Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:rat je brutalan istom žestinom kao i prije, samo su manji pomaci na fronti.RayMabus wrote:Pa nema. Ista linija fronte ko jučer i prekjučer. Zastoj. U osnovi samo Mariupolj a ovo ostalo, nešto se dobacuju granaticama i to je to.michaellcmacha wrote:kako nema promjenaRayMabus wrote:Nema promjena, bar koliko ja vidim.
isto kao WW1 tamo u Francuskoj. brutalno ratovanje, samo zbog odnosa snaga i tehnologije, pomaci na fronti su bili minimalni.
tako i sada.. što ne znači da ih neće biti. rusi su držali frontu kod kijeva mjesec dana, a ukrainci su ih pomalo počeli gristi, malo po malo, i postojala je šansa da se desi totalni kolaps , i ovi su utekli
(zato sam i rekao da sam navijao da rusi ostanu kod kijeva što duže, da su ostali mjesec dana duže, vjerojatno bi imali situaciju da bi bilo uništeno 50 000 -60 000 vojnika - mrtvih, zarobljenih, ranjenih, ovako "samo 20 000"(mrtvih i ranjenih i zarobljenih)
Rusi su kod Kijeva doživjeli totalni poraz, dok je u Donbasu trenutno pat pozicija.
Odžak pao Kijev nije
Guest- Guest
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:rat je brutalan istom žestinom kao i prije, samo su manji pomaci na fronti.RayMabus wrote:Pa nema. Ista linija fronte ko jučer i prekjučer. Zastoj. U osnovi samo Mariupolj a ovo ostalo, nešto se dobacuju granaticama i to je to.michaellcmacha wrote:kako nema promjenaRayMabus wrote:Nema promjena, bar koliko ja vidim.
isto kao WW1 tamo u Francuskoj. brutalno ratovanje, samo zbog odnosa snaga i tehnologije, pomaci na fronti su bili minimalni.
tako i sada.. što ne znači da ih neće biti. rusi su držali frontu kod kijeva mjesec dana, a ukrainci su ih pomalo počeli gristi, malo po malo, i postojala je šansa da se desi totalni kolaps , i ovi su utekli
(zato sam i rekao da sam navijao da rusi ostanu kod kijeva što duže, da su ostali mjesec dana duže, vjerojatno bi imali situaciju da bi bilo uništeno 50 000 -60 000 vojnika - mrtvih, zarobljenih, ranjenih, ovako "samo 20 000"(mrtvih i ranjenih i zarobljenih)
Rusi su kod Kijeva doživjeli totalni poraz, dok je u Donbasu trenutno pat pozicija.
bolje pat nego pakt
crvenkasti-
2014-04-17
BI BI SI ukraina pokazuje raskomadana tijela ali cenzurira psovke sa PIIIP zvučnim signalom. psovke bi mogle gledateljima uzrokvat duševne boli
a u piiiip materinu bog te piiip koji piiip je ovo? piiip mi sve nazi ukri su totalno u piiip.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:rat je brutalan istom žestinom kao i prije, samo su manji pomaci na fronti.RayMabus wrote:Pa nema. Ista linija fronte ko jučer i prekjučer. Zastoj. U osnovi samo Mariupolj a ovo ostalo, nešto se dobacuju granaticama i to je to.michaellcmacha wrote:kako nema promjenaRayMabus wrote:Nema promjena, bar koliko ja vidim.
bolje pat nego pakt
Guest- Guest
Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
Wow evo nesto za nase bojovnike forumske
Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
evo sav sam se usrao od tvojih silnih prijetnji. znaš li ti koliko će tvojih rvata ustaša naci krmadi zagnojiti plot prije nego me smaknu? jako jako puno. i moj ti je savjet da prestaneš prijetiti meni i pamet u glavu miha.
ali evo dam ti dojavu da na Kamenjaku blizu pule rvacka i američka vojska imaju vojnu vježbu. i pazi sad to piše JAVNO U GLAS ISTRE. pa Putin je sav sretan što mu rvacki mediji odaju položaje rvacke vojske. evo vidiš e trebam ja ni prstom mrdnuti za sve se potrude rvacki mediji. pa shodno priloženom izvli prijaviti Glas Istre institucijama za očuvanje državnog poretka RH.
U TIJEKU
NA RTU KAMENJAK ODRŽAVA SE "ŠTIT 22": U vježbi sudjeluju pripadnici hrvatskih i američkih oružanih snaga
08.04.2022 17:33 | Autor: Glas Istre
https://www.glasistre.hr/istra/na-rtu-kamenjaku-se-odrzava-vjezba-stit-22-u-vjezbi-sudjeluju-pripadnici-hrvatskih-i-americkih-oruzanih-snaga-789330
evo ti malo štiva moja preporuka je da sve to pročitaš
Dispatches From Asgardsrei: Ukraine’s Annual Neo-Nazi Music Festival
The altar with a photo of Adolf Hitler and a Nazi flag at Wotanjugend’s “Fuhrernight” in May 2019
https://www.bellingcat.com/news/2020/01/02/dispatches-from-asgardsrei-ukraines-annual-neo-nazi-music-festival/
Yes, It’s (Still) OK To Call Ukraine’s C14 “Neo-Nazi”
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2019/08/09/yes-its-still-ok-to-call-ukraines-c14-neo-nazi/
Putin Is Right. Ukraine Does Have A Nazi Problem
https://shoebat.com/2022/03/12/putin-is-right-ukraine-does-have-a-nazi-problem/
Ukraine’s neo-Nazi problem
https://www.reuters.com/article/us-cohen-ukraine-commentary-idUSKBN1GV2TY
i tako. e moj miha imaš pun brod dokaza da je Ukrajina NAZI SEPTIČKA JAMA ali ti si zauzeo stav i ne želiš vidjeti ništa van okvira kojeg si ogradio. šteta.
Ah, ti bas volis ceprkat'. Uostalom, tko kaze da su nazi bas toliko losi ljudi ???
# isupportthecurrentthing # blacklivesmatter # getvaccinated # slavatherearenonazisinukraine
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.
Wow evo nesto za nase bojovnike forumske
Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
a moj miha... zbog pisanja na forumu i stajališta ne bi trebalo nikome željeti takvo zlo..
Zastoj i dalje.
Kazem im ja, za stol.
No ne slusaju me:)
Sve sto je proteklih desetak dana poginulo i sto ce poginuti u sljedecim danima
poginulo je bezveze.
Nikakav ucinak nije postignut.
Kazem im ja, za stol.
No ne slusaju me:)
Sve sto je proteklih desetak dana poginulo i sto ce poginuti u sljedecim danima
poginulo je bezveze.
dijagram-
2015-08-09
epikur37, michaellcmacha and AssadNaPodmornici like this post
Azov roka po Rusima u Mariopolu.
Novi video;
čekam geolokaciju ovoga događaja da znamo onda koliko su zapravo Ruski asevi osvojili
Novi video;
čekam geolokaciju ovoga događaja da znamo onda koliko su zapravo Ruski asevi osvojili
evo i goelokacija toga napada;
Kako nije ? Polomljeni tenkovi koji su napadačko oružje, jurišni helikopteri, lovački avioni, xy pješadije....triba to još da gine, moramo sve tenkove stuć i ubiti jako puno ruske žive sile. Samo ga tari. U čevape i pljeskavice.dijagram wrote:
Sve sto je proteklih desetak dana poginulo i sto ce poginuti u sljedecim danima poginulo je bezveze.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha likes this post
Vidiš da je depresija zavladala na srpskim forumima. Nisam bio jer ih ne posjećujem al tako kažu oni što su bili provirit malo tamo. Pa vidiš ovdje likova koji raspad sistema kad im se raspada svijet u koji su vjerovali.
Ništa od Rusa koji će doći na tenkovima ovamo i raditi veviku Svbiu ( Jugoslavija nekima ).
Ništa od Rusa koji će doći na tenkovima ovamo i raditi veviku Svbiu ( Jugoslavija nekima ).
2014-04-11
odakle krv? Pa ebeni veli da nema ni kapiGnječ wrote:
BI BI SI ukraina pokazuje raskomadana tijela ali cenzurira psovke sa PIIIP zvučnim signalom. psovke bi mogle gledateljima uzrokvat duševne boli
a u piiiip materinu bog te piiip koji piiip je ovo? piiip mi sve nazi ukri su totalno u piiip.
Yebes mi sve, ako ovo nije crveni jupol
RayMabus wrote:Kako nije ? Polomljeni tenkovi koji su napadačko oružje, jurišni helikopteri, lovački avioni, xy pješadije....triba to još da gine, moramo sve tenkove stuć i ubiti jako puno ruske žive sile. Samo ga tari. U čevape i pljeskavice.dijagram wrote:
Sve sto je proteklih desetak dana poginulo i sto ce poginuti u sljedecim danima poginulo je bezveze.
To se dogodilou prvom mjesecu rata.
Ovo kasnije je nista u odnosu na taj period.
Avioni jedva vise i lete.
Rusi koriste balisaticke rakete.
Sve je to pokazatelj ocaja jer ne ide.
Ni Mariupolj ne mogu zauzeti, moraju srljati i ginuti ko muhe.
Opet drzanjem same opsade nece ga zauzeti do zime.
dijagram-
2015-08-09
I ? ŠTA JE TU UOPĆE PROBLEM ?dijagram wrote:
Rusi koriste balisaticke rakete.
Sve je to pokazatelj ocaja jer ne ide.
Ni Mariupolj ne mogu zauzeti, moraju srljati i ginuti ko muhe.
Opet drzanjem same opsade nece ga zauzeti do zime.
2014-04-11
ima li sto kvalitetnih vijesti s donbass insidera ?
evo ova lazna
Britanski premijer Boris Johnson naglo se pojavio u Kijevu. U tijeku je sastanak sa Zelenskim.
Sliku sa sastanka objavilo je ukrajinsko veleposlanstvo u Britaniji.
evo ova lazna
Britanski premijer Boris Johnson naglo se pojavio u Kijevu. U tijeku je sastanak sa Zelenskim.
Sliku sa sastanka objavilo je ukrajinsko veleposlanstvo u Britaniji.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
John Pilger: Have Western Democracies Mutated Into War Propagandists?
Marshall McLuhan’s prophecy that “the successor to politics will be propaganda” has happened. Raw propaganda is now the rule in Western democracies, especially the U.S. and Britain.
On matters of war and peace, ministerial deceit is reported as news. Inconvenient facts are censored, demons are nurtured. The model is corporate spin, the currency of the age. In 1964, McLuhan famously declared,…
(link)
Marshall McLuhan’s prophecy that “the successor to politics will be propaganda” has happened. Raw propaganda is now the rule in Western democracies, especially the U.S. and Britain.
On matters of war and peace, ministerial deceit is reported as news. Inconvenient facts are censored, demons are nurtured. The model is corporate spin, the currency of the age. In 1964, McLuhan famously declared,…
(link)
Guest- Guest
Baš me brige za francuske izbore. Le Pen sve i da oće ne može sad otvoreno koketirati sa Putinom.
Prije su oni bili podijeljeni na dvije desnice u EU a osnovna razlika im je bila taj stav prema Rusiji a sad toga nema i sad su svi jedna desnica praktički.
Prije su oni bili podijeljeni na dvije desnice u EU a osnovna razlika im je bila taj stav prema Rusiji a sad toga nema i sad su svi jedna desnica praktički.
Last edited by RayMabus on 9/4/2022, 17:59; edited 1 time in total
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Azov roka po Rusima u Mariopolu.
Novi video;
Rusi ne znaju opkoliti niti Mariopol, a neki fantaziraju o opkoljenju Ukrajinaca u Donbasu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gnječ wrote:Hektorović wrote:Rusi su kod Kijeva doživjeli totalni poraz, dok je u Donbasu trenutno pat pozicija.
Odžak pao Kijev nije
Izgubili doslovno najelitniju brigadu VDV-a oko Hostomela, izgubili masu tenkova, da bi nakon mjesec dana pobjegli spašavajući što se spasiti može.
2018-04-10
Rusi su doslovno izgubili ofenzivnu sposobnost nakon gubitka oko 30.000 vojnika (što poginulih, što teško ranjenih)
2018-04-10
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu