Međuetnički sukob u okolici Rijeke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Međuetnički sukob u okolici Rijeke
Hahaha,moš mislit.cassanowa wrote:Jel mu vjeruješ?jastreb wrote:Jedan mi je neki dan rekao da su svi Dalmatinci Albanci.pizzon wrote:
ovo je tek pocetak..
siptati vise svojataju hrvatsku
nego mi iz srbije ikad ranije.
Smijao sam mu se u lice,rekavši da jedino selo Arbanasi kod Zadra imaju alb.porijeklo.
Posebno sam mu digo živac kad sam mu iznio činjenicu da je Skenderbeg (Đurađ Kastriotić) bio Srbin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Međuetnički sukob u okolici Rijeke
Mojim???vuksadinare wrote:...i kakve to veze ima sa tvojim idiotlukom da su dalmatinci sipci..jastreb wrote:Pa to su tvoji.vuksadinare wrote:kakav bolesnik...nek vas sipci izrostiljaju tebe i slicnejastreb wrote:Jedan mi je neki dan rekao da su svi Dalmatinci Albanci.pizzon wrote:
ovo je tek pocetak..
siptati vise svojataju hrvatsku
nego mi iz srbije ikad ranije.
Braca po oruzju,kako si reko.
Bedak,jel ti čitaš moje upise???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Divljanje sotonista za petak 13. u okolici Rijeke
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
Page 2 of 2