoji.
Guest- Guest
Ipak jedna zanimljivost. Svi koji promijeniše dres unatrag dva mjeseca, svejedno zdušno navijaju za putinove satelite ovako kad izbori dođu. Isto fora za gledati. Baš sam se kladio s jednim odavde po pitanju nekih ljudi koliko će im trebati da ponovno krenu izdrkavati na ovoga i njegovu bandu troglodita.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Ipak jedna zanimljivost. Svi koji promijeniše dres unatrag dva mjeseca, svejedno zdušno navijaju za putinove satelite ovako kad izbori dođu. Isto fora za gledati. Baš sam se kladio s jednim odavde po pitanju nekih ljudi koliko će im trebati da ponovno krenu izdrkavati na ovoga i njegovu bandu troglodita.
Eto ja nemam dres ne navijam za nikoga ne jebu me bandwagon cirkusanti. Tebi je to neshvatljivo?
Guest- Guest
23 zarobljena ruska vojnika u kiselivki, 11 ranjenih... + sanitetska vozila itd...bit će slika!
Guest- Guest
kada pogledamo unatrag.Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Jel ti krivo? JEL TI KRIVO?
KRVI ĆU TI SE NAPIT!!!
Ne ljutim se nego ovoliko mnogo postova na jednoj temi govori puno speaks volumes kako bi rekli. Pokazuje gdje su vam botuni ja sto i kakve teme se najlakse zapalite ali iznad svega govori koliko ste vi impregnirani mržnjom. Mržnja je jedina emocija koja vas goni. Da vas sve ožmikam iscijedio bi iz vas koncentrat mržnje. I to sto ste impregnirani mrznjom govori da je kod vas centar za kriticko razmisljanje ugasen ili ne postoji.
ti si cvijetić.
nikome ti nisi prijetio niti si ikome jebao mater.
hare krišna su nacisti za tebe.
od tvog primjera brmbaju ko golf dizel I kada ide na mast i ulje od friteze.
ti si nam uzor suživota i ljubavi.
harekrišnahareramakristosserodialahekbar
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
:cheers:Ne sekira me to, alfa ( ringo, koba, ventilator, ebeni ) će sigurno naći neki izgovor zašto trodnevna specijalna akcija traje više od 2 mjesecaNoor wrote:i ti bi bio da pratis iskljucivo ruske objektivne kanaleŠandor Winnetou wrote:Pardon , ima veći znalac a to je alfa, taj je sve predvidio od alfe do omege, je da mu se nije ništa od predviđenog ostvarilo ali je on i dalje znalac u svakom pogleduŠandor Winnetou wrote:kaya wrote:Jao što sada, hoće finsku denacificirati? Ili nemaju više vojnika
čekaj da kontaktiraju grunfa, čak i njemu treba vremena izvući se iz ovakve planirane specijalne vojne akcije od tri dana
ovako pricas o ratu kojeg uopce nema, ovo je trodnevna akcija ...krenula je pred tocno 2 mjeseca, racunaj si :)
T-90...Stugna-P je učinkovita, nema zbora...
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
veber wrote:kada pogledamo unatrag.Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Jel ti krivo? JEL TI KRIVO?
KRVI ĆU TI SE NAPIT!!!
ti si cvijetić.
nikome ti nisi prijetio niti si ikome jebao mater.
hare krišna su nacisti za tebe.
od tvog primjera brmbaju ko golf dizel I kada ide na mast i ulje od friteze.
ti si nam uzor suživota i ljubavi.
harekrišnahareramakristosserodialahekbar
Ja cu jebati majku rvatima i rvaticama i dalje. No to treba zasluziti ne jebem mukte. But i mean no harm. Docim ti si za razliku od mene kvaran djubretar postoji nepremostivi bezdan izmedju tebe i mene.
Guest- Guest
ako nitko drugi...kalfa ce sigurno :)Šandor Winnetou wrote::cheers:Ne sekira me to, alfa ( ringo, koba, ventilator, ebeni ) će sigurno naći neki izgovor zašto trodnevna specijalna akcija traje više od 2 mjesecaNoor wrote:i ti bi bio da pratis iskljucivo ruske objektivne kanaleŠandor Winnetou wrote:Pardon , ima veći znalac a to je alfa, taj je sve predvidio od alfe do omege, je da mu se nije ništa od predviđenog ostvarilo ali je on i dalje znalac u svakom pogleduŠandor Winnetou wrote:kaya wrote:Jao što sada, hoće finsku denacificirati? Ili nemaju više vojnika
čekaj da kontaktiraju grunfa, čak i njemu treba vremena izvući se iz ovakve planirane specijalne vojne akcije od tri dana
ovako pricas o ratu kojeg uopce nema, ovo je trodnevna akcija ...krenula je pred tocno 2 mjeseca, racunaj si :)
Šta nije ovim čečenima s foruma danas uskrs. Valjda nije kada laprdaju o ruskim uspjesima.
Turska krv proradila, oni će bajram proslaviti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
farizej, ne treba dalje ništa reći osim o Kristovim riječimamichaellcmacha wrote:koji satrap, donese odluku da ugasi na desetke tisuća života, milijunima doslovno uništi i ukine osnovne uvjete za život, zbog čega 10 milijuna ljudi bude prisiljeno da bježi kako tko i kuda... i mrtav ladan ode u crkvu spomenut se u molitvi Krista Spasitelja...debotoijusto wrote:dzango wrote:Nije me ni jedna prozvala i nema ništa dokumentovano. Jednostavno je Maxa izmislio jer ga to pali a glupi na forumu su se upecali. Nešto kao lakmus papir za nedostatak inteligencije. Slično kao što CNN radi.michaellcmacha wrote:zato što su te žene prozvale da to radiš... nitko te ne miješa u ništa, sam si se uvaljap u blato... a malo tko dovodi u pitanje to, jer svojim upisima i djeluješ da si kreten koji si slika kurac i šalje ga okolo u pretincedzango wrote:To sa slanjem slika je tvoja fiksacija i moguće neki fetiš. Samo ne znam zašto mene mešaš u to.MDMiridije wrote:dzango wrote:Razumem da se ložiš na pederastiju, ali si bar gramatiku mogao da naučiš. Vidi se odmah da si nekada bio admin.MDMiridije wrote:dzango wrote:
Pogledaj ove Naprednjake kod nas ili onog Zelenskog u Ukrajini.
Zelenski tebi JEDINO i isključivo ide na živce jer ti se ćuna rosi na činjenicu da Rusija napada nekoga. Po svim drugim paramaterima nebi ni razmišljao o čovjeku. A sad ti bulazni dalje
Pošalji par slija ćune lokalnim siroticama odmah će ti pasti kamen sa srca manijače!
sto sad slao si slike spolovila sve to za ljude bitno da ti mislis da veliki optimalne zakrivljenosti a ne sto selo prica
RUSKI predsjednik Vladimir Putin prisustvovao je uskrsnoj misi Ruske pravoslavne crkve.
Putin je stajao sa strane u u moskovskoj katedrali Krista Spasitelja, držeći upaljenu crvenu svijeću, tijekom ponoćne mise.
tanka i duga... freud bi ovod imao posla
" ....po djelima će te ih prepoznati...." dakle djela su im poznata i ne mogu se sakriti a zna se tko pripada kome kad ubija djecu, pali tuđe domove na tuđoj zemlji, pljačka, siluje, ubija....
Bestijalno...Sotona je sigurno jako zadovoljan učinkom. Vaskrs je, kako i ne bi bio.
Ruski UR-77 "Meteorit".
Ruski UR-77 "Meteorit".
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
kaya wrote:Šta nije ovim čečenima s foruma danas uskrs. Valjda nije kada laprdaju o ruskim uspjesima.
Uskrs je naposlijetku obiteljski blagdan u kojem je bit svega da se svi lijepo osjećaju jedni s drugima.
Tako da...ove nitko nije pozvao na ručak.
Guest- Guest
Za vrijeme staljina se morao gledati prvi program na državnoj tv u vrijeme dnevnika. Anegota kaže da se jedan pokušao napraviti pametan i okrenio na drugi program gdje je čuo sljedeće riječi : A NE GLEDAŠ PRVI PROGRAM PI*KA TI MATRINA!!??debotoijusto wrote:Kremlj je počeo postavljati političke komesare u sovjetskom stilu u ruska ministarstva i državne kompanije kako bi izvještavali ured predsjednika o 'emocionalnom stanju i raspoloženju' zaposlenika, piše Telegraph.
U planu koji podsjeća na paranoju Josifa Staljina 1930-ih, ovi politički dužnosnici moraju osigurati da službena potpora Vladimiru Putinu u ratu u Ukrajini ostane "na pravom putu".
- Ideja se rodila prošle godine i sada je postala posebno važna. Sličan posao već je obavljan, ali sada će ga koordinirati kremaljski politički blok, izvijestio je ruski list Kommersant.
- Kroz ovaj sustav zaposlenicima na svim razinama bit će objašnjeni njihovi ciljevi te nacionalna politika i, u pravo vrijeme, 'signali' će biti poslani Kremlju, piše Kommersant.
Komesari koji će u državnim ministarstvima imati funkciju zamjenika ministra, izravno će odgovarati predsjedničkoj administraciji u samom Kremlju.
navecer ce zaposlenici morati gledati dnevnik a jutri za marendu komesar ce im objasniti sto su gledali .... i sad ti nemoj popit litru votke dnevno , iz kucne radinosti naravno
Šandor Winnetou wrote:farizej, ne treba dalje ništa reći osim o Kristovim riječimamichaellcmacha wrote:koji satrap, donese odluku da ugasi na desetke tisuća života, milijunima doslovno uništi i ukine osnovne uvjete za život, zbog čega 10 milijuna ljudi bude prisiljeno da bježi kako tko i kuda... i mrtav ladan ode u crkvu spomenut se u molitvi Krista Spasitelja...debotoijusto wrote:dzango wrote:Nije me ni jedna prozvala i nema ništa dokumentovano. Jednostavno je Maxa izmislio jer ga to pali a glupi na forumu su se upecali. Nešto kao lakmus papir za nedostatak inteligencije. Slično kao što CNN radi.michaellcmacha wrote:zato što su te žene prozvale da to radiš... nitko te ne miješa u ništa, sam si se uvaljap u blato... a malo tko dovodi u pitanje to, jer svojim upisima i djeluješ da si kreten koji si slika kurac i šalje ga okolo u pretincedzango wrote:To sa slanjem slika je tvoja fiksacija i moguće neki fetiš. Samo ne znam zašto mene mešaš u to.MDMiridije wrote:dzango wrote:Razumem da se ložiš na pederastiju, ali si bar gramatiku mogao da naučiš. Vidi se odmah da si nekada bio admin.MDMiridije wrote:dzango wrote:
Pogledaj ove Naprednjake kod nas ili onog Zelenskog u Ukrajini.
Zelenski tebi JEDINO i isključivo ide na živce jer ti se ćuna rosi na činjenicu da Rusija napada nekoga. Po svim drugim paramaterima nebi ni razmišljao o čovjeku. A sad ti bulazni dalje
Pošalji par slija ćune lokalnim siroticama odmah će ti pasti kamen sa srca manijače!
sto sad slao si slike spolovila sve to za ljude bitno da ti mislis da veliki optimalne zakrivljenosti a ne sto selo prica
RUSKI predsjednik Vladimir Putin prisustvovao je uskrsnoj misi Ruske pravoslavne crkve.
Putin je stajao sa strane u u moskovskoj katedrali Krista Spasitelja, držeći upaljenu crvenu svijeću, tijekom ponoćne mise.
tanka i duga... freud bi ovod imao posla
" ....po djelima će te ih prepoznati...." dakle djela su im poznata i ne mogu se sakriti a zna se tko pripada kome kad ubija djecu, pali tuđe domove na tuđoj zemlji, pljačka, siluje, ubija....
Malkice je propao...aj da sad zajaše međeda ... ali one slike onomad su bile vrh. Toliko latentnih homoseksualaca na forumu led te jebo...toliko je vlage pred ekranima bilo da je hg-spot morao prekovremene tuči mjesec dana.
Guest- Guest
Zanemari, kokoška traži pažnju a ti si joj to i darivao, pusti je da bude to što je - kokošveber wrote:kaj je danas uskrs?violator wrote:Sandore, sretan ti Uskrs!
U slast ti bio danasnji dorucak s finom sunkicom!
We love you!
#postujmomanjine
po kojem ti kalendaru slaviš?
kaj nije bio prošli tjedan?
Raste broj mrtvih u požaru u vojnom centru u Rusiji
Broj poginulih u požaru koji je u četvrtak izbio u ruskom obrambenom istraživačkom objektu izvan Moskve porastao je na 17, javljaju ruski mediji. Još šest tijela pronađeno je u Središnjem istraživačkom institutu Zračno-svemirskih obrambenih snaga Ruske Federacije u Tveru, sjeverozapadno od glavnog grada Rusije, izvijestila je agencija Tass.
Vojni istražitelji istražuju požar, objavio je Tass.
Kad gamad prizna 17 pomnozi sa 5 otprilike
Broj poginulih u požaru koji je u četvrtak izbio u ruskom obrambenom istraživačkom objektu izvan Moskve porastao je na 17, javljaju ruski mediji. Još šest tijela pronađeno je u Središnjem istraživačkom institutu Zračno-svemirskih obrambenih snaga Ruske Federacije u Tveru, sjeverozapadno od glavnog grada Rusije, izvijestila je agencija Tass.
Vojni istražitelji istražuju požar, objavio je Tass.
Kad gamad prizna 17 pomnozi sa 5 otprilike
Last edited by MDMiridije on 25/4/2022, 00:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu