DRAMATIČNO UPOZORENJE:Ove godine Europi prijete veliki i koordinirani teroristički napadi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: DRAMATIČNO UPOZORENJE:Ove godine Europi prijete veliki i koordinirani teroristički napadi
A ti čekaš vucica date pozove na pice ?dzango wrote:Ti baš ne biraš sa kime piješ.jastreb wrote:Ja ga osobno ne poznam ,ali sam jednom bio u društvu sa njim. Nakon jedne fešte. Popio je ohoho.Ero wrote:Nema uopće veze što je...Ispravio sam samo zbog toga što se u ovom slučaju radi o osobnom poznanstvu.jastreb wrote:Ne. On je Bošnjak. Ali da je hrvatski orijentiran i da je naturaliziran. To stoji.Ero wrote:Kriv ti je primjer. Naš čovik...jastreb wrote:za Žeru iz Crvene jabuke
I to ne bilo što nego Balantajn.
E imas koga
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: DRAMATIČNO UPOZORENJE:Ove godine Europi prijete veliki i koordinirani teroristički napadi
Pickousti... Diše duboko u RS
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Jebo te Vučić. Za kaznu.Sora wrote:A ti čekaš vucica date pozove na pice ?dzango wrote:Ti baš ne biraš sa kime piješ.jastreb wrote:Ja ga osobno ne poznam ,ali sam jednom bio u društvu sa njim. Nakon jedne fešte. Popio je ohoho.Ero wrote:Nema uopće veze što je...Ispravio sam samo zbog toga što se u ovom slučaju radi o osobnom poznanstvu.jastreb wrote:Ne. On je Bošnjak. Ali da je hrvatski orijentiran i da je naturaliziran. To stoji.Ero wrote:Kriv ti je primjer. Naš čovik...jastreb wrote:za Žeru iz Crvene jabuke
I to ne bilo što nego Balantajn.
E imas koga
Pickousti... Diše duboko u RS
marcelko , jel su to tvoji mokri snovi , sta ?
Ili duhovitost koja je politicki podobna ?
Ili nova Europa . U kojoj su najprije Arapi zlo, pa onda komunjare, pa onda Slaveni ..
Pa pnda zagrebački dupelisci ..
Ili duhovitost koja je politicki podobna ?
Ili nova Europa . U kojoj su najprije Arapi zlo, pa onda komunjare, pa onda Slaveni ..
Pa pnda zagrebački dupelisci ..
Odjebite vise s terorizmom
Imate ga u kapitalizmu vise nego sto ste željeli
Jebote ... Državni terorizam, bogataški , korumpiranih političara
Zabijajte si u guzici noseve ..sluge sitnog zuba
Globalni terorizam nam dolazi iz arapskog svijeta...Ugnijezdio ti se čak i u komšiluku.Sora wrote:Odjebite vise s terorizmom
Nije to više nikakva tajna.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Još će se uspostaviti da je Trump bio najpametniji kad je rekao da će deportovati muslimane iz SAD-a.
Bosanski reis ef. Kavazović je naručio svim imami u BiH da zatvore sve
ilegalne "mesžide" (ustvari džamije, molilnice) do kraja veljače (čini mi se).
Radi se o generatorima budući (i sadašnjih) terorista.
Puno sam puta ovdje naglasio da je najbolje ako problem terorizma riješe muslimani sami.
Ako ga budu rješavali njihovi susjedi onda je to najgora moguća opcija.
Ne bi bilo dobro da stradavaju (i) nevini ljudi.
ilegalne "mesžide" (ustvari džamije, molilnice) do kraja veljače (čini mi se).
Radi se o generatorima budući (i sadašnjih) terorista.
Puno sam puta ovdje naglasio da je najbolje ako problem terorizma riješe muslimani sami.
Ako ga budu rješavali njihovi susjedi onda je to najgora moguća opcija.
Ne bi bilo dobro da stradavaju (i) nevini ljudi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ovo su dobre vijesti, što više terorističkih napada, to će više biti spašenih europljana. 1 europljanin pogine a 100 budu odgojeni i očišćeni od multikulturalizma.
kao kineska poslovica, ubijem jednoga odgajam stotinu.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:ovo su dobre vijesti, što više terorističkih napada, to će više biti spašenih europljana. 1 europljanin pogine a 100 budu odgojeni i očišćeni od multikulturalizma.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» ''Novo dramatično upozorenje UN-a: Čovječanstvu prijeti izumiranje''
» Novi teroristički napadi!
» Teroristički napadi u ožujku 2019.
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» ''Novo dramatično upozorenje UN-a: Čovječanstvu prijeti izumiranje''
Page 3 of 3