Ruska invazija na Ukrajinu
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Taj normalno...kic wrote:T. wrote:3. na rang listi...Ringo10 wrote:NAjbolji ratni film IKADAdebotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Nijemci su samo u Bjelorusiji spalili 628 sela i naselja sa živim stanovnicima u lokalnim školama i sličnim objektimamarcellus wrote:Ringo10 wrote: još od ulaska u Berlin, pa i prije,
Tako da stvarno ne mogu raspravljati o moralnom liku žrtava
Recimo veliki broj osvetničkih silovanja nad Njemicama su počinili Poljaci koji su nastupali zajedno sa Crvenom Armijom
https://www.imdb.com/title/tt0091251/
brutalno a filmcina
1. Das boot
2. Stalingrad
ali njemački iz 93'
nedavno ga opet gledao, filmčina
To se sve ustvari antiratni filmovi...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
michaellcmacha wrote:a kako da se sklopi primirje... pod kojim uvjetima... i tko bi bio medijator... rusi sami sebi... neka to ide svojim tokom, naravno po volji ukrajinskog naroda, ako su voljni odreći se svoje države nek je s odreknu, ako su voljni ne odreći se svoje države po cijenu života nek je se ne odriču, a svima ostalima što Bog da... ne znam zašto si ti toliko upro da se ukrajinci predaju...T. wrote:Potrajat će im sat, sat i po najviše...RayMabus wrote:Češka televizija prvobitno je izvijestila o pošiljci pokazujući na Twitteru snimak voza natovarenog sa pet tenkova i isto toliko borbenih vozila. Rečeno je da je pošiljka poklon dogovoren sa saveznicima iz NATO-a.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dok-neke-zemlje-oklijevaju-ceska-poslala-tenkove-i-borbena-vozila-pjesadije-u-ukrajinu/220405141
Česi šalju tenkove T-72
5 tenkova i 5 bov-ova...
Bolje im je svima da se angažiraju na pokušaju sklapanja primirja al, gle ku*ca, to nitko ne spominje na 'zapadu', osim macrona...
Svi samo pumpaju sukob...
Mirotvorci...
Pljuc...
a nije baš po volji ukrajinskog naroda nego je po volji onog psihopate nazi komedijaša Zelenskog i njegovih mentora nazi neoconsa iz USA.
Guest- Guest
Nekoliko vojnika iz Donbasa dobilo je tako pušku zvanu Mosin, koja je konstruirana još krajem 19. stoljeća i izašla iz proizvodnje prije nekoliko desetljeća, prema riječima trojice ljudi koji su vidjeli ročnike iz separatističke regije kako koriste to oružje. Slike objavljene na društvenim mrežama, a koje Reuters nije mogao neovisno provjeriti, prikazuju borce Donbasa s puškama Mosin.
U jednom svom tvitu, "Kanadski ukrajinski dragovoljac" na Twitteru se pita: "Ruski ročnici iz Donjecka i Luganska. Oprostite, ali jesam li se ovo probudio u 1975-oj? Kakvo im je ovo sranje na glavi – kahlica?":
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/unaprijed-otpisani-ruski-rocnici-u-donbasu-nose-puske-iz-19-stoljeca-piju-iz-ribnjaka-s-mrtvim-zabama-a-naredeno-im-je-da-na-sebe-privlace-vatru-kako-bi-ukrajinci-tako-razotkrili-svoje-polozaje-1181681
U jednom svom tvitu, "Kanadski ukrajinski dragovoljac" na Twitteru se pita: "Ruski ročnici iz Donjecka i Luganska. Oprostite, ali jesam li se ovo probudio u 1975-oj? Kakvo im je ovo sranje na glavi – kahlica?":
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/unaprijed-otpisani-ruski-rocnici-u-donbasu-nose-puske-iz-19-stoljeca-piju-iz-ribnjaka-s-mrtvim-zabama-a-naredeno-im-je-da-na-sebe-privlace-vatru-kako-bi-ukrajinci-tako-razotkrili-svoje-polozaje-1181681
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MA čovječe 8 godina kolju narod Donbasa i ne namjeravaju da prestanuGnječ wrote:michaellcmacha wrote:a kako da se sklopi primirje... pod kojim uvjetima... i tko bi bio medijator... rusi sami sebi... neka to ide svojim tokom, naravno po volji ukrajinskog naroda, ako su voljni odreći se svoje države nek je s odreknu, ako su voljni ne odreći se svoje države po cijenu života nek je se ne odriču, a svima ostalima što Bog da... ne znam zašto si ti toliko upro da se ukrajinci predaju...T. wrote:Potrajat će im sat, sat i po najviše...RayMabus wrote:Češka televizija prvobitno je izvijestila o pošiljci pokazujući na Twitteru snimak voza natovarenog sa pet tenkova i isto toliko borbenih vozila. Rečeno je da je pošiljka poklon dogovoren sa saveznicima iz NATO-a.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dok-neke-zemlje-oklijevaju-ceska-poslala-tenkove-i-borbena-vozila-pjesadije-u-ukrajinu/220405141
Česi šalju tenkove T-72
5 tenkova i 5 bov-ova...
Bolje im je svima da se angažiraju na pokušaju sklapanja primirja al, gle ku*ca, to nitko ne spominje na 'zapadu', osim macrona...
Mirotvorci...
Pljuc...
a nije baš po volji ukrajinskog naroda nego je po volji onog psihopate nazi komedijaša Zelenskog i njegovih mentora nazi neoconsa iz USA.
Pokušali doći do nuklearnog oružja ... zamisli tim luđacima dati nuklearno
Nakrcali one biolaboratorije i izgleda namjeravali to raspršivati donovima nad Rusijom
I šta je trebala Rusija da radi. Rusi su u pravu milijun posto. To banderovsko nacističko ruglo treba razjebat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
@gnječ a i ostali koje zanima pogled na cijelu ovu situaciju oko Ukrajine od strane bivseg americkog marinca.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
To je jedna od najboljih pušaka ikada napravljena...RayMabus wrote:Nekoliko vojnika iz Donbasa dobilo je tako pušku zvanu Mosin, koja je konstruirana još krajem 19. stoljeća i izašla iz proizvodnje prije nekoliko desetljeća, prema riječima trojice ljudi koji su vidjeli ročnike iz separatističke regije kako koriste to oružje. Slike objavljene na društvenim mrežama, a koje Reuters nije mogao neovisno provjeriti, prikazuju borce Donbasa s puškama Mosin.
Pogotovo s optikom...
Gle, ja sam na 1. teren nosio CZ lovački karabin i 20 metaka, podijelili nam u PP što su sakupili od ljudi po gradu...
Kad sam nakon mjesec dana dobio M-48, 2 ručne bombe M-57 i ruksak municije, ko mi je bio ravan...
A mislim da se to neće ni slat tamo na taj istok Ukrajine toliko nego neke rezervne mehanizirane brigade tu u toj zapadnoj Ukrajini pa ako Rusi krenu na Odesu onda će ovi onom rutom uz Pridnjestovlje ić blokirat taj napad s tim tenkovskim jedinicama u pričuvi.T. wrote:Potrajat će im sat, sat i po najviše...RayMabus wrote:Češka televizija prvobitno je izvijestila o pošiljci pokazujući na Twitteru snimak voza natovarenog sa pet tenkova i isto toliko borbenih vozila. Rečeno je da je pošiljka poklon dogovoren sa saveznicima iz NATO-a.
Česi šalju tenkove T-72
5 tenkova i 5 bov-ova...
Mirotvorci...
Pljuc...
Last edited by RayMabus on Tue 5 Apr - 18:22; edited 1 time in total
2014-04-11
i tu neki od nas su rekli da si ti smeće, i to od prvog dana piskaranja po forumu... tu si nebrojeno puta pisao da si HOSadžija, a onda nebrojeno puta drobio kako si uvjereni antifašist, mamo malo spominješ kako si se borio za hrvatsku što nikako nije i ne može biti istina, a onda si nebrojeno puta kako hrvatska nije trebala postati država ili da nije zaslužilaRingo10 wrote:I rekao sam vec, Majdanska UKR je smece, instrument Amerike i Engleske, zemlja kojom harace razni Azov i Ajdar nacisti ...a ima ih jos koliko hoces
Bandera im nacionalni heroj ...odvratno
Takvu zemlju ja podrzavati ne mogu
2015-08-08
Nisam nikad bio u HOSmichaellcmacha wrote:i tu neki od nas su rekli da si ti smeće, i to od prvog dana piskaranja po forumu... tu si nebrojeno puta pisao da si HOSadžija, a onda nebrojeno puta drobio kako si uvjereni antifašist, mamo malo spominješ kako si se borio za hrvatsku što nikako nije i ne može biti istina, a onda si nebrojeno puta kako hrvatska nije trebala postati država ili da nije zaslužilaRingo10 wrote:I rekao sam vec, Majdanska UKR je smece, instrument Amerike i Engleske, zemlja kojom harace razni Azov i Ajdar nacisti ...a ima ih jos koliko hoces
Ostalo si sve izmislio
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nisi ti nikad bio ništa hrvatsko, kao ni levi, kao ni jebenica, kao ni ta iz rijeke...Ringo10 wrote:Nisam nikad bio u HOSmichaellcmacha wrote:i tu neki od nas su rekli da si ti smeće, i to od prvog dana piskaranja po forumu... tu si nebrojeno puta pisao da si HOSadžija, a onda nebrojeno puta drobio kako si uvjereni antifašist, mamo malo spominješ kako si se borio za hrvatsku što nikako nije i ne može biti istina, a onda si nebrojeno puta kako hrvatska nije trebala postati država ili da nije zaslužilaRingo10 wrote:I rekao sam vec, Majdanska UKR je smece, instrument Amerike i Engleske, zemlja kojom harace razni Azov i Ajdar nacisti ...a ima ih jos koliko hoces
Ostalo si sve izmislio
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
koji lovački karabin...T. wrote:To je jedna od najboljih pušaka ikada napravljena...RayMabus wrote:Nekoliko vojnika iz Donbasa dobilo je tako pušku zvanu Mosin, koja je konstruirana još krajem 19. stoljeća i izašla iz proizvodnje prije nekoliko desetljeća, prema riječima trojice ljudi koji su vidjeli ročnike iz separatističke regije kako koriste to oružje. Slike objavljene na društvenim mrežama, a koje Reuters nije mogao neovisno provjeriti, prikazuju borce Donbasa s puškama Mosin.
Pogotovo s optikom...
Gle, ja sam na 1. teren nosio CZ lovački karabin i 20 metaka, podijelili nam u PP što su sakupili od ljudi po gradu...
Kad sam nakon mjesec dana dobio M-48, 2 ručne bombe M-57 i ruksak municije, ko mi je bio ravan...
2015-08-08
Ti Česi uopće ni nemaju tenkova koliko vidim. Imaju sve skupa 100 tenkova T-72.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_equipment_of_the_Czech_Army#Vehicles
Drugih modela tenkova nemaju a ne možeš očekivat da će in sad dat svih svojih 100 a onda ne ostane ništa njima itd.
Ovo su oni njima dali malo tu za pričuvu u toj zapadnoj Ukrajini koja je najbliže toj središnjoj Europi dakle i Češkoj i ono to je to. Bolje da imaju tu neke pričuvne brigade u rezervi u toj zapadnoj Ukrajini pa nek se nađe jer nikad ne znaš oće li tribat. To je rezerva.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_equipment_of_the_Czech_Army#Vehicles
Drugih modela tenkova nemaju a ne možeš očekivat da će in sad dat svih svojih 100 a onda ne ostane ništa njima itd.
Ovo su oni njima dali malo tu za pričuvu u toj zapadnoj Ukrajini koja je najbliže toj središnjoj Europi dakle i Češkoj i ono to je to. Bolje da imaju tu neke pričuvne brigade u rezervi u toj zapadnoj Ukrajini pa nek se nađe jer nikad ne znaš oće li tribat. To je rezerva.
2014-04-11
e jebiga, opet ti upadneš ko grlom u ...., pa tako se isto govorilo da nije po volji hrvatskog naroda nego po volji šačice ultranacionalista na čelu sa franjom tuđmanom... kad ono baš i ne bi bilo tako... naravno da nije tako ni u ukrajini, ti nikako da upratiš da se ukrajina brani od agresije, po potpuno istom obrascu kao što smo se mi branili od srpske agresije... obrazac je potpuno isti... i nas su instruirali amerikanci još 1987 godine kako da izađemo iz šugoslavije, ali nije to bila njihova ideja nego naša, oni su nam samo pomogli da ju sprovedemo u djelo... objasnio sam ranije ovih dana kako...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a kako da se sklopi primirje... pod kojim uvjetima... i tko bi bio medijator... rusi sami sebi... neka to ide svojim tokom, naravno po volji ukrajinskog naroda, ako su voljni odreći se svoje države nek je s odreknu, ako su voljni ne odreći se svoje države po cijenu života nek je se ne odriču, a svima ostalima što Bog da... ne znam zašto si ti toliko upro da se ukrajinci predaju...T. wrote:Potrajat će im sat, sat i po najviše...RayMabus wrote:Češka televizija prvobitno je izvijestila o pošiljci pokazujući na Twitteru snimak voza natovarenog sa pet tenkova i isto toliko borbenih vozila. Rečeno je da je pošiljka poklon dogovoren sa saveznicima iz NATO-a.
Česi šalju tenkove T-72
5 tenkova i 5 bov-ova...
Mirotvorci...
Pljuc...
isto tako otklon ukrajine i ukrajinaca od rusije nije ideja amerikanaca... oni su im pomogli, ali i da nisu ukrajinci bi svejedno gledali da se maknu od rusa kao što smo i mi gledali da se maknemo od srba...
2015-08-08
Crvena zastava...michaellcmacha wrote:koji lovački karabin...T. wrote:To je jedna od najboljih pušaka ikada napravljena...RayMabus wrote:Nekoliko vojnika iz Donbasa dobilo je tako pušku zvanu Mosin, koja je konstruirana još krajem 19. stoljeća i izašla iz proizvodnje prije nekoliko desetljeća, prema riječima trojice ljudi koji su vidjeli ročnike iz separatističke regije kako koriste to oružje. Slike objavljene na društvenim mrežama, a koje Reuters nije mogao neovisno provjeriti, prikazuju borce Donbasa s puškama Mosin.
Pogotovo s optikom...
Municija winchester 30-06...
MDMiridije wrote:Idite spavati 5 u jutro je jebote. Slat cemo se u 3pm popodne.
A sada kada te je argumentom ovog videa Gnjech ubio u pojam fol sutra cemo kad se zaboravi jer inache je poznato da kozojebi imaju kratko pamcenje.Ajde da vas chujem neshto o ovome videu.Ja cu reci da sam na Putinovom mjestu spalio bih tu Ukrajinu do temelja i poravnao sa zemljom.Svim gradovima bi dao 5 dana da se maknu iz njih i onda ih poravnao chiste savjesti poslije se povukao i rekao evo vam sada sloboda odluchivanja pa opet osnujte Azov jebo li vam on matereshinu pa cu se vratiti i onda i vas pokopati.Znam vash odgovor tako da i ne trebate se truditi ali da ste vi na mjestu ljudi u Donbasu i da vas tuku granatama srbi rekli biste suprotno da sa njima treba fino i demokratski jelde, pa vi ste se vec rodili sa 5 razdreda demokratije to je poznato.
Ok sve ja to poštujem što si ti napisala no predvidjela si samo moment zbog kojega se miha napada a to su kao neke prijetnje. To je jednostavno realnost nas koji smo prošli kroz taj pakao da nam razni jugoslavi rade o glavi a mnogi su to glavom i platili. Budući da je iza nas enormno iskustvo po tom pitanju jasno smo dali do znanja da takva sranja više nećemo dozvoliti (ovdje govorim hipotetski u slučaju sukoba sa rusijom, kako nalaze izlike za napade na Ukrajinu, tako će nalaziti izlike i za napade na nas) jer su sad i naša djeca ili unuci u pitanju. Previše toga je iskustveno iza nas a da bi mi opet stali na iste grablje.Ra wrote:Bila je jedna tema o koroni na kojoj se vrijeđalo i prozivalo neistomišljenike na vrlo sličan način.Šandor Winnetou wrote:Nisam, koji sad tu vražiji vakseri antivakseri??? pa miha i ja ili dijagram iako u nekim trenutcima nismo bili na istim relacijama nikada nismo ni pokušali jedni drugom naškoditi u bilo kojem smislu i birali smo riječi da nekoga ne povrjedimo a to je sad bez veze u usporedbi sa ovom situacijom u Ukrajini a koju s vakserstvom/antivakserstvom pokušavate uspoređivati a da ne kažem razvodniti( implicirao bi da si zla osoba i da to namjerno radiš a takvom te ne držim)Ra wrote:Šandor Winnetou wrote:
Jesi li primjetila da su svi bojovnici tako ili slično reagirali i svi su dragovoljci domovinskog rata. I zar to tebi ništa ne znači? Zašto sumnjaš u našu prosudbu kada smo se pokazali kao vjerodostojni u svojim prosudbama u svakom ratu koji se dogodio a da smo ga mi komentirali? Zar nam u slučaju rata opet treba peta kolona i pogibija naših sinova i kćeri i unuka jer je netko zaključio da mi nismo u pravu kada se želimo obraniti?
Evo do sada ste isključivo mihu napadali iako sam i ja slično pisao u manjem obimu no da vam otvoreno kažem, u slučaju sukoba sa rusijom a da službe sigurnosti same ne odrade svoj posao ja bi ga se dohvatio jer mi je život mojih bližnjih daleko važniji od života jebenih rusofila i kojekakvih bitangi a zbog kojih bi moji bližnji ili cijela država mogla stradati. Dolazimo do točke prijeloma u slučaju sukoba, ili mi ili rusofili a svatko neka se svrsta na koju god hoće stranu. Otvoreno svima kažem tko će mi biti neprijatelj u tom trenutku (ako do njega dođe) i kome neću dozvoliti da mi ugrozi djecu, rodbinu prijatelje i tu svima garantiram da milosti biti neće.
Ma čitate li vi uopće svoje upise? Od koga se to branite pobogu? I tko si ti da ti se moram očitovati za koga sam? Što je vama ljudi?
Jasno mi je da je ovaj rat kod svih vas (osim možda Dijagrama) izvukao na površinu sve ono što ste trebali odraditi uz stručnu pomoć, a niste.
Vi ne komentirate rat Ukrajine i Rusije, vi u svojim glavama ratujete sa Srbima i bjesomučno detektirate petokolonaše u svima onima koji ne misle kao vi.
Ovo su ljudi s kojima ste pisali i jučer i prekjučer, s kojima ste rame uz rame do prije rata ratovali protiv vaksera ili antivaksera.
Isti ljudi, druga tema i odjednom se dojučerašnji pajdaši prozivaju, optužuju, prijeti ima se jer su to oni koji će vam poklati rodbinu.
Dajte ljudi saberite se, koji vam je kukuruz.
Tebe nisam spomenula jer se niti približno ne nerviraš kao Miha, ne doživljavaš to sve intenzivno kao on, ne vrijeđaš toliko kao o.
I ne napadam ga, ne vrijeđam ga, jebote stalo mi je do čovjeka.
Napisala sam mu što sam vidjela čitajući vašu prepisku od samog početka.
Napisala sam iskreno što mislim zato što nisam i ne želim postati podguzna muha koja će se složiti s većinom, da me se ne proziva neprijateljem.
Nisam ni ona koja će potvrditi nešto samo zato što je to napisala osoba koja mi je možda draža od sugovornika s kojim je u sukobu.
Zadovoljan?
Zar ti ne razumiješ da je kod nas u igri jedan drugi moment a to je ono kako smo se našli ja iz Vu, Miha iz Siska, Šima iz Osjeka, Jure iz Dubrovnika... na istoj ne samo pobjedničkoj strani nego prvenstveno na strani koja je univerzalno pravedna i ona koja stoji uz ljudske vrednote? Ne razumijem zašto se sumnja u naš kompas i gura nas se u ovoj situaciju da kao zamišljamo rat sa srbima? pa mi smo taj rat dobili, i samo naša milost dana Bogom nas je obuzdala da se ne osvećujemo nad poraženima! Pa ne sanjamo mi ratove kao da ih želimo, malo tko ih uopće sanja osim oboljelih od PTSPa no neusporedivo više ih sanjaju poraženi i oni koji su okrvarili ruke, savjest im ne daje mira ( barem oni koji je imaju jel)
Ako želiš tu tematiku razglabati slobodno reci, uputiti ću te na poveznice gdje možeš o tome puno saznati no kako sam već rekao ovo nema veze s tim, naš kompas je prilično dobro baždaren i budi sigurna da će na kraju balade biti upravo ovo što pišemo mi dragovoljci DR, ne zato što smo pametniji ili mudriji već zato što nemamo dvojbi niti brigu oko komoditeta npr što ako nam isključe plin, što ako nam ne daju naftu, što ovo što ono....previše toga je iza nas da bi se obazirali na takve gluposti. Naše bake i djedovi i pra pra pra su živjeli bez toga vjekovima pa valjda možemo i mi nekoliko mjeseci.
To mi je još nekako i bilo razumljivo, jer kad si direktan sudionik onda su i reakcije burnije, žešće...
Ovo je tema o ratu. Rat je na tlu Ukrajine, a invaziju je izvršila Rusija. To su činjenice.
Unutar toga je puno pod tema o kojima se može raspravljati, zašto, kako, do kada, mogući ishodi itd.
Normalno je da ljudi imaju različito mišljenje i da se stavovi sukobe, ali doživljavati sukob mišljenja ovako osobno prozivajući ljude izdajnicima, petokolonašima, opasnostima po Hrvatsku, tražiti da ih se prijavi (jebate, mislila sam da je samo vučina Dektiva ) samo zato jer su im Rusi draži od Ukrajinaca ili jer su posumnjali da i Ukrajinci prelaze granice obrane čineći zločine je -> suludo.
O kakvim kompasima govoriš?
Ukrajina nije u Hrvatskoj, Rusi nisu Srbi. Vi ste u Hrvatskoj, niste tamo i nemate pojma što se tamo STVARNO događa.
Uz dužno poštovanje vašoj stručnosti i iskustvu to nije ista situacija. Možda čak nije ni slična iako nam se iz ove perspektive čini takva.
Ne uvaljuj mi kukavičje jaje s insinuacijama da sam prozvala Mihu jer je branitelj jer bih i ja mogla implicirati da si zla osoba i da to namjerno činiš, a takvim te ne držim.
Niti jednom od vas koji tu pišete nisam čak ni natuknula bilo kakve zločine počinjene u ratu. Nikad.
Ne zanima me jeste li ili niste, jeste li nekog ubili ili ne. To nije moja stvar, to je vaš život i vi s tim živite. Ne zanima me uopće piše li zapravo ovdje itko takav.
Činjenica je da ljudi čine samo ono što mogu i znaju u situacijama u kojima se nađu. Počinimo gomilu gluposti i u idealnim normalnim životnim uvjetima, a rat je sve samo ne normala. To zna većina nas koji tu pišemo, bez obzira jesmo li nosili pušku ili ne.
Bio je rat, prošao je rat, život ide dalje, a mi se nosimo s posljedicama onako kako možemo i znamo.
Nažalost, prerijetko potražimo pomoć za stvari koje ne znamo sami riješiti, ali o tome možemo nekom drugom prilikom.
Htio si čuti moj stav o ovom ratu?
Iako mi nije bila namjera ipak ću ga napisati.
Drag si mi, pristojan si i duhovit, razmijenili smo zavidan broj postova i definitivno zaslužuješ da izdvojim neko vrijeme. :)
Ne postoji niti jedno opravdanje za nasilni prelazak tuđe granice (koja je priznata od međunarodne zajednice), nebitno o kome je riječ.
Napad je uvijek izveden u svrhu osvajanja teritorija, a nikako zbog spašavanja bilo koga ili bilo čega.
Jednako bih mislila i da hrvatska vojska umaršira u Bosnu 'spašavajući ugrožene Hrvate' tamo.
Ukoliko si manjina u nekoj zemlji, prestani se kurčiti, prilagodi se većini, ponašaj se kao većina, živi kao većina i bit ćeš većina.
Ako to ne možeš, prodaj sve i idi u zemlju gdje ćeš bez ikakve prilagodbe biti većina i imati osjećaj da si svoj na svome. Točka.
Jednako tako ne postoji opravdanje za počinjene zločine, masakre i zvjerstva nad civilima, zarobljenicima, ili bilo kojim nemoćnim ljudima bez obzira tko ih je počinio.
To vrijedi za Ruse, Ukre, Hrvate, Srbe, Amere, Iračane ili bilo koga tko ih počini.
Zločin se ne može opravdati prethodnim zločinom. Ono- Ali on je prvi počeo! Ma nemoj.
To što je Amerika napala Irak, nije opravdanje za ruski napad na Ukrajinu. I jedno i drugo je krivo i neprihvatljivo.
Žao mi je svih onih koji sudjeluju u tome protiv svoje volje.
Svi oni su žrtve bez obzira jesu li Rusi ili Ukarjinci, Ameri, Srbi, itd.
I to je sve što mislim o ovom ratu, ali i o svim drugim Dabogda ih nikad više nigdje ne bilo.
Nemam pojma o taktikama, politika mi nije na listi prioriteta, ne želim gledati slike zločina, jer time ne mogu pomoći žrtvama, a sebe ću bespotrebno uznemiriti. Komentiranje mrtvih mi je odvratno i zato mi ne pada na pamet više pisati na ovoj temi.
Zato ću lagano odlepršati s ove teme bez obzira što ti vjerojatno ni s ovim odgovorom nećeš biti zadovoljan. :)
Pozdrav Ra i svako dobro :)
i to si veliš 1991. Nosio na terenT. wrote:Crvena zastava...michaellcmacha wrote:koji lovački karabin...T. wrote:To je jedna od najboljih pušaka ikada napravljena...RayMabus wrote:Nekoliko vojnika iz Donbasa dobilo je tako pušku zvanu Mosin, koja je konstruirana još krajem 19. stoljeća i izašla iz proizvodnje prije nekoliko desetljeća, prema riječima trojice ljudi koji su vidjeli ročnike iz separatističke regije kako koriste to oružje. Slike objavljene na društvenim mrežama, a koje Reuters nije mogao neovisno provjeriti, prikazuju borce Donbasa s puškama Mosin.
Pogotovo s optikom...
Municija winchester 30-06...
2015-08-08
Evo ukrajinskih neonacista...
2015-08-08
U jebote!! ovo je stvarno za analeebenica wrote:jel bilo struje, interneta i mobitela tog 19.3 u buči? nema jedne jedine snimke i niti jednog jedinog javljanja o tim ljudima tamo 19.3. o tim ljudima nema govora do 3.4 ili 4.4.. niti jedne jedine riječi, jedne whatsap poruke, fejsa, twitera. ničeg, nula. da se te snimke mogu premotavat kak se kome kurac digne premotali bi na trenutak samog čina ili približno i znalo bi se točno koji datum je u igri pogotovo jer ti kažeš da je bilo vedro, znači svi uvjeti ispunjeni.Noor wrote:pa na prvom je ožujak na kojem se vidi sporni 19.3....a onda sam vidjela da sam ti i veljaču trebala, obzirom da je drugi sporni datum na satelitu iz veljačeGnječ wrote:Noor wrote:vidi on to i sam, al ne bi priznao da mu nokte čupašljubo1212 wrote:
lepi, tehnologija je iz 70-ih godina prošlog stoljeća,a dio vojne opreme do zadnje generacije se daje u komercijalu,
u linku ti je uredno civilni satelit, iz 2018. godine
ali kako vidim, čak i nije bilo oblaka tih par tjedana koliko se protežu žrtve tamo
Ajde ne sroljaj pogledaj si prvi dijagram koji si stavila. Kad si vidjela da si samu sebe zasrala začavlala si drugi dijagram koji pokazuje drukcije metereološko stanje.
19.3. je sam po sebi ionako dosta..u to vrijeme su rusi već bili tamo
michaellcmacha wrote:e jebiga, opet ti upadneš ko grlom u ...., pa tako se isto govorilo da nije po volji hrvatskog naroda nego po volji šačice ultranacionalista na čelu sa franjom tuđmanom... kad ono baš i ne bi bilo tako... naravno da nije tako ni u ukrajini, ti nikako da upratiš da se ukrajina brani od agresije, po potpuno istom obrascu kao što smo se mi branili od srpske agresije... obrazac je potpuno isti... i nas su instruirali amerikanci još 1987 godine kako da izađemo iz šugoslavije, ali nije to bila njihova ideja nego naša, oni su nam samo pomogli da ju sprovedemo u djelo... objasnio sam ranije ovih dana kako...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a kako da se sklopi primirje... pod kojim uvjetima... i tko bi bio medijator... rusi sami sebi... neka to ide svojim tokom, naravno po volji ukrajinskog naroda, ako su voljni odreći se svoje države nek je s odreknu, ako su voljni ne odreći se svoje države po cijenu života nek je se ne odriču, a svima ostalima što Bog da... ne znam zašto si ti toliko upro da se ukrajinci predaju...T. wrote:Potrajat će im sat, sat i po najviše...RayMabus wrote:Češka televizija prvobitno je izvijestila o pošiljci pokazujući na Twitteru snimak voza natovarenog sa pet tenkova i isto toliko borbenih vozila. Rečeno je da je pošiljka poklon dogovoren sa saveznicima iz NATO-a.
Česi šalju tenkove T-72
5 tenkova i 5 bov-ova...
Mirotvorci...
Pljuc...
isto tako otklon ukrajine i ukrajinaca od rusije nije ideja amerikanaca... oni su im pomogli, ali i da nisu ukrajinci bi svejedno gledali da se maknu od rusa kao što smo i mi gledali da se maknemo od srba...
a u pičku materinu pa razgovarali smo o tome. ne možeš gledati na situaciju samo iz jednog ugla koji ti paše i biti slijep na sve ostalo. to je jebena mržnja i fanatizam. ako treba jebat mater nazi neocosima ja ću im jebat matere u usta ladna. puca mi kurac tko će se uvrijediti tko će past u sevdah ili popit tonu normabela. jebe mi se. ako rusi zajebu i njima ću jebat mater. ukrajincima jebem mter od početka jer su zasrali sve što semoglo zasrati ukrajinski narod je taoc hrpe poremećenih nazi psihoata kliminalaca koje izdašno pomaže US. šta to nije jasno ne razumijem. vidi se iz onog jebenog satelita osim vas tu nekolicina odjednom iate selektivni vid i sluh.
i brutalno mi se jebe za hrvatsko srpski rat od prije 30 godina. povraća mi se i gadi to vaše iritantno drkanje po tom ratu već 30 godina jebote gori ste od onih partizana SUBNORovaca. milijardu puta gori. daj se okrenite budućnosti jebote stalno vraćate ovaj sjebani napaćeni narod u devesprvu. pa nek vam se svi odsele van rvacke ostanite sami pa gnojite do smrti.
jebote kako da tebi i ostalima objasnim? postoji li način koji je? onih nekoliko ološara šta tu gnoje koji su hrvatski genetski otpad.
franjo tuđman je bio psihopatko smeće koje je tebe i sve hrvate nazvao stokom sitnog zuba. jel ti je taj kurvin sin ok? meni nije i nikada nije bio.
ukrajina rusi agresori. ajde se vrati nekoliko godina u nazad svijet nije stvoren kad su rsi napali ukrajnu nego je stvoen puno prije. izvrti par stranica unazad stavio sam video pa poslušaj predsjednika Porošenka što kaže pa onda mi javi da li jeto u redu ili nije.
a evo ti da ne listaš
Guest- Guest
omni wrote:Treba da smo za agresore, koga boli kurac oni nisu ni za sami sebe, Putina najmanje brine koliko ce ih zasmrdit na ukrajinskoj zemlji, a ukrima mora da je uzivancija odstrijeliti tu bezvrijednu stoku.Ringo10 wrote:Pa svi Slaveni dolaze sa tog podrucja
I sta sad...to znaci da trebam podrzavati Banderovske pizdarije
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu