Turski ratni zrakoplovi, helikopteri i dronovi uništavali mete na sjeveru Iraka
Page 1 of 1
Turski ratni zrakoplovi, helikopteri i dronovi pogodili su kurdske vojne ciljeve, kampove, tunele, skloništa i skladišta streljiva u sjevernom Iraku, izjavio je ministar obrane Hulusi Akar za državnu novinsku agenciju Anadolu.
Zasad se naša operacija nastavlja uspješno kao što je planirano i također uključuje angažiranje komandosa. Ciljevi su identificirani i u prvoj fazi zauzeti, rekao je, ali nije iznio podatke o stradalima u operaciji. Operacija nazvana "stisak pandže" ima za svrhu prevenirati terorističke napade, osnažiti sigurnost granice i podržana je topničkim postrojbama, dodao je Akar.
Zasad se naša operacija nastavlja uspješno kao što je planirano i također uključuje angažiranje komandosa. Ciljevi su identificirani i u prvoj fazi zauzeti, rekao je, ali nije iznio podatke o stradalima u operaciji. Operacija nazvana "stisak pandže" ima za svrhu prevenirati terorističke napade, osnažiti sigurnost granice i podržana je topničkim postrojbama, dodao je Akar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» TANGO SIX/T6 : FPV dronovi proizvedeni u Hrvatskoj biće integrirani na turski Bajraktar TB2
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Za Kijev od SAD dronovi iz "kamenog doba"
» Ukrajinski dronovi pogodili biračka mjesta, ciljali i Moskvu
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Za Kijev od SAD dronovi iz "kamenog doba"
» Ukrajinski dronovi pogodili biračka mjesta, ciljali i Moskvu
Page 1 of 1