Koji su "naši"?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Koji su "naši"?
Ma jebo te i Štedul i Barešić.dijagram wrote:Ajde smradu zacepi.jastreb wrote:Vukotić je bio sportaš. I svi njegovi kolege se slažu da je bio i izuzetan čovjek.dijagram wrote:Aha, kao ti prema Stedulu .jastreb wrote:Molim te da ostavis Mocu da pičiva u miru.dijagram wrote:Slican je to kurac, skupa s tobom i vukoticem.jastreb wrote:Vani se radi o registriranim clanovima kluba i navijacima kojima je klub,a ne Torcida,ili Armada na prvom mjestu.dijagram wrote:A ne ti su bolji, i oni iz madrida, a iz barcelone i amsterdama su sljam:)IL Risorto wrote:Retardirani navijači,pećinski ljudi iz kamenog doba,jednako kao i debili iz Torcide,BBB i Armade.
Naravno da govorim generalno.
Dakle ni blizu ovom nasem cirkusu.
Jos se nije ni ohladio,a napatio se strašno.
Malo postovanja prema pokojnimu ne bi skodilo.
On je po tebi zasluzio pacenje.
Koji si ti mali mjesanacki smrad.
Štedul je bio ekstremist povezan sa terorističkim organizacijama. Pa opet nigdje nisam napisao da je "zaslužio paćenje".
Stvarno si tesko smece.
Teroristi su zatvoru, jebali ti oni kevu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro,to je skraćena,pojednostavljena definicija.dijagram wrote:Sam si gore rekao, nizak IQ, to sve objasnjava.IL Risorto wrote:Ma to su njegove eskapade,jer on je svestran čovjek,mudar i moj mentor.dijagram wrote:Jastreb je jedan od najglupljih.IL Risorto wrote:Kako god, uglavnom,prosječni i ispodprosječni IQ sigurno neće privuć kulturna događanja,književne večeri,umjetničke izložbe,već događanja gdje se okupljaju slični njima,čoporativno,plemensko,događanja koja ispoljavaju poplavu dopamina koji budi onaj praistorijski,primitivni dio mozga.
I danas navija za radnicki iz kragujevca, napredak, bezanije i slicne srbaljske klubove:)
Jedno je kad čovjek navija za neki klub što ga voli,ali sasvim druga stvar je kad to postane opsesija,cijeli život mu se svodi i podređuje nekoj luđačkoj navodnoj ljubavi prema nekom klubu.
Mogu shvati da navijaš u sportu za nekog,jer ti je to zabavno,razonoda kao i svaka druga,ali fanatičnu opsesiju nikako ne mogu shvatit,
Međutim,nije samo u sportu,recimo u glazbi,filmu i drugim,,sporednim'' stvarima,takođe ima fanatičnih obožavatelja,ili evo,udbaš Safet je fanatični obožavatelj pelcovanja.
Recimo,ja volim Star Wars,ali neću sad svoj život podredit tome i pretvorit se u nekog fanatčnog fana i da mi se cijeli svijet vrti oko toga,ne,to mi dođe tek kao jedna od sporednih stvari trenutnog,šta ja znam,,guilty pleasure'' a ne da bih pobudalio,oblačio kostime i učlanio se u crkvu Jedia,a takvih ima.
Pa čak mislim da u tome nije toliko presudan IQ,koliko neke druge eventualne mentalne projekcije,ali to je već nešto o čemu bi se mogao napisat esej.
Međutim,ovo s navijačkim ludilom izlazi iz svih tih okvira,te je bliže vjerskom fundamentalizmu,nego nekakvoj neobveznoj životno sporednoj stvari i razbibrigi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sto bi reko brand, mir cedo, k nozi:)jastreb wrote:Ma jebo te i Štedul i Barešić.dijagram wrote:Ajde smradu zacepi.jastreb wrote:Vukotić je bio sportaš. I svi njegovi kolege se slažu da je bio i izuzetan čovjek.dijagram wrote:Aha, kao ti prema Stedulu .jastreb wrote:Molim te da ostavis Mocu da pičiva u miru.dijagram wrote:Slican je to kurac, skupa s tobom i vukoticem.jastreb wrote:Vani se radi o registriranim clanovima kluba i navijacima kojima je klub,a ne Torcida,ili Armada na prvom mjestu.dijagram wrote:A ne ti su bolji, i oni iz madrida, a iz barcelone i amsterdama su sljam:)IL Risorto wrote:Retardirani navijači,pećinski ljudi iz kamenog doba,jednako kao i debili iz Torcide,BBB i Armade.
Naravno da govorim generalno.
Dakle ni blizu ovom nasem cirkusu.
Jos se nije ni ohladio,a napatio se strašno.
Malo postovanja prema pokojnimu ne bi skodilo.
On je po tebi zasluzio pacenje.
Koji si ti mali mjesanacki smrad.
Štedul je bio ekstremist povezan sa terorističkim organizacijama. Pa opet nigdje nisam napisao da je "zaslužio paćenje".
Stvarno si tesko smece.
Teroristi su zatvoru, jebali ti oni kevu.
dijagram-
2015-08-09
Ne može se s vama razgovarati normalno.dijagram wrote:
Sto bi reko brand, mir cedo, k nozi:)
Zato prekidam svaku korespondenciju sa tobom.
Tipični "nogometni navijač" . Ajde u vražju mater!
2014-04-22
Da,slažem se,baš sam maloprije napisao kako se opsesija može pronać i među filmskim,glazbenim i drugim ,,razbibrigama''jastreb wrote:Neki dan sam pričao sa jednim bivšim(sad bivšim,baš i ne znam) narkomanom koji se navukao na iglu.IL Risorto wrote:Ma to su njegove eskapade,jer on je svestran čovjek,mudar i moj mentor.dijagram wrote:Jastreb je jedan od najglupljih.IL Risorto wrote:Kako god, uglavnom,prosječni i ispodprosječni IQ sigurno neće privuć kulturna događanja,književne večeri,umjetničke izložbe,već događanja gdje se okupljaju slični njima,čoporativno,plemensko,događanja koja ispoljavaju poplavu dopamina koji budi onaj praistorijski,primitivni dio mozga.
I danas navija za radnicki iz kragujevca, napredak, bezanije i slicne srbaljske klubove:)
Jedno je kad čovjek navija za neki klub što ga voli,ali sasvim druga stvar je kad to postane opsesija,cijeli život mu se svodi i podređuje nekoj luđačkoj navodnoj ljubavi prema nekom klubu.
Mogu shvati da navijaš u sportu za nekog,jer ti je to zabavno,razonoda kao i svaka druga,ali fanatičnu opsesiju nikako ne mogu shvatit,
Pitam ja njega zašto je odabrao najgore i najrazornije smeće,tj.heroin,a on će meni "A znaš...ono...Torcida ,ovo ono,tako je to išlo..."
Eto,lik je zbog Torcide postao teški narkoman sa trajno oštećenim mozgom.
Da si se ugledao na tadašnje igrače Hajduka,a ne na divljake sa Sjevera,možda si mogaO postat nogometaš,a ovako...
Isto je i sa glazbom. Jedno je ako voliš kojeg pjevača i slušaš neku muziku,a li je loše kad ti to opostane opsesija pa kreneš putem droge,a masa narkomana se na iglu navukla zbog muzike.
Pročitati "Mi djeca s kolodvora ZOO"
Snimljena je serija,,Mi djeca s kolodvora ZOO'' mislim da je možeš pogledat na HBO Max
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
BudemIL Risorto wrote:Da,slažem se,baš sam maloprije napisao kako se opsesija može pronać i među filmskim,glazbenim i drugim ,,razbibrigama''jastreb wrote:Neki dan sam pričao sa jednim bivšim(sad bivšim,baš i ne znam) narkomanom koji se navukao na iglu.IL Risorto wrote:Ma to su njegove eskapade,jer on je svestran čovjek,mudar i moj mentor.dijagram wrote:Jastreb je jedan od najglupljih.IL Risorto wrote:Kako god, uglavnom,prosječni i ispodprosječni IQ sigurno neće privuć kulturna događanja,književne večeri,umjetničke izložbe,već događanja gdje se okupljaju slični njima,čoporativno,plemensko,događanja koja ispoljavaju poplavu dopamina koji budi onaj praistorijski,primitivni dio mozga.
Pitam ja njega zašto je odabrao najgore i najrazornije smeće,tj.heroin,a on će meni "A znaš...ono...Torcida ,ovo ono,tako je to išlo..."
Eto,lik je zbog Torcide postao teški narkoman sa trajno oštećenim mozgom.
Da si se ugledao na tadašnje igrače Hajduka,a ne na divljake sa Sjevera,možda si mogaO postat nogometaš,a ovako...
Isto je i sa glazbom. Jedno je ako voliš kojeg pjevača i slušaš neku muziku,a li je loše kad ti to opostane opsesija pa kreneš putem droge,a masa narkomana se na iglu navukla zbog muzike.
Pročitati "Mi djeca s kolodvora ZOO"
Snimljena je serija,,Mi djeca s kolodvora ZOO'' mislim da je možeš pogledat na HBO Max
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 2 of 2