Alergije
Page 1 of 1
Alergije
Imam problema sa alergijom ovih dana..strava...prosuo sam suza ko nikad a kihanje zdere..mnogi ljudi se bas zale da ih drmaju alergije..ocito ove godine nikad vise zezaju alergije..kako kod vas kolege po tom pitanju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Alergije
Odi na Romaniju.vuksadinare wrote:Imam problema sa alergijom ovih dana..strava...prosuo sam suza ko nikad a kihanje zdere..mnogi ljudi se bas zale da ih drmaju alergije..ocito ove godine nikad vise zezaju alergije..kako kod vas kolege po tom pitanju
Arija sve liječi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
alergija na dugo izlaganje suncu , posto nisam zidar na gradjevini nije mi problematicna , koristim mix nekih ulja trava sto mi majka radi kad malo porumenim ljeti
alergija na putinizam ako se to racuna , posjedujem
alergija na putinizam ako se to racuna , posjedujem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako nisi imao prije onda je Omikron.vuksadinare wrote:Imam problema sa alergijom ovih dana..strava...prosuo sam suza ko nikad a kihanje zdere..mnogi ljudi se bas zale da ih drmaju alergije..ocito ove godine nikad vise zezaju alergije..kako kod vas kolege po tom pitanju
Kašljao, kihao, slinio sve do prije nekoliko sati...
Testirao se i rekoše: pozitivan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
To ti je zato što si cijepljen u Srbiji s lošim cjepivom.crvenkasti wrote:Najgore ja kad si alergičan na Hrvatsku, a Hrvat.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ima puno alergija, ja ih osobno nisam imao.
Tu hunjavicu sa suzama smo nekad zvali peludna groznica, a danas alergija na korijen trave. Slijedećih dana će biti kiša, tako da se pripremiš da će ti biti gore.
Tu hunjavicu sa suzama smo nekad zvali peludna groznica, a danas alergija na korijen trave. Slijedećih dana će biti kiša, tako da se pripremiš da će ti biti gore.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Ima puno alergija, ja ih osobno nisam imao.
Glupane. Kad pada kiša, u zraku je manje peluda i tada je alergičnim ljudim lakše.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 1