Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nisu mi vratili brod, školski brod Jadran a njegova matična luka je Split i pripada povijesti Splita i CG.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ja mislim da Rusi ciljaju na CG.
možda bura ili jugo skrene koju nuklearnu i ovamo sjevernije.
E sad oni su ušli u NATO znaš a kao mi smo partneri a onda ti ne žele vratit tvoj brod i misle da si ti budala.
Jebe mi se oče li in doć Rusi.
To je njihvo problem a ne moj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaš državu A i državu B i država B je prije toga zapljenila nešto šta je samo tvoje a tvrdi da je njeno i sad ste vi u tom vojnom savezu i sada ti ta država B kaže da želi imat to šta ti je ukrala ili da se upiše ona na to kao djelomični vlasnik.
Znači tebi lopov uđe u kuću i onda posli kaže ajmo mi bit dobri al onaj televizor šta san ti ga ukra to je znaš moj televizor a možemo se i dogovorit da ga upišemo da je zajednički, dakle da ti ja legaliziram tvoju krađe mene.
Hmmmm
Russssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gle malu voćku poslije kiše:
Puna je kapi pa ih njiše.
I bliješti suncem obasjana,
Čudesna raskoš njenih grana.
Mala vočka je ovdje CG.
Znači tebi lopov uđe u kuću i onda posli kaže ajmo mi bit dobri al onaj televizor šta san ti ga ukra to je znaš moj televizor a možemo se i dogovorit da ga upišemo da je zajednički, dakle da ti ja legaliziram tvoju krađe mene.
Hmmmm
Russssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gle malu voćku poslije kiše:
Puna je kapi pa ih njiše.
I bliješti suncem obasjana,
Čudesna raskoš njenih grana.
Mala vočka je ovdje CG.
2014-04-11
Mali ispravak ovdje jer san vidija da san nabrzinu napisa : pripada povijesti Splita a ne Crne Gore.RayMabus wrote:Nisu mi vratili brod, školski brod Jadran a njegova matična luka je Split i pripada povijesti Splita i CG.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Ja mislim da Rusi ciljaju na CG.
možda bura ili jugo skrene koju nuklearnu i ovamo sjevernije.
E sad oni su ušli u NATO znaš a kao mi smo partneri a onda ti ne žele vratit tvoj brod i misle da si ti budala.
Jebe mi se oče li in doć Rusi.
To je njihvo problem a ne moj.
2014-04-11
Mogu biti srećni šta ja volim brodove i ne želim da se tu šta loše desi i ne žuri mi se oko toga.
A inače vratit ćemo se na ono da sam general GF s pet zvjezdica i da me ovako netko ide radit idiotom unutar tog galaktičkog saveza taj bi ovako završio i to u ekspresno kratkom roku.
A inače vratit ćemo se na ono da sam general GF s pet zvjezdica i da me ovako netko ide radit idiotom unutar tog galaktičkog saveza taj bi ovako završio i to u ekspresno kratkom roku.
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/tko-je-milica-zavetnica-zovu-je-lepsom-verzijom-seselja-a-radikalnija-je-i-od-samog-putina-15180672
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
iz kineskih izvora:
after the establishment of the "international team" in Ukraine, the Russian army made it clear that all foreigners who come to Ukraine to fight will not enjoy the rights of prisoners of war and will be eliminated. Some members of the "international team" became prisoners, but there were a few news that they were eliminated.
----
dragovoljci sretno
after the establishment of the "international team" in Ukraine, the Russian army made it clear that all foreigners who come to Ukraine to fight will not enjoy the rights of prisoners of war and will be eliminated. Some members of the "international team" became prisoners, but there were a few news that they were eliminated.
----
dragovoljci sretno
Guest- Guest
Njihov problem. Nitko se normalan s njima ne bavi. To su pojedinci koji idu tamo na svoju ruku. Znači ide na svoju odgovornost. Kratko i jasno.Gnječ wrote:iz kineskih izvora:
----
dragovoljci sretno
2014-04-11
https://dugopolje.org/ruski-pilot-prihvatio-500-000-dolara-u-gotovini-pobjegao-helikopterom-u-ukrainu-812-gdje-si-sad-reci-mi-iskreno/
2015-09-08
ukrajinu ne mogu svladati a oni bi na druge..ovima stvarno ispran mozak
https://www.kurir.rs/planeta/3908255/sokantno-ogroman-broj-rusa-podrzava-potencijalni-napad-na-teritoriju-evropske-unije-na-meti-poljska-ceska-bugarska-litvanija
https://www.kurir.rs/planeta/3908255/sokantno-ogroman-broj-rusa-podrzava-potencijalni-napad-na-teritoriju-evropske-unije-na-meti-poljska-ceska-bugarska-litvanija
2015-09-08
meni je rus odmah pao.u ocima cim se poceo oslanjati na najvece picke u povijesti - srbe
2015-09-08
To je problem ovih nabrojanih država :vuksadinare wrote:ukrajinu ne mogu svladati a oni bi na druge..ovima stvarno ispran mozak
Anketa ukrajinske marketinške kompanije Active Group pokazala je da čak 86,6 odsto ruskih ispitanika toleriše ili podržava potencijalni oružani napad na teritoriju Evropske unije, uključujući napade na Poljsku, Estoniju, Letoniju, Litvaniju, Bugarsku, Češku Republiku, Slovačku i druge .
Nit jedna od njih nije podržala Hrvatsku na sastanku viječa evropske unije par dana prije ovog napada a u svezi teme izborni zakon u BiH nego su sve podržavale Komšića i bosanski vilajet.
Jedino Mađarska i Grčka su nas podržali. E pa eto sad neka kusaju malo.
2014-04-11
Ovi Putin više ne zna ni sam šta više oće i šta točno radi u Ukrajini. Prvo upa onako pa se izmota pa sad će na istok pa bi vamo pa bi tamo.
Ne zna ni on šta točno oće. Pogubio se skroz.
Ne zna ni on šta točno oće. Pogubio se skroz.
2014-04-11
pa nas se nezvanicno ne podrzava jos od 1990...zbog poznate stvari...ne znam tko je rekao ali rekao davno da cemo jos kusati 50-tak godina govna jer smo kao krivci ili medju krivcima za raspad juge..ocito taj ceh se lomi i preko ledja hrvata bh-a na koje je jos natovareno na ledja da zele i raspad bh-a dvostruka nevoljaRayMabus wrote:To je problem ovih nabrojanih država :vuksadinare wrote:ukrajinu ne mogu svladati a oni bi na druge..ovima stvarno ispran mozak
Anketa ukrajinske marketinške kompanije Active Group pokazala je da čak 86,6 odsto ruskih ispitanika toleriše ili podržava potencijalni oružani napad na teritoriju Evropske unije, uključujući napade na Poljsku, Estoniju, Letoniju, Litvaniju, Bugarsku, Češku Republiku, Slovačku i druge .
Nit jedna od njih nije podržala Hrvatsku na sastanku viječa evropske unije par dana prije ovog napada a u svezi teme izborni zakon u BiH nego su sve podržavale Komšića i bosanski vilajet.
2015-09-08
pa nas se nezvanicno ne podrzava jos od 1990...zbog poznate stvari...ne znam tko je rekao ali rekao davno da cemo jos kusati 50-tak godina govna jer smo kao krivci ili medju krivcima za raspad juge..ocito taj ceh se lomi i preko ledja hrvata bh-a na koje je jos natovareno na ledja da zele i raspad bh-a dvostruka nevoljaRayMabus wrote:To je problem ovih nabrojanih država :vuksadinare wrote:ukrajinu ne mogu svladati a oni bi na druge..ovima stvarno ispran mozak
2015-09-08
to sto te netko tapsa po ramenu desetljecima ne znaci nista..kad za sve moras krv propisati po tome se vidi..nismo mi nista bolji ili gori od drugih ali stvarno da nesto dobijes moras proci tantalove muke...
2015-09-08
Sve dok nekome ne pukne film.vuksadinare wrote:to sto te netko tapsa po ramenu desetljecima ne znaci nista..kad za sve moras krv propisati po tome se vidi..nismo mi nista bolji ili gori od drugih ali stvarno da nesto dobijes moras proci tantalove muke...
Tri puta Komšića a onda oće i četvrit. Znači jebu te u zdrav mozak. Eto ti sad.
2014-04-11
Nek se oni sad čačkaju tamo jer po meni je to neka pat pozicija s nekim više manje ipak manjim pomacima na fronti a 10.04 u južnoj Osetiji predsjednički izbori a ovi je najavija referendum o pripajanju Rusiji nakon tih izbora...
Ja mislin da će to Putin primit u sastav ruske federacije jer šta je sigurno sigurno je.
Ja mislin da će to Putin primit u sastav ruske federacije jer šta je sigurno sigurno je.
2014-04-11
Barack Obama, 44. američki predsjednik, i dalje je silno popularan u svojoj stranci i mogao bi preuzeti vodeću ulogu u predizbornoj kampanji demokrata uoči izbora u studenom, za koje se procjenjuje da će stranka izgubiti kontrolu nad bar jednim domom Kongresa.
No dok je Biden zauzet ruskim ratom protiv Ukrajine i dok troškovi života za obične Amerikance rastu, njegova se podrška topi te je sada na najnižoj razini od tek 40 posto, pokazalo je istraživanje agencije Real Clear Politics.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/obama-se-pojavio-u-bijeloj-kuci-pa-vise-nitko-nije-dozivljavao-bidena-ovo-je-stvarno-jako-tuzno-15180695
Studen: 11 mjesec.
No dok je Biden zauzet ruskim ratom protiv Ukrajine i dok troškovi života za obične Amerikance rastu, njegova se podrška topi te je sada na najnižoj razini od tek 40 posto, pokazalo je istraživanje agencije Real Clear Politics.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/obama-se-pojavio-u-bijeloj-kuci-pa-vise-nitko-nije-dozivljavao-bidena-ovo-je-stvarno-jako-tuzno-15180695
Studen: 11 mjesec.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve dok nekome ne pukne film.vuksadinare wrote:to sto te netko tapsa po ramenu desetljecima ne znaci nista..kad za sve moras krv propisati po tome se vidi..nismo mi nista bolji ili gori od drugih ali stvarno da nesto dobijes moras proci tantalove muke...
Tri puta Komšića a onda oće i četvrit. Znači jebu te u zdrav mozak. Eto ti sad.
by RayMabus Wed 2 Feb -
Zamisli da ja sad dođem u Belgiju i njima solim pamet kako to ne može dva entiteta i da kralj bude predsjednik države jer to nije legitimno izabrano od naroda itd itd itd.
Tako i ti stranci dolaze sa tim nekim svojim idejama građanske BiH a u bit to je stvaranje islamske države tu u srcu Evrope.
Prije će rat izbit nego takva država tu nastat a kad izbije onda neće to ostat to tu nego će se prelit i na tu Belgiju koja u sebi ima jako veliku populaciju muslimana.
Slomit ću ih sve. Jednim udarcem.
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50329-covic-i-dodik-suglasni-trajni-cilj-bosnjaka-je-od-hrvata-i-srba-napraviti-nacionalne-manjine
Eto, da ne bude posli da nisam to napisa.
To je samo jedan od postova mojih napisan : 2 febuara ove godine a ima unatrag zadnjih godinu dana di stalno pišen da će prije gorit cijela Europa nego BiH postat bosanski vilajet meni poviše glave.
Lako je tuđin kurcen gloginje mlatit. Sad ću ih ja mlatit vašin kurcen pa da vidimo jel boli.
Prijetnja je na tijelo.
2014-04-11
vuksadinare wrote:za rusofile i slicne
'ja bi bio u EU i uzimao novce ali ne bi se drzao pravila'
'ja bi bio u NATO i pod NATO kisobranom ali bi se pravio neutralan'
...dakle doticni bi jeli i pili za istim stolom ali kad dodje vrijeme za rad ili frku maglu bi napravili...sto je to nego jebeno licemjerje..kolaca bi sa stola ali ni's me ne pitajte a pogotovo da nesto trazite
za rusofobe i slične.
ja sam u rh, eu i nato-u.
imam ono što sam od predaka iz plemena naslijedio i što zaradim i plaćam uredno sve poreze i davanja na plaću.
od eu koristi nikakve nemam, od nato-a još manje.
zauzvrat, rvatska mi je puška je na američkom ramenu, rvatska mi lisnica u bruxellesu, beču i tko zna gdje, a rvatska diplomacija klima glavom i berlinu i bruxellesu i washingtonu.
imamo RVATSKU!
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu