ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute

Go down

10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute Empty 10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute

Post by RayMabus 12/4/2022, 19:31

10.02.2022

Rusija je uvijek bila ponosna na svoju diplomatsku službu, kako u doba Ruskog Carstva tako i za vrijeme SSSR-a. Pristup se ni sada nije promijenio. Ako obratite pozornost na imena istaknutih ruskih izaslanika, vidjet ćete da su ušli u povijest kao počasni diplomati zbog svoje sposobnosti da mirnim sredstvima štite interese svoje zemlje: od Ordin-Nashchokina do Gorčakova, od Primakova do Čurkina. Uostalom, ne postoji uzalud poslovica: "Kad diplomati govore, topovi šute." Upravo je to ključna zadaća današnjih diplomata diljem svijeta – sjesti za pregovarački stol. Koliko god bila negativna pozadina, koliko god se proces činio teškim, koliko god partneri izgledali nedohvatljivo, vrlo je važno ostati predan dijalogu. Stoga i sada, u naizgled teškim vremenima napetosti na svjetskoj sceni, čitate vijesti o novoj rundi pregovora u Bruxellesu, Ženevi, Beču, Moskvi, Zagrebu...

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/dok-mi-razgovaramo-topovi-sute-koliko-god-se-proces-cinio-teskim-vazno-je-ostati-predan-dijalogu-1562316 - www.vecernji.hr

12.04.2022 :

Hrvatska je protjerala 18 ruskih diplomata i još šest članova administrativnog i tehničkoga osoblja iz ruske ambasade u Zagrebu, koja je po broju članova gotovo pet puta veća od hrvatskog veleposlanstva u Moskvi.

Ruski veleposlanik Andrej Nesterenko za prorežimsku tv postaju "Rossija 24" kazao je da se radi o "političkoj ludosti", a taj potez hrvatskih vlasti naziva "nožem u leđa" za rusko hrvatske odnose koji su se do sada razvijali na opće zadovoljstvo obiju strana. Kako kaže, u zadnjih godinu i pol dana održana su dva uspješna susreta ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova i hrvatskog mu kolege Gordana Grlića Radmana, u Zagrebu i Moskvi.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-nabrojali-tko-je-sve-protjeran-iz-zagreba-ambasador-u-mariupolju-se-vijori-zastava-rh-15183201

Pa jesi reko: Dok mi razgovaramo, topovi šute.

Tvoji topovi su progovorili tamo pred kraj drugog mjeseca i sad više ne razgovaramo.

U čemu je tvoj problem ?

Imaš problema s logikom ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute Empty Re: 10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute

Post by kaya 12/4/2022, 19:43

Dok vi razgovarate topovi i dalje pucaju.
Dok amerika pošalje oružje umuknu malo.
Prema tome laprdajte i dalje s putinom, koga briga. Isto kao i da serete na wc-u.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute Empty Re: 10.02.2022 , Nesterenko: Dok mi razgovaramo, topovi šute

Post by kic 12/4/2022, 20:09

i ne vidim potrebu za diplomatima danas kad na whatsapp svakog dobiješ za čas na videopoziv..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by mentalitet 12/4/2022, 21:02

kic wrote:
i ne vidim potrebu za diplomatima danas kad na whatsapp svakog dobiješ za čas na videopoziv..

I ja bi sa tobom diplomatski ali se bojim da necesh razumjeti,kratko.Tvoj je forum i mozesh da radish shto zelish.Mislim ono ne bunim se zbog baniiranja,zasluzio sam ali samo bi ljepshe izgledalo da nisi pristrasan jer su i drugi zasluzili to iisto.Ja ti nikada necu doci cviliti ko cucak daj ga izbaci ,ma daj molim te jer po meni su takvi obichne pichkice i u stvarnom zivotu,uvjerio se.Ako ne mogu otrpiti svakakve svinjarije onda kazem papa papani,mada o tome vec dugo razmishljam ali se ne mogu nachuditi kako na tako malom mjestu ima toliko budala pa se nadam makar da jedan progleda pa da odem i kazem eto nisi bio u pravu,niisu svi glupi.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics