Desetog aprila - dobio sam krila :P
Page 1 of 1
Desetog aprila - dobio sam krila :P
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ndh-je-bila-najveca-greska-u-hrvatskoj-povijesti/2354518.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_teme_i_komentari_d
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Desetog aprila - dobio sam krila :P
Skoro sve čega su se ustaše dohvatili pretvorilo se u najgoru moguću verziju. Tijekom četiri godine postojanja, NDH nikad nije uspostavila kontrolu nad cijelim svojim teritorijem, zapravo je cijelo vrijeme ispunjavala definiciju onoga što se zove "failed state" ili "propala država". Danas bi primjer toga bila Somalija.
2021-06-05
immortal dislikes this post
To i nije bila NDH,već proširena BIH.
Hahahaha,neki dan je moju tezu o proširenoj BIH iznio i Šarić na jednom predavanju.
Nazvao sam ga i pitao,jel to od mene prepisao.
Rekao mi je da nije,ali da mu je drago što je još netko došao do tog zaključka.
Hahahaha,neki dan je moju tezu o proširenoj BIH iznio i Šarić na jednom predavanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako si u kontaktu sa Šarićem,reci mu da imam mnogo nedovršenih projekata koje bih njemu prepustio da završi istraživanja i finalizira,ja jednostavno ne stignem,imam previše toga čime se bavim.jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kontaktiraj ga na fejsbuku.IL Risorto wrote:Ako si u kontaktu sa Šarićem,reci mu da imam mnogo nedovršenih projekata koje bih njemu prepustio da završi istraživanja i finalizira,ja jednostavno ne stignem,imam previše toga čime se bavim.jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
Goran Šarić II
2014-04-22
Valjda nije kao pokojni Jovan Deretić koji je prigrabio sve zasluge,te mi se poslije više nije nikad ni javio.jastreb wrote:Kontaktiraj ga na fejsbuku.IL Risorto wrote:Ako si u kontaktu sa Šarićem,reci mu da imam mnogo nedovršenih projekata koje bih njemu prepustio da završi istraživanja i finalizira,ja jednostavno ne stignem,imam previše toga čime se bavim.jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
Goran Šarić II
2015-07-23
darth_vader likes this post
To ne znam. Meni djeluje OK.IL Risorto wrote:Valjda nije kao pokojni Jovan Deretić koji je prigrabio sve zasluge,te mi se poslije više nije nikad ni javio.jastreb wrote:Kontaktiraj ga na fejsbuku.IL Risorto wrote:Ako si u kontaktu sa Šarićem,reci mu da imam mnogo nedovršenih projekata koje bih njemu prepustio da završi istraživanja i finalizira,ja jednostavno ne stignem,imam previše toga čime se bavim.jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
Goran Šarić II
2014-04-22
U mojim istraživanjima koja sežu u daleku prošlost,otkrio sam da je antisrpska zavjera puno dublja nego što sam na početku pretpostavljao.Seže čak do vremene drevne Mezopotamije i Sumera.
Stručnjak za klinasto pismo kojeg sam kontaktirao,potvrdio je moje pretpostavke kako su sumerska božanstva Enil i Annu neizravno uključeni u tu drevnu antisrpsku zavjeru,nažalost,moje vrijeme i resursi nisu neograničeni,te ne mogu nastavit bavit se tim.
Stručnjak za klinasto pismo kojeg sam kontaktirao,potvrdio je moje pretpostavke kako su sumerska božanstva Enil i Annu neizravno uključeni u tu drevnu antisrpsku zavjeru,nažalost,moje vrijeme i resursi nisu neograničeni,te ne mogu nastavit bavit se tim.
2015-07-23
immortal, darth_vader and niels like this post
IL Risorto wrote:Valjda nije kao pokojni Jovan Deretić koji je prigrabio sve zasluge,te mi se poslije više nije nikad ni javio.jastreb wrote:Kontaktiraj ga na fejsbuku.IL Risorto wrote:Ako si u kontaktu sa Šarićem,reci mu da imam mnogo nedovršenih projekata koje bih njemu prepustio da završi istraživanja i finalizira,ja jednostavno ne stignem,imam previše toga čime se bavim.jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
Goran Šarić II
darth_vader-
2014-04-17
IL Risorto wrote:U mojim istraživanjima koja sežu u daleku prošlost,otkrio sam da je antisrpska zavjera puno dublja nego što sam na početku pretpostavljao.Seže čak do vremene drevne Mezopotamije i Sumera.
Antisrpska zavjera seže minimalno od Velikog Praska, dokumentirano :)
niels-
2021-04-26
jastreb wrote:To i nije bila NDH,već proširena BIH.
dvojica pametnih
nema se tu šta puno reći
2014-04-16
Danas na proslavi IX. bojne HOS-a Rafael Vitez Boban:
Raos je prilikom vrlo kratkog govora, u kojemu je sam rekao kako je tu u ime potpredsjednika vlade i ministra branitelja, pozdravio sve i rekao:
"Morate znati, da nije bilo 10.4.1941., ne bi bilo ni današnje Hrvatske."
Jedino što nije objasnio po kojoj je to (ne)logici došao do tog zaključka NDH naime čak ni Vatikan nije bio priznao
Raos je prilikom vrlo kratkog govora, u kojemu je sam rekao kako je tu u ime potpredsjednika vlade i ministra branitelja, pozdravio sve i rekao:
"Morate znati, da nije bilo 10.4.1941., ne bi bilo ni današnje Hrvatske."
Jedino što nije objasnio po kojoj je to (ne)logici došao do tog zaključka NDH naime čak ni Vatikan nije bio priznao
2021-06-05
Nekad su svi ljudi bili sabraća, to jest sorabi, a to će reći Srbi A ni taj tvoj veliki prasac se ne bi dogodio da Jahve (iz stare serbske loze Jahvića) nije reko: Neka bre bude svetlo!niels wrote:Antisrpska zavjera seže minimalno od Velikog Praska, dokumentirano :)IL Risorto wrote:U mojim istraživanjima koja sežu u daleku prošlost,otkrio sam da je antisrpska zavjera puno dublja nego što sam na početku pretpostavljao.Seže čak do vremene drevne Mezopotamije i Sumera.
2021-06-05
Similar topics
» Srebrna Krila - 10-og aprila, dobio sam krila ;P
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Dodik 26. aprila u Vatikanu kod pape Franje
» Komadant južnog krila NATO-a: Dodik dobio što je htio
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Dodik 26. aprila u Vatikanu kod pape Franje
Page 1 of 1