ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi - Page 2 Empty Re: Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi

Post by provocator 11/1/2016, 22:44

marcellus wrote:http://pamelageller.com/2016/01/muslims-open-fire-on-popular-nightclub-in-canada.html/
I kaj je to? Sitnica... Evo i sam nobelovac Obama sa suzama u očima kaže da npr. u Chikagu svakodnevno bude ubijene djece u oružanim sukobima, A negdje sam pročital da u LA tijekom godine bude na tisuće uličnih obračuna raznih bandi od čega gotovo 40 posto čine mlađi od 16 godina.

provocator

2015-08-11

Back to top Go down

Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi - Page 2 Empty Re: Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi

Post by prckov 11/1/2016, 23:08

provocator wrote:
marcellus wrote:http://pamelageller.com/2016/01/muslims-open-fire-on-popular-nightclub-in-canada.html/
I kaj je to? Sitnica... Evo i sam nobelovac Obama sa suzama u očima kaže da npr. u Chikagu svakodnevno bude ubijene djece u oružanim sukobima, A negdje sam pročital da u LA tijekom godine bude na tisuće uličnih obračuna raznih bandi od čega gotovo 40 posto čine mlađi od 16 godina.

ovo nije obracun niti sukob, ovo je egzekucija. Kolko covjek morabit glup da napise ovako nesto sto si ti napiso? I da, ovo je bilo u Kanadi
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by provocator 11/1/2016, 23:17

Pa što ako je bilo u Kanadi? Ja sam naveo primjer Amerike a Kanada im je jako blizu. Egzekucija? Kada ti maloljetnička banda uopadne u kuću razvali ti njonju, siluje ženu, ubiju sina koji im je ostal dužan vulo za drogu kaj je onda to?

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2016, 23:17

marcellus wrote:
Fénix wrote:I kako ste mogli zaboraviti spomenuti... Noćni klub je bio islamofoban.

a striptizete nisu bile u burkama

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 11/1/2016, 23:22

provocator wrote:Pa što ako je bilo u Kanadi? Ja sam naveo primjer Amerike a Kanada im je jako blizu. Egzekucija? Kada ti maloljetnička banda uopadne u kuću razvali ti njonju, siluje ženu, ubiju sina koji im je ostal dužan vulo za drogu kaj je onda to?
Kriminal. Nego, kako takvi ljevicari uspiju od hinjene humanosti prema izbjeglicama sto ulaze u EU postat cinicne mudronje kad su ubistva nevinih u pitanju. Koji je to salto u glavi?
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2016, 23:24

aj vi neuki znate kako Arapi pristojnio seksaju zene...nemate pojma.. :clown

Multikulti pucao po posjetiteljima noćnog kluba u kanadi - Page 2 Egyptian_fuck_rawasex_com-4_tmb
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2016, 23:26

Nema nam Iluzije nigdje...bivsa firma joj i dalje posluje... :clown

http://muslimass.com/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 12/1/2016, 11:07

provocator wrote:
I kaj je to? Sitnica... .

ne nego terorizam.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics