Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
Tovariš Koba wrote:može, može.
ako ne naleti na nekog darka kovačevića daruvarca (eto ga na slobodi) ili na edija mišića i takve.
nismo mi mi cijepljeni od idiota, ali takve pizdarije su na zapadu izgleda postale česte nakon što su u najmanju ruku sumnjive tipove sebi utrpali.
daruvarac je prebio svoju curu, što je kokoš očekivala od veze s nasilnim i višestruko osuđivanim kriminalcem s dosjeom debelim poput biblije?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
ne ozbiljno te pitam..jesi ti iz daruvara ili taj dio?Tovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:sto ti je darko zemo?Tovariš Koba wrote:može, može.
ako ne naleti na nekog darka kovačevića daruvarca (eto ga na slobodi) ili na edija mišića i takve.
nismo mi mi cijepljeni od idiota, ali takve pizdarije su na zapadu izgleda postale česte nakon što su u najmanju ruku sumnjive tipove sebi utrpali.
nije. navodno je ukrajinac.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ocekivala je da bije druge ali ne i nju a da se ona pravi vazna kako ima decka krimosa i rabijatnog tipa kojeg ce se svi plasiti pa nju nece smjeti pogledatimarcellus wrote:Tovariš Koba wrote:može, može.
daruvarac je prebio svoju curu, što je kokoš očekivala od veze s nasilnim i višestruko osuđivanim kriminalcem s dosjeom debelim poput biblije?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dijagram wrote:samo
2014-04-19
prckov wrote:dijagram wrote:samo
X
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Teška drama u Saboru, Solinjanka oplela po kolegici iz HDZ-a: Šokirana sam da žena u vašim godinama može tako lagati
» Potresna priča izbjeglica iz Sirije: Nosio ju je na leđima jer nije mogla sama hodati
» Erdogan: Nijedan Evropljanin neće mirno hodati ulicama ukoliko se nastavi diplomatski rat
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Država ne može sama sebi biti cilj
» Potresna priča izbjeglica iz Sirije: Nosio ju je na leđima jer nije mogla sama hodati
» Erdogan: Nijedan Evropljanin neće mirno hodati ulicama ukoliko se nastavi diplomatski rat
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Država ne može sama sebi biti cilj
Page 2 of 2