Svicarski predsjednik od Zokija da mu isprica iskustvo rata
Page 1 of 1
Svicarski predsjednik od Zokija da mu isprica iskustvo rata
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nakon-26-godina-milanovic-da-bi-covjek-dobro-vidio-mora-se-ponekad-malo-odmaknuti-da-bi-bolje-vidio-detalje-1940208/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Svicarski predsjednik od Zokija da mu isprica iskustvo rata
Svicarac:'Aj mi Zoki ispricaj svoje iskustvo iz rata'
Zoki:'Hm..krsljuc..uf..sto me steze ovaj ovratnik..znate gospodine predsjednice...kh..kh..nije trenutak..znate..puf...ima i ljepsih stvari za pricat..hrsljuc..jeboga ovaj ovratnik..steze li..ajmo pricat u kojem svicarskom restoranu se najbolje jede..i kh kh..gdje da potegnemo lajnu a da nas ne vide'
Zoki:'Hm..krsljuc..uf..sto me steze ovaj ovratnik..znate gospodine predsjednice...kh..kh..nije trenutak..znate..puf...ima i ljepsih stvari za pricat..hrsljuc..jeboga ovaj ovratnik..steze li..ajmo pricat u kojem svicarskom restoranu se najbolje jede..i kh kh..gdje da potegnemo lajnu a da nas ne vide'
2015-09-08
A stvarno gdje su 1991 bili Plenky i Zoky, idealne dobi za ratnike.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dice zoksa to pitati, svi znamo da je plenki bio bolji ratnik:)
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» "Mlada ste žena, sve je pred vama. Svaki minus se uvijek može pretvoriti u plus. Svako iskustvo je ipak iskustvo
» Žutarnji: Obama najveći američki predsjednik od II. sv. rata
» Predsjednik Perua:'Kriza je nastala zbog rata Hrvatske i Rusije'
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Žutarnji: Obama najveći američki predsjednik od II. sv. rata
» Predsjednik Perua:'Kriza je nastala zbog rata Hrvatske i Rusije'
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
Page 1 of 1