Zamjenik gradonacelnika Prijedora vrijedjao katolike za Uskrs:'Daleko vam lijepa kuca vatikanisti'
Page 1 of 1
Zamjenik gradonacelnika Prijedora vrijedjao katolike za Uskrs:'Daleko vam lijepa kuca vatikanisti'
https://poskok.info/zamjenik-gradonacelnika-vrijedao-na-uskrs-vatikanisti-neka-vam-je-daleko-lijepa-kuca/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zamjenik gradonacelnika Prijedora vrijedjao katolike za Uskrs:'Daleko vam lijepa kuca vatikanisti'
Bas sam se nasekirao ..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Zamjenik gradonacelnika Prijedora vrijedjao katolike za Uskrs:'Daleko vam lijepa kuca vatikanisti'
Neka mu se vodž Vučic koji je financirao Daru iz Jasenovca a koja ima samo jedan cilj a to je sotonirat Hrvate i katolike, odluči jel za Rusiju ili EU.
Dodiku također stižu i njemačke sankcije i sankcije niza EU članica tako da još jedan poklon za malog vodža.
Da znam da ovaj nije Dodikova stranka nego Ujedinjena srpska al su koalicijski partneri pa nek uživaju i Dodik i Stevandić.
Dodiku također stižu i njemačke sankcije i sankcije niza EU članica tako da još jedan poklon za malog vodža.
Da znam da ovaj nije Dodikova stranka nego Ujedinjena srpska al su koalicijski partneri pa nek uživaju i Dodik i Stevandić.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovaj lik is Prijedora nije iz Dodikove stranke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ali je u koaliciji sa njimRingo10 wrote:Ovaj lik is Prijedora nije iz Dodikove stranke
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Ubio se srpski zapovjednik koji je naredio pokolj Hrvata u Brisevu kod Prijedora
» Lijepa priča daleko se čuje
» Daleko ti lepa kuća
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"
» Zagreb: Dani bijele trake za ubijenu djecu Prijedora
» Lijepa priča daleko se čuje
» Daleko ti lepa kuća
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"
» Zagreb: Dani bijele trake za ubijenu djecu Prijedora
Page 1 of 1