Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Aha. Posle si nameravao da ga pitaš koji parfem koristi.MDMiridije wrote:dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Samo me interesiralo ono oko dresa to je sve.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Specijalna vojna operacija se izvodi u tri dana, inače ne bi bila specijalna. Ista stvar ovo što ti pričaš, ono okruženi, u okruženju... pa to slušamo za tu ukrajinsku vojsku od oočetka rata od razmih rusofila no činjenica je da to nema veze sa ičim na terenu kao što nema ni s od specijalne vojne operacije jer je u pitanju čista agresija i pokušaj otimanja tuđeg teritorija.ebenica wrote:u kojoj je to knjizi time limit? ti kažeš? pa tko si ti? sudac? ruski general? general galaksije? bog?Hektorović wrote:ebenica wrote:okružuju znači da je u tijeku, okružili su bi značilo da je riječ o gotovom činu.
Okružuješ iznenada, ne okružuješ mjesec i po...
darth_vader and michaellcmacha like this post
Rusofili porazeni do nogu i na ovom forumu te su u povlacenju...nekih nema vec par dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pravi metrići uvijek stave lažni avatar, muško u blatu, bradato muško s motornom pilom, čisto zavaravanje dok si privatno kožu mažu kremom da sjaji.
Last edited by ebenica on Sun 10 Apr - 22:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja se nikada nisam mogao prisiliti na vježbu. Trenirao sam boks ko klinac. Nešto malo ragbi dok nije klub propao i to, kasnije jos malo toga nenadano, cak dobar bio u tome. Moji su me uvijek gonili na neka sranja...veslanje,tenis,...nikada mi to nije leglo. I dan danas jedino to lupanje vreca mi pruza nekakvo zadovoljstvo. Danas je to vise zivaca radi manje nekakve potrebe za treningom.
Last edited by MDMiridije on Sun 10 Apr - 22:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Baš sam nameravao da vas zamolim da menjamo one uske farmerke koje su sada moderne.ebenica wrote:najradije bi se i ti uključio, tko te ne zna.dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Ali nose seksi dresove.vuksadinare wrote:Rusofili porazeni do nogu i na ovom forumu te su u povlacenju...nekih nema vec par dana
ja sam trenirao puno toga, judo k'o klinac, rukomet i nogomet, čak sam bio perspektivan u to doba u zagreb chromosu i interu iz zaprešića.MDMiridije wrote:Ja se nikada nisam mogao prisiliti na vježbu. Trenirao sam boks ko klinac. Nešto malo ragbi dok nije klub propao i to. Moji su me uvijek gonili na neka sranja...veslanje,tenis,...nikada mi to nije leglo. I dan danas jedino to lupanje vreca mi pruza nekakvo zadovoljstvo. Danas je to vise zivaca radi manje nekakve potrebe za treningom.
kasnije izlasci i proklete žene. koštalo me sjajne karijere.
Guest- Guest
dzango wrote:Baš sam nameravao da vas zamolim da menjamo one uske farmerke koje su sada moderne.ebenica wrote:najradije bi se i ti uključio, tko te ne zna.dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Meni su svake farmerke uske.
Eto malo na svoj račun
Guest- Guest
Ajde da ti verujem na reč. Deluješ kao da imaš iskustva sa tim stvarima.ebenica wrote:pravi metrići uvijek stave lažni avatar, muško u blatu, bradato muško s motornom pilom, čisto zavaravanje dok si privatno kožu mažu kremom da sjaji.
darth_vader likes this post
široke još nekak, uske su ti ljubile yaya, to baš nije za đoranje.dzango wrote:Baš sam nameravao da vas zamolim da menjamo one uske farmerke koje su sada moderne.ebenica wrote:najradije bi se i ti uključio, tko te ne zna.dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Guest- Guest
svoj svog prepozna.dzango wrote:Ajde da ti verujem na reč. Deluješ kao da imaš iskustva sa tim stvarima.ebenica wrote:pravi metrići uvijek stave lažni avatar, muško u blatu, bradato muško s motornom pilom, čisto zavaravanje dok si privatno kožu mažu kremom da sjaji.
Guest- Guest
Nosiš i one uske košulje? To mi nikako nije jasno. Što je deblji, to je uža košulja.MDMiridije wrote:dzango wrote:Baš sam nameravao da vas zamolim da menjamo one uske farmerke koje su sada moderne.ebenica wrote:najradije bi se i ti uključio, tko te ne zna.dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Eto malo na svoj račun
ebenica wrote:ja sam trenirao puno toga, judo k'o klinac, rukomet i nogomet, čak sam bio perspektivan u to doba u zagreb chromosu i interu iz zaprešića.MDMiridije wrote:Ja se nikada nisam mogao prisiliti na vježbu. Trenirao sam boks ko klinac. Nešto malo ragbi dok nije klub propao i to. Moji su me uvijek gonili na neka sranja...veslanje,tenis,...nikada mi to nije leglo. I dan danas jedino to lupanje vreca mi pruza nekakvo zadovoljstvo. Danas je to vise zivaca radi manje nekakve potrebe za treningom.
Sad kad bude sa si trenirao s Grgicem, Lovrom. Judo jel
Guest- Guest
To je logika prorusa, daj mu što želi dok opet ne zaželi novi komad tvoje zemlje jer je on mlogo moćan i jakMDMiridije wrote:ebenica wrote:a možda da je netko u ovih osam godina sjeo s putinom za stol i rekao: gle, nećemo u nato, ne zanima nas to. rusi su ravnopravni građani ove zemlje i smiju koristit svoj jezik, izgubili bi eventualno krim, dvioje odmetnute bi vjerojatno dobile neku autonomiju ali se priključile ukrajini...al kaj su radili? nuland mobitel, nato obuka, i glupa plavusha od 17 godina ide po bojišnici i puca iz zolje iz zajebancije.MDMiridije wrote:To ste mogli shvatiti u jednom trenutku i u zadnjih 8 godina dok vas je pola puhalo u Putinova jedra kad se sve navedeno cinilo logicno i pozeljno.
Ma apsolutno bas sve treba napraviti kako nasilnik zeli neovisno od interesa vlastite zemlje.
Sjedi pet jebote.
dzango wrote:Nosiš i one uske košulje? To mi nikako nije jasno. Što je deblji, to je uža košulja.MDMiridije wrote:dzango wrote:Baš sam nameravao da vas zamolim da menjamo one uske farmerke koje su sada moderne.ebenica wrote:najradije bi se i ti uključio, tko te ne zna.dzango wrote:Ljudi ginu a ova dva metroseksualca o autfitu. Otišlo sve u kurac.
Eto malo na svoj račun
Košulje jebeno ne podnosim. Kragne...majkemi kao da omču oko vrata imam. Nikada to nisam podnosio.
Guest- Guest
Читая свидетельства владельцев разграбленных рашистами квартир и домов заметил одну закономерность:
почти у всех рашисты срут в доме и обмазывают своим говном стены и мебель.
Зачем они это делают, ведь в украинских домах есть туалеты и унитазы?
Это какой то обряд у россиян такой?
Это какой то обряд у россиян такой?
2015-08-08
nisam bokte, u manjem zg klubu. al davno je to bilo.MDMiridije wrote:ebenica wrote:ja sam trenirao puno toga, judo k'o klinac, rukomet i nogomet, čak sam bio perspektivan u to doba u zagreb chromosu i interu iz zaprešića.MDMiridije wrote:Ja se nikada nisam mogao prisiliti na vježbu. Trenirao sam boks ko klinac. Nešto malo ragbi dok nije klub propao i to. Moji su me uvijek gonili na neka sranja...veslanje,tenis,...nikada mi to nije leglo. I dan danas jedino to lupanje vreca mi pruza nekakvo zadovoljstvo. Danas je to vise zivaca radi manje nekakve potrebe za treningom.
Sad kad bude sa si trenirao s Grgicem, Lovrom. Judo jel
Guest- Guest
[quote="michaellcmacha"]Читая свидетельства владельцев разграбленных рашистами квартир и домов заметил одну закономерность:
Это какой то обряд у россиян такой?[/quote
To su i četnici radili
To su i četnici radili
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:michaellcmacha wrote:Читая свидетельства владельцев разграбленных рашистами квартир и домов заметил одну закономерность:
To su i četnici radili
2015-08-08
Iskanderima po luci U Nikolajevu
Prema preliminarnim informacijama, Nikolaev je pogođen od strane OTRK-a Iskander. Meštani su pisali da se eksplozija dogodila u rejonu luke Nika-Tera.
Raketni napad na Nikolajev
Eksplozije u Centralnom okrugu Nikolajeva. Meštani tvrde da je ovo najsnažnija eksplozija od početka specijalne vojne operacije.
Prema preliminarnim informacijama, Nikolaev je pogođen od strane OTRK-a Iskander. Meštani su pisali da se eksplozija dogodila u rejonu luke Nika-Tera.
Raketni napad na Nikolajev
Eksplozije u Centralnom okrugu Nikolajeva. Meštani tvrde da je ovo najsnažnija eksplozija od početka specijalne vojne operacije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu