Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
Page 5 of 21
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
dijagram wrote:melkior wrote:I ne može ova zemlja uspjeti da ga jebeš...
aben i epi drze prosvjetu,...nema tu buducnosti :)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Gospodine uvaženi forumašu, mislim da je HVIDRA ipak dno s dna kace...dijagram wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
Za pomilovanja se nemaju sto javljati, ali za masu stvari su mogli i trebali ,a nisu.
Jebe im se za sve osim za osobne biznise, sinekure, a evo valjda i za udbaske glavesine.
Od pitaj boga koliko udruga po domovinskom ratu, ova je najodvratnija.
Ma ovi nazovi generali su najgori.
Kad ja i putin nesto kazemo nema propitkivanja:)
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
https://priznajem.hr/novosti/povratak-staljinistickih-cistki-uhiceni-deseci-generala-sojgu-dozivio-srcani-udar/181924/dijagram wrote:melkior wrote:Gospodine uvaženi forumašu, mislim da je HVIDRA ipak dno s dna kace...dijagram wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
Za pomilovanja se nemaju sto javljati, ali za masu stvari su mogli i trebali ,a nisu.
Jebe im se za sve osim za osobne biznise, sinekure, a evo valjda i za udbaske glavesine.
Ima da ih sve likvidira po kratkom postupku...i naravno, zaplijeni pare.
2015-08-09
melkior wrote:https://priznajem.hr/novosti/povratak-staljinistickih-cistki-uhiceni-deseci-generala-sojgu-dozivio-srcani-udar/181924/dijagram wrote:melkior wrote:Gospodine uvaženi forumašu, mislim da je HVIDRA ipak dno s dna kace...dijagram wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
Slicni su i ovi nasi, cast rijetkim izuzecima.
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:https://priznajem.hr/novosti/povratak-staljinistickih-cistki-uhiceni-deseci-generala-sojgu-dozivio-srcani-udar/181924/dijagram wrote:melkior wrote:Gospodine uvaženi forumašu, mislim da je HVIDRA ipak dno s dna kace...dijagram wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
To sam objašnjavao jučer.
U Rusiji, kad generali čuju da će biti rata, spremaju se za ovakav rasplet, neovisno o ishodu.
niels-
2021-04-26
debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
a zatim i trenutak olaksanja nakon samog cina
Povlačim ono o LGBTQ, ipak si kradezeovac udbaški...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Ali, s ke god strone pogljedoš, da smo mi tribali udbaše zbog organizacije, ili da su udbaši tribali rh za nastavak pljačke preko hdza, jo prihvaćan sve to, jer svejedno in tribo oduzeti slobodu kretanja, zaplijeniti imovinu, zabroniti uhljebljivanje i učiniti jugoslovenske aktivnosti javno dostupnima.darth_vader wrote:O tome tko je koga iskoristio, dalo bi se isto razglabati
U kojem paralelnom svemiru to misliš provesti... : )
darth_vader-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
Hrastov je pomilovan i odlužio je samo 2.5 godina za 13-ostroko ubojstvo.
Druga je stvar što mora platiti odštetu nasljednicima ubijenih četničkih rezervista 11 milijuna i 690.000 kuna.
Zato su pravi dečki Hrvati i organizirali skupljanje pomoći za jadnog Hrastova.
Jesi li ti što uplatio? Dat ću ti ja broj računa.
Bome, ima ti i ta mista
darth_vader-
2014-04-17
Bolesnik i psihopat.debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
2015-08-09
dijagram wrote:aben wrote:dijagram wrote:aben wrote:dijagram wrote:marcellus wrote:zanimljivo da generalisimusi nisu pisali molbe za pomilovanje merčepa, hrastova...
Udruge su odvratne tvorevine, sve
Tako i pise, najodvratnija ukazuje samo na to da je odvratnija od ostalih odvratnih.
Nisam clan nijedne iako po defaultu spadam u barem 78 komada:)
Zamisli da ti i ja imamo nešto zajedničko, recimo volimo zabatne kuće, i onda išćemo od države da amenuje naše prijateljstvo...gadljivo.
Epikur ti i ja osnujemo udrugu ljubitelja zadra.
Svi ga volimo zbog nekog razloga.
Dobro, treba nas biti 5-6 ili sedam, mislim da je neki minimum.
Onda elaborat, apliciramo i cijele godine besplatna
Aj, ubacite i mene iako nisam ljubitelj, ali ako bi bilo besplatne papice, kakav bičerinić... Nije bed glumiti...
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:melkior wrote:I ne može ova zemlja uspjeti da ga jebeš...
Plus moja žena... Aupičkumaterinu sve.
darth_vader-
2014-04-17
melkior wrote:Bolesnik i psihopat.debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
Dražesni su, nemoj biti prestrog... Zekanović me kupija s koronom, a ovaj je ipak bija neki kurac u ratu.
darth_vader-
2014-04-17
Hodajuća PTSP dijagnoza. Umjesto da se liječi, prosipa žuč u Saboru.darth_vader wrote:melkior wrote:Bolesnik i psihopat.debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
Dražesni su, nemoj biti prestrog... Zekanović me kupija s koronom, a ovaj je ipak bija neki kurac u ratu.
2015-08-09
melkior wrote:Hodajuća PTSP dijagnoza. Umjesto da se liječi, prosipa žuč u Saboru.darth_vader wrote:melkior wrote:Bolesnik i psihopat.debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
Puno manji problem od recimo TĆ, Paladina i ekipe iz Remetinca, budimo realni i objektivni... Kad smo, već ptsp nacija ionako...
darth_vader-
2014-04-17
Noor likes this post
Ma nek idu svi u kurac...darth_vader wrote:melkior wrote:Hodajuća PTSP dijagnoza. Umjesto da se liječi, prosipa žuč u Saboru.darth_vader wrote:melkior wrote:Bolesnik i psihopat.debotoijusto wrote:zabiljezen je trenutak prosipanja zuci generala
Puno manji problem od recimo TĆ, Paladina i ekipe iz Remetinca, budimo realni i objektivni... Kad smo, već ptsp nacija ionako...
2015-08-09
darth_vader-
2014-04-17
Jel uživljena u svoju ulogu prosvjetljenja noroda?darth_vader wrote:dijagram wrote:melkior wrote:I ne može ova zemlja uspjeti da ga jebeš...
Plus moja žena... Aupičkumaterinu sve.
Ka bi ukinuli bar samo prosvjetu, kompletno je ukinuli, svi udbaši komunisti micijoneri medicinari i hadezeovci ne bi mogli zaustaviti hrvatski preporod
2014-04-16
darth_vader likes this post
Potpuno se slažem s konstatacijom... Uspija sam je djelomično skinuti s tripa, ali teško brate, teško... To je uživljeno sve skroz.
darth_vader-
2014-04-17
Glasnović je demonizirana i potpuno pomahnitala mumija.
Ima tih desničara s kojima bih se volio sresti,popiti,polemizirati,narugati se i nasmijati.
Npr.samozvani general Prkačin,zatim Penava,ili onaj munjeni Duspara.
Ali ovaj je toliko lud da me već i letimični pogled na njega lišava svake volje za ikakvim kontaktom sa njim.
Ima tih desničara s kojima bih se volio sresti,popiti,polemizirati,narugati se i nasmijati.
Npr.samozvani general Prkačin,zatim Penava,ili onaj munjeni Duspara.
Ali ovaj je toliko lud da me već i letimični pogled na njega lišava svake volje za ikakvim kontaktom sa njim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lustriroj je.darth_vader wrote:Potpuno se slažem s konstatacijom... Uspija sam je djelomično skinuti s tripa, ali teško brate, teško... To je uživljeno sve skroz.
Ne znun ča drugo učiniti..
2014-04-16
aben wrote:Lustriroj je.darth_vader wrote:Potpuno se slažem s konstatacijom... Uspija sam je djelomično skinuti s tripa, ali teško brate, teško... To je uživljeno sve skroz.
Ne znun ča drugo učiniti..
lustrirat ženu? da je pošalje na denkverbot?
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Similar topics
» Doživotni zatvor za Perkovića i Mustača
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
Page 5 of 21