potonulo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: potonulo
Ja san 79 godište a Juga se raspala tamo 1990-te.
Znači nisan moga imat više od 11 il 12 godina.
Kupan se ja na vrhu mula ode kod sebe a Lora je nasprot samo u Splitu jer je on poluotok i ja da ću skočit a ono taman izroni mi ovakva podmornica 30 metara dalje od mene.
Skoro nisan na nju skočija.
Ko kit izronila.
Znači nisan moga imat više od 11 il 12 godina.
Kupan se ja na vrhu mula ode kod sebe a Lora je nasprot samo u Splitu jer je on poluotok i ja da ću skočit a ono taman izroni mi ovakva podmornica 30 metara dalje od mene.
Skoro nisan na nju skočija.
Ko kit izronila.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moš moš.marcellus wrote:s podmornicama ne možeš efektivno blokirat grad niti ga napast...
Dođi provjeri pa ćeš vidit.
Ne možeš s ovim Kilo napast grad al moš blokirat luku.
2014-04-11
Šandor Winnetou wrote:pNa ponos ruske mornarice? Pa gle do sada ste vi rusofili godinama drkali na njega dok je bio na moru, ne budi ljubomoran što mi to isto radimo sad kad je u moru :)))Ringo10 wrote:Do kada cete drkat na taj brod
...Nije pomoga ni pancir, ni S300, 400 i 500...Ima li netko da javi AV-u da se ne troši više?
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Čak bi moga i grad napast.
Ima 4 ovakve cijevi za ovu Kalibar raketu.
3M54K: protubrodska varijanta lansirana s podmornica koju je postavila ruska mornarica. Duljina mu je 8,22 m (27,0 ft), s bojnom glavom od 200 kg (440 lb). Njegov domet je 375–500 km (233–311 milja) (procjena). Riječ je o Sea-skimmeru s konačnom visinom leta od 4,6 metara (15 stopa) i nadzvučnom terminalnom brzinom od 2,9 Macha (3550 km/h; 2210 mph).
3M54T Protupomorska varijanta koju je ruska mornarica postavila na površinske brodove. Lansira se s VLS-om, ima pojačivač za vektorski potisak i dugačak je 8,9 m (29 stopa). Njegova težina bojeve glave i ostale performanse iste su kao kod 3M-54K.
--
Ima 4 cijevi za ove protupodmorničke rakete Kalibar a njima je domet 375 do 500 km.
Ima 4 ovakve cijevi za ovu Kalibar raketu.
3M54K: protubrodska varijanta lansirana s podmornica koju je postavila ruska mornarica. Duljina mu je 8,22 m (27,0 ft), s bojnom glavom od 200 kg (440 lb). Njegov domet je 375–500 km (233–311 milja) (procjena). Riječ je o Sea-skimmeru s konačnom visinom leta od 4,6 metara (15 stopa) i nadzvučnom terminalnom brzinom od 2,9 Macha (3550 km/h; 2210 mph).
3M54T Protupomorska varijanta koju je ruska mornarica postavila na površinske brodove. Lansira se s VLS-om, ima pojačivač za vektorski potisak i dugačak je 8,9 m (29 stopa). Njegova težina bojeve glave i ostale performanse iste su kao kod 3M-54K.
--
Ima 4 cijevi za ove protupodmorničke rakete Kalibar a njima je domet 375 do 500 km.
2014-04-11
Naoružanje
6 × 533 mm (21 in) torpednih cijevi
18 torpeda
4 Kalibr / Club krstareći projektil za kopneni napad, protubrodski projektil i protupodmornički projektil (neke verzije)
24 mine
8 raketa zemlja-zrak 9K34 Strela-3 (SA-N-8 Gremlin) ili 8 9K310 Igla-1 (SA-N-10 Gimlet) (izvozne podmornice ne smiju biti opremljene oružjem za protuzračnu obranu)
https://en.wikipedia.org/wiki/Kilo-class_submarine
6 × 533 mm (21 in) torpednih cijevi
18 torpeda
4 Kalibr / Club krstareći projektil za kopneni napad, protubrodski projektil i protupodmornički projektil (neke verzije)
24 mine
8 raketa zemlja-zrak 9K34 Strela-3 (SA-N-8 Gremlin) ili 8 9K310 Igla-1 (SA-N-10 Gimlet) (izvozne podmornice ne smiju biti opremljene oružjem za protuzračnu obranu)
https://en.wikipedia.org/wiki/Kilo-class_submarine
2014-04-11
on je svakako dobio džepno izdanje nešto veće od trumpove kemijske :)))Eroo wrote:Šandor Winnetou wrote:pNa ponos ruske mornarice? Pa gle do sada ste vi rusofili godinama drkali na njega dok je bio na moru, ne budi ljubomoran što mi to isto radimo sad kad je u moru :)))Ringo10 wrote:Do kada cete drkat na taj brod
...Nije pomoga ni pancir, ni S300, 400 i 500...Ima li netko da javi AV-u da se ne troši više?
Ne treba se obazirati na ovaj kaic.
Ruska mornarica i dalje je snazna, spremna i sposobna.
Svakome se moze dogoditi da mu stogod potone.
Ruska mornarica i dalje je snazna, spremna i sposobna.
Svakome se moze dogoditi da mu stogod potone.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Gusti crni dim i opća panika: ‘Lako je moguće da je ovo zadnja snimka Moskve prije potonuća‘
2014-04-11
VIDEO:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10727951/How-hell-did-allow-Moskva-sunk-rages-TV-anchor-known-Putins-voice.html
2016-07-22
marcellus wrote:mensečini da je njega nešto gadno roknulo...
2014-04-16
ajde, pa nije strašno duboko...zamisli da je potonuo na Pacifiku na par tisuća metara dubineRingo10 wrote:Do kada cete drkat na taj brod
Kamo sreće da jest, sa svim štakorima i žoharima u uniformi što puze po njemu. Ode Moskva kurcu pod oblake.Noor wrote:ajde, pa nije strašno duboko...zamisli da je potonuo na Pacifiku na par tisuća metara dubineRingo10 wrote:Do kada cete drkat na taj brod
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:s podmornicama ne možeš efektivno blokirat grad niti ga napast...
Možeš ga blokirati i te kako. A ovisno o tipu podmornice možeš ga i napasti. Načelno je dovoljna spoznaja da negdje uokolo se vrzma neka podmornica koja povremeno izroni i maltretira malo neki brod na prilazu samo da branitelji znaju da se tu nalazi i psihoza napravi ostalo.
A grad može gađati raketama, može mine iskenjati u luku i okolo...može napraviti neviđenu količinu štete....
Guest- Guest
MDMiridije wrote:marcellus wrote:s podmornicama ne možeš efektivno blokirat grad niti ga napast...
Možeš ga blokirati i te kako. A ovisno o tipu podmornice možeš ga i napasti. Načelno je dovoljna spoznaja da negdje uokolo se vrzma neka podmornica koja povremeno izroni i maltretira malo neki brod na prilazu samo da branitelji znaju da se tu nalazi i psihoza napravi ostalo.
A grad može gađati raketama, može mine iskenjati u luku i okolo...može napraviti neviđenu količinu štete....
je, moguće... ma vidjet ćemo što će tu još biti. Kako god ovo za ruse ne ide dobro. Ako ameri odluče dopremat neku pomoć preko odese, teško da će im ruske podmornice išta potapat, jebali bi im mater uzduž i poprijeko
Ima pomorske mine pa ti ideš na svoju odgovornost a ona ako eksplodira onda je teško utvrdit čija je pa da upireš prstom u tog i tog.
A i tada opet ideš na svoju odgovornost pa si sam kriv.
A i tada opet ideš na svoju odgovornost pa si sam kriv.
2014-04-11
Šandor Winnetou wrote:pa kad su im vešmašine neodoljive, čim ih vide sjure se na njih ko bik na crvenu krpumarcellus wrote:dobra ti je ova klopka za ruse na avu, tre
Page 2 of 2